Θα ερχόντουσαν οι «στραβές», το μεγάλο πρόβλημα δεν είναι η ήττα!

Θα ερχόντουσαν οι «στραβές», το μεγάλο πρόβλημα δεν είναι η ήττα!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την ήττα του Παναθηναϊκού στη Λαμία και τον Ταϊλανδό που τον… αναζητά η Νικολούλη!

Ο Παναθηναϊκός έχει βρει τον μπελά του από την Λαμία. Νέα ήττα αυτή την φορά για το πρωτάθλημα, με το ίδιο σκορ που έχασε και στο κύπελλο, αλλά με άλλον σκόρερ. Τότε το έβαλε ο Μπαράλες, τώρα το έβαλε ο Μπερτόλιο. Είναι θλιβερό να είσαι ο Παναθηναϊκός και να χάνεις σε ένα χρόνο τρεις φορές εκτός έδρας από την Λαμία, να έχεις χάσει μία πρόκριση από το κύπελλο και να κινδυνεύεις να χάσεις και άλλη μία πρόκριση. Αυτή η ομάδα, που έχτισαν ο Δώνης και ο Νταμπίζας στην αρχή της σεζόν έκανε ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα και έπαιρνε νίκες που κανένας οπαδός της ομάδας δεν σκεφτόταν ότι θα πάρει.

Από τότε είχαμε επισημάνει ότι για αυτή την ομάδα, που έχει άπειρα παιδιά και λίγους καλούς ξένους, κάποια στιγμή θα ερχόντουσαν και οι στραβές. Και ήρθαν μαζεμένες με την έναρξη του 2019. Με την ομάδα να είναι χτυπημένη από ιώσεις και τους παίκτες να κάνουν ελλιπή προετοιμασία για τα παιχνίδια αλλά και τον Παναθηναϊκό να χάνει την ρέντα, που είχε στον πρώτο γύρο και στην αρχή του πρωταθλήματος. Με λιγότερες από τις πέντε καθαρές ευκαιρίες, που έκανε η ομάδα στην Λαμία(δύο ο Μακέντα, μία ο Μουνιέ, μία ο Γιόχανσον και μία ο Καμπετσής) στον πρώτο γύρο η ομάδα είχε πάρει εύκολες νίκες. Στη Λαμία χάθηκαν και οι πέντε και ο Παναθηναϊκός έκανε άλλη μία ήττα που τον αφήνει οριακά στην πεντάδα, όπου θέλει να είναι για να σβήσει την ποινή για την Ευρώπη.

ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΑΟ

Τον θυμό και την οργή του κόσμου, την καταλαβαίνω. Απλά είναι λάθος τώρα να πούμε, ότι φταίει κάποιος από το ποδοσφαιρικό τμήμα. Αν θέλετε, μπορούμε να κάνουμε κριτική στους παίκτες που έχασαν τις ευκαιρίες, στην αμυντική συμπεριφορά των στόπερ αλλά αυτός δεν είναι ο σωστός δρόμος για να δούμε το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι, ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει σχέση με τον Παναθηναϊκό που θα θέλαμε να είναι, οπότε θα έρχονται και τέτοια αποτελέσματα. Οι νέοι παίκτες θα έχουν τα σκαμπανεβάσματά τους, οι ξένοι παίκτες δεν είναι επιπέδου πραγματικού Παναθηναϊκού.

Και για αυτό την ευθύνη την έχει η διοίκηση Αλαφούζου. Και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, που μέχρι τώρα δεν έχει πει κουβέντα για το φιάσκο Παιρόζ, που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ώρες όταν και έκλεισε η ΑΜΚ με τον Ταυλανδό να μην έχει βάλει ούτε ένα ευρώ και να τον ψάχνει ακόμα η… Νικολούλη. Μάλλον έχει πει. Το ότι συμφώνησε να παραχωρήσει το 50% των μετοχών στον Παιρόζ. Και από τότε ο Παιρόζ εξαφανίστηκε και από τη Δευτέρα (21/01) το βράδυ κάνουν τα …παγώνια και έχουν κρυφτεί στις τρύπες τους όσοι μας έλεγαν, καιρό τώρα, ότι θα έρθει, θα εκτοξεύσει τον Παναθηναϊκό και του κάνουμε πόλεμο, εμείς που είμασταν επιφυλακτικοί και με τον Ρέστη να είναι στην ιστορία αυτή προβλέπαμε ότι η κατάληξη θα είναι αρνητική.

Το μεγάλο πρόβλημα , λοιπόν, δεν είναι η ήττα από την Λαμία. Το μεγάλο πρόβλημα είναι, ότι δεν υπάρχει διοικητικά καμία προοπτική να γίνει ο Παναθηναϊκός, όπως αξίζει στον κόσμο του…


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved