Σαντ Ρος: Μία πανέξυπνη «βόμβα»

Σαντ Ρος: Μία πανέξυπνη «βόμβα»

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις μεταγραφικές του κινήσεις και ο Γιάννης Κουβόπουλος γράφει για τον παίκτη που «δένει» όλη την ομάδα

Η (μέχρι τώρα) επιτυχία των μεταγραφικών κινήσεων του Παναθηναϊκού μπορεί να αποτυπωθεί κάλλιστα στα status και τις αναφορές των οπαδών του Ολυμπιακού. Ναι. Καλά διαβάσατε. Δεν κάνω λάθος. Οι "ερυθρόλευκοι" οπαδοί είναι εκείνοι που επιβεβαιώνουν το ορθόν του μεταγραφικού σχεδιασμό και των επιλογών του Γιώργου Βόβορα και της διοίκησης της ομάδας.

Γιατί η αλήθεια είναι πως έχει πολύ πλάκα να βλέπεις όλα όσα γραφόντουσαν στα social media από την 10η Ιουνίου και μετά (αμέσως μετά δηλαδή την ανακοίνωση αποχώρησης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από την ομάδα) και όσα γράφονται σήμερα. Από την διάλυση και τον χλευασμό έχουμε περάσει στην... ειρωνεία γιατί μόνο έτσι μπορεί να αντιμετωπιστεί ο... φόβος πως και την νέα σεζόν οι "ερυθρόλευκοι" δεν θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν. Αλλά αυτά είναι μόνο στο μυαλό τους και σε κανέναν στον Παναθηναϊκό. Γιατί οι "πράσινοι" ούτε τον πήχη ανεβάζουν, ούτε μεγάλα λόγια λένε και βαδίζουν βήμα-βήμα. Τέλος με τους... απέναντι. Πάμε στα δικά μας.Έργο των τριών Σαντ Ρος λοιπόν.

Ο παίκτης που θα κάνει την διαφορά στο ρόστερ της ομάδας. Ο παίκτης που θέλει να έχει στα χέρια του ο κάθε προπονητής και ο παίκτης που θα "δέσει" όλη την ομάδα με την ικανότητα που έχει να αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια και στο "1" και στο "2" και στο "3". Πριν περάσουμε στο αγωνιστικό κομμάτι θα πρέπει να σταθούμε στην απίστευτη δουλειά και την εξαιρετική στρατηγική της διοίκησης. Χωρίς πολλά-πολλά, χωρίς φαμφάρες, χωρίς... φασαρία εδώ και λίγες ημέρες δούλευε την συγκεκριμένη υπόθεση και την κατάλληλη στιγμή έκανε την κίνησή της. Και δικαιώθηκε. Βόβορας, Αλβέρτης και Διαμαντίδης έχουν καταφέρει και το πάνε... εξαιρετικά το όλο θέμα και αυτό είναι ένα από τα στοιχεία που έχει κερδίσει όλους τους νέους παίκτες της ομάδας. Ευλογία για όλους.

Αγωνιστικά λοιπόν ο Παναθηναϊκός παίρνει έναν παίκτη που είναι ευλογία για όλους. Για τον προπονητή, για τα αποδυτήρια, για την εξέδρα. Αμυντικός ογκόλιθος με απίστευτη ενέργεια, αθλητικότητα και μέγεθος που μπορεί να αγωνιστεί το ίδιο καλά σε τρεις διαφορετικές θέσεις. Έχει την δυνατότητα να "δέσει" τις δύο γραμμές της ομάδας και να δώσει εμπειρία και παραστάσεις σε ένα "νέο" σύνολο σαν του Παναθηναϊκού. Ξέρει πολύ καλά τι θα πει Basket League, ξέρει πολύ καλά τι θα πει Euroleague, ξέρει πολύ καλά τι θα πει Ελλάδα.

Στην ΑΕΚ έκανε "παππάδες" και ανάγκασε την ΤΣΣΚΑ του Δημήτρη Ιτούδη και του Αντρέι Βατούτιν να τα "σκάσουν" για τα καλά για να τον κάνουν δικό τους, αλλά μετά από μερικούς μήνες η επιθυμία του παίκτη και του περιβάλλοντός του να επιστρέψει στην Ελλάδα, σε συνδυασμό με τις οικονομικές (και όχι μόνο) αποφάσεις των Ρώσων αποδείχθηκε πιο ισχυρή. Η μεγάλη ευκαιρία και των δύοΠλέον ο Σαντ Ρος έχει την ευκαιρία να κάνει ένα ακόμα πιο μεγάλο βήμα στην καριέρα του στην Ευρωλίγκα.

Ένα βήμα πιο σταθερό, με έναν ρόλο πιο ενεργό και απαιτητικό από αυτόν που είχε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την ίδια στιγμή να επωφεληθεί ο Παναθηναϊκός στον μέγιστο βαθμό. Τα τελευταία κομμάτια του παζλΠλέον, ο Παναθηναϊκός (περιμένοντας και την τελική έκβαση της υπόθεσης του Νίκολα Λαπροβίτολα) έχει την αποβάλει από πάνω του την όποια πίεση. Εάν και εφόσον ο Αργεντίνος "πιάσει" ΟΑΚΑ. Πλέον δεν θα υπάρχει καμία πίεση χρόνου και οι "πράσινοι" θα έχουν την δυνατότητα να ψάξουν με την ησυχία τους τα τελευταία κομμάτια του παζλ.

Howard Sant-Roos


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Ρέντη: Στον εισαγγελέα οι κατηγορούμενοι χούλιγκαν - Απολογούνται οι πρώτοι 10 από τους 67
Ρέντη: Στον εισαγγελέα οι κατηγορούμενοι χούλιγκαν - Απολογούνται οι πρώτοι 10 από τους 67
Μακάμπι: Εξαιρετικά αμφίβολος για το Game 3 o Μπόλντγουιν -Στην Κροατία για θεραπείες
Μακάμπι: Εξαιρετικά αμφίβολος για το Game 3 o Μπόλντγουιν -Στην Κροατία για θεραπείες
Σαββατοκύριακο με μεγάλα παιχνίδια, αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Σαββατοκύριακο με μεγάλα παιχνίδια, αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Basketball Champions League: Στο Βελιγράδι για το... όνειρο το Περιστέρι – Το πρόγραμμα του Final 4
Basketball Champions League: Στο Βελιγράδι για το... όνειρο το Περιστέρι – Το πρόγραμμα του Final 4
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved