Θα δώσει λύσεις ο Ανσαριφάρντ, αλλά χρειάζεται και παίκτης στον άξονα

Θα δώσει λύσεις ο Ανσαριφάρντ, αλλά χρειάζεται και παίκτης στον άξονα

Ο Σιμάνσκι τέθηκε νοκ άουτ, ο Μάνταλος ετοιμάζεται να γίνει «Άραβας» και η ανάγκη για έξτρα λύση στη μεσαία γραμμή χτυπάει την πόρτα της ΑΕΚ.

 

Μεταγραφικά η ΑΕΚ μέχρι στιγμής έχει κάνει αυτό που πρέπει στην άμυνά της. Εκεί έδωσε όγκο και αθλητικά προσόντα που δεν είχε την περασμένη σεζόν. Η απόκτηση του Ινσούα αποτελεί δεδομένα πιο δυνατή επιλογή από τον Χουλτ. Τίμιος ο Σουηδός, αλλά όπως και να το κάνουμε δεν ήταν aggressive όπως ο Αργεντίνος.

Για το κέντρο της άμυνας αποκτήθηκε ένας στόπερ που ταιριάζει στο πλάνο του Μάσιμο Καρέρα. Ένας αμυντικός που «δαγκώνει» και με αγωνιστικά χαρακτηριστικά που δυναμώνουν το κέντρο της άμυνας της ΑΕΚ. Υπάρχει όμως ένα μεγάλο «αλλά». Ίσως να χρειάζεται ένας ακόμα στόπερ που θα δώσει κι άλλες λύσεις στον Ιταλό. Ακόμα κι αν αυτός είναι ο Βράνιες για τον οποίο υπάρχει ο αστερίσκος της απόκτησης του, μέχρι την τελευταία στιγμή, εφόσον μείνει ελεύθερος.

Ο πονοκέφαλος που μάλλον δεν υπολόγιζαν στην ΑΕΚ για το σχεδιασμό έχει να κάνει πλέον με τον άξονα. Με τον Σιμάνσκι να μένει εκτός για περίπου 2-3 μήνες, τους Άραβες να επανέρχονται δυναμικά για τον Μάνταλο και τον Γαλανόπουλο να επιστρέφει από μακροχρόνιο τραυματισμό και να μην έχει βρεθεί άκρη με την ανανέωσή του, ένας έξτρα χαφ είναι απαραίτητος για τον Καρέρα στο βάθος της χρονιάς.

Γι' αυτό και η κουβέντα για προσθήκη στη θέση αυτή καλό θα ήταν να παραμείνει ανοιχτή, πριν το πρόβλημα διαπιστωθεί ακόμα περισσότερο εντός αγωνιστικού χώρου, καθώς είναι βέβαιο πως με τέσσερις παίκτες μόνο στο κέντρο και με πώληση Μάνταλου η σεζόν δεν βγαίνει. 

YΓ: Σημαντική κίνηση ο Ανσαριφάρντ για την επίθεση, θα δώσει λύσεις, αρκεί να είναι τουλάχιστον στα στάνταρ που τον θυμόμαστε. Το γκολ πάντως το έχει και τη δεδομένη στιγμή μοιάζει καλύτερη επιλογή από τον Αραούχο.

ΥΓ1: Για το θέμα του Μάνταλου η ΑΕΚ απομένει η επίσημη πρόταση από τους Άραβες. Εάν είναι κοντά 4,5 εκ. ευρώ τότε όλα θα πάρουν το δρόμο τους. Τέτοια προσφορά σε καιρούς πανδημίας για παίκτη που μπαίνει στα 30 του δύσκολα θα ξαναβρείς, χώρια το 1,5 εκ. ευρώ που δίνουν στον αρχηγό.

Το βασικό ζητούμενο είναι αν η Ένωση βρει παίκτη με ανάλογα χαρακτηριστικά για να καλύψει το κενό. Μπορεί σε πολλούς να μην γεμίζει το... μάτι ο Μάνταλος, αποτελεί όμως μια πραγματικότητα το γεγονός πως δεν είναι παίκτης μιας θέσης και δίνει πολλαπλές λύσεις από τη μέση και μπροστά. Ειδικά όταν στην εξέλιξη ενός αγώνα μπορεί να προσαρμοστεί στις αλλαγές συστημάτων του προπονητή.

ΥΓ2: Τελικός την Κυριακή και η ΑΕΚ έδειξε πως δεν είναι έτοιμη στο φιλικό με τον Ατρόμητο. Αμυντικά είχε θέματα και τα στημένα αποτελούν πονοκέφαλο. Για ομάδα Καρέρα που βασίζεται στο ανασταλτικό κομμάτι, η εικόνα δημιούργησε προβληματισμό.


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Παναθηναϊκός AKTOR: Να το κάνει όπως το 2009
Παναθηναϊκός AKTOR: Να το κάνει όπως το 2009
Κερδίστε 2 εισιτήρια για το Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 2
Κερδίστε 2 εισιτήρια για το Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 2
Πανέτοιμος για το Game 1, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός
Πανέτοιμος για το Game 1, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός ΑΚΤΟΡ: Οι διαιτητές του Game 2 με τη Μακάμπι
Παναθηναϊκός ΑΚΤΟΡ: Οι διαιτητές του Game 2 με τη Μακάμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved