Με τέτοια ματς χτίζεις... ευρωπαϊκό χαρακτήρα

Με τέτοια ματς χτίζεις... ευρωπαϊκό χαρακτήρα

Με αγώνες και κυρίως με προσπάθειες όπως αυτή κόντρα στην Μπάγερν φτιάχνεις χαρακτήρα στην Ευρώπη

Πριν από την αναμέτρηση ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε ζητήσει από τους παίκτες του να τα δώσουν όλα... Κι η αλήθεια είναι ότι αυτό έκαναν! Κακά τα ψέματα κανείς δεν μπορεί να πει ότι οι παίκτες της ΑΕΚ δεν έδωσαν τα πάντα στο χορτάρι κόντρα σε ένα μεγαθήριο όπως είναι η Μπάγερν.

Για μια ώρα οι “κιτρινόμαυροι” τα πήγαν εξαιρετικά και έδειξαν στους Βαυαρούς ότι τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα, καθώς έβλεπαν ότι μολονότι είχαν κατοχή που έφτανε στο 63% δεν έκαναν τις ευκαιρίες που ήθελαν. Κι εκεί που η “Ένωση” έδειχνε να βρίσκεται στο... πικ της απόδοσης της κι έχοντας βάλει στην εξίσωση και τον κόσμο άρχισε να πιστεύει στο “θαύμα”, η Μπάγερν μέσα σε δύο λεπτά “καθάρισε” την υπόθεση νίκη. Έτσι είναι οι ομάδες σε αυτό το επίπεδο!

Αντίστοιχα, η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το σοκ του πρώτου γκολ και μέχρι να καταλάβει τι γίνεται είχε δεχθεί και δεύτερο σε μια φάση που η εξαιρετική αμυντική λειτουργία των πρώτων 60 λεπτών πήγε... περίπατο.

Εν κατακλείδι, πάντως, η ΑΕΚ γνώρισε αυτό που έχει γίνει της μόδας να λέμε τελευταία μια... διδακτική ήττα από την οποία έχει να κρατήσει αρκετά θετικά πράγματα και κυρίως να μάθει ακόμα περισσότερα. Ενδεχομένως το πιο σημαντικό είναι η διαπίστωση ότι είναι ένα... κλικ πιο κάτω όσον αφορά στον χαρακτήρα, ώστε να μπορέσει να είναι ανταγωνιστική μέχρι τέλους σε τόσο υψηλού επιπέδου αγώνες.

Ο μόνος τρόπος, όμως, για να χτίσεις έναν... ευρωπαϊκό χαρακτήρα και να μπορέσεις να κοιτάξεις στα μάτια για 90 λεπτά ομάδες όπως η Μπάγερν είναι να... υπάρχεις σε τέτοια ματς. Να σου γίνουν συνήθεια τέτοιοι αγώνες... Αυτό προσπαθεί να κάνει την τελευταία διετία η ΑΕΚ κι είναι σε καλό δρόμο, όπως φάνηκε κι από το χειροκρότημα των φίλων της στο φινάλε. 

ΥΓ. Φωνή, παλμός και μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα επιπέδου... Champions League από τους περισσότερους από 60.000 φίλους της ΑΕΚ! Αν έλειπαν και τα καπνογόνα...  

ΥΓ. 2 Α ρε Λιβάγια! Είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρο το πόσο λείπει σε αυτά τα ματς ένας τόσο ποιοτικός παίκτης.


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved