Το αντικειμενικός και το μπασκετικός… ψόφησε μαζί με το #mexritelous

Το αντικειμενικός και το μπασκετικός… ψόφησε μαζί με το #mexritelous

Το απόγευμα της Κυριακής γράφτηκε μία μαύρη σελίδα στην Ιστορία του ελληνικού μπάσκετ.

Λειτουργώντας πραξικοπηματικά, οι αδελφοί Αγγελόπουλοι δεν κατέβασαν την ομάδα τους σε ένα ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος. Προσέξτε. Επαναλαμβάνω: Δεν κατέβασαν τον Ολυμπιακό σε ένα εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. Νωρίτερα είχαν τινάξει στον αέρα τη σύσκεψη που είχε συγκαλέσει ο Υφυπουργός Αθλητισμού. Και νωρίτερα είχαν ζητήσει (παρανόμως) ξένους διαιτητές. Και ακόμη νωρίτερα είχαν αποχωρήσει στο ημίχρονο ενός ημιτελικού Κυπέλλου. Ούτε μία, ούτε δύο… Τέσσερις συνολικά «μαχαιριές» στο κορμί του μπάσκετ. Κι όλα αυτά για το… καλό του αθλήματος! Έτσι λένε οι ίδιοι, έτσι γράφουν και οι αγαπητικοί τους. Για το καλό του αθλήματος, έβαλαν τους αθλητές τους να μην πάνε στην Εθνική, για το καλό του αθλήματος δυναμιτίζουν κάθε ντέρμπι, για το καλό του αθλήματος έχουν διακοπεί τόσα και τόσα ματς στο ΣΕΦ, για το καλό του αθλήματος έχουν ποινικοποιήσει μέχρι και την… μπριζόλα.

Δυστυχώς ή ευτυχώς οι Αγγελόπουλοι δεν πείθουν ούτε πορτατίφ. Κι αυτό φαίνεται παντού. Ακόμη και από το περίφημο #mexritelous που πλέον στηρίζουν μόνο οι… επικοινωνιολόγοι της ΚΑΕ. Φανεροί και μη. Και δεν το στηρίζουν γιατί πολύ απλά ακόμη και οι πιο αφελείς μπορούν να συνδυάσουν τα γεγονότα. Και να δουν ότι ο… ανένδοτος ξεκίνησε την ίδια στιγμή που τελείωσε ακόμη και το… σάλιο. Κι όταν αυτό έχει ειπωθεί διά στόματος του πιο Ολυμπιακού παίκτη σου, του Γιώργου Πρίντεζη, καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχει περιθώριο αμφισβήτησης από κανέναν. Το ότι οι λαλίστατοι «αντικειμενικοί» έχουν πέσει σε… σιγή ασυρμάτου, φανερώνει πολλά. Κι αυτό είναι ίσως το μόνο χρήσιμο για την επόμενη μέρα. Ότι έπεσαν οι μάσκες. Και συνέβη αυτό που φωνάζουμε καιρό. Ότι τα μεγαλύτερα εγκλήματα γίνονται με το μανδύα της αντικειμενικότητας. Πριν ξέραμε μόνο εμείς τι συμβαίνει και ποιος είναι ποιος. Τώρα με τα τερτίπια των Αγγελόπουλων, κόσμος και κοσμάκης εκτέθηκε ανεπανόρθωτα. Κι η παρθενιά δεν επανορθώνεται με ράμματα… Όταν ο Παναθηναϊκός απειλούσε να αποχωρήσει από την Ευρωλίγκα, για το ελληνικό μπάσκετ ήταν καταστροφή. Τώρα που ο Ολυμπιακός δεν κατέβηκε σε ένα ντέρμπι ήταν απλά… Κυριακή.

Η επόμενη μέρα, όποια και αν είναι αυτή, όπως και αν ξημερώσει, όσους κι αν βρει στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν ξέρω αν θα είναι καλύτερη. Θα είναι όμως πιο ξεκάθαρη. Γιατί και ο μύθος των «καλών παιδιών» ψόφησε αλλά και διότι όλοι αυτοί που επιχειρούσαν να χειραγωγήσουν τον κόσμο ως «αντικειμενικοί» θα χρειαστούν άλλο αφήγημα για να πάρουν το μεροκάματο, αφού ούτε το αντικειμενικοί, ούτε καν το μπασκετικοί πια δεν μπορούν να πουλήσουν.

Yγ. Αν δείτε ποιους έχουν «επιστρατεύσει» τα ερυθρόλευκα ΜΜΕ τις μέρες της κρίσης, θα καταλάβετε πολλά.

Ακολούθησε τον Νίκο Συρίγο στο Instagram


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Κερδίστε 2 εισιτήρια για το Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 2
Κερδίστε 2 εισιτήρια για το Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 2
Πανέτοιμος για το Game 1, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός
Πανέτοιμος για το Game 1, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός ΑΚΤΟΡ: Οι διαιτητές του Game 2 με τη Μακάμπι
Παναθηναϊκός ΑΚΤΟΡ: Οι διαιτητές του Game 2 με τη Μακάμπι
Νέο σκάνδαλο στην Premier League: Συνελήφθησαν δύο παίκτες για βιασμό και σεξουαλική επίθεση
Νέο σκάνδαλο στην Premier League: Συνελήφθησαν δύο παίκτες για βιασμό και σεξουαλική επίθεση
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved