Τζόρντι δεν πας για κάνα… ποτό να χαλαρώσεις;

Τζόρντι δεν πας για κάνα… ποτό να χαλαρώσεις;

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα τον έστελναν για… ψάρεμα, αλλά λόγω νυχτερινής ζωής της Βαρκελώνης ο Γιάννης Κουβόπουλος προτείνει στο εκτελεστικό διευθυντή της Euroleague ένα ποτάκι αντί να κάθεται να ασχολείται το Σαββατόβραδο με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Η εμπάθειά του έχει ξεπεράσει κατά πολύ τα… όρια. Το πόσο πολύ τον έχει «πονέσει» ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο Παναθηναϊκός είναι ξεκάθαρο και στον πλέον άσχετο με τα θέματα των «πράσινων» και της Euroleague. Ο Τζόρντι Μπερτομέου για μία ακόμα φορά τυφλωμένος από το κόμπλεξ απέναντι στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο εκτέθηκε στα μάτια όλων. Τις τελευταίες ημέρες ο εν λόγω έχει… χάσει τον έλεγχο και δεν ξέρει τι κάνει. Και όπως αποδείχθηκε και τώρα, έχει χάσει και τον ύπνο του.

Είναι δεδομένο πως ο Μπερτομέου δεν έχει ιδιαίτερη κοινωνική ζωή. Αλλιώς δεν θα καθόταν Σάββατο βράδυ στις 10.30 να περιμένει την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή για να την υπογράψει ο ίδιος και να την στείλει στα γραφεία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods. Μόνο από το προσωπικό του mail δεν την έστειλε. Θέλει η… να χαρεί και η χαρά δεν την αφήνει λέει ο λαός και πόσο δίκιο έχει.

Σε μια πόλη όπως η Βαρκελώνη ο Μπερτομέου έχει την ευκαιρία να κάνει χίλια δυο πράγματα. Να πάει για ένα φαγητό, να πάει για ένα ποτέ, να πάει ένα θέατρο. Και αν στην τελική δεν έχει… παρέα να κάτσει σπίτι του να ρίξει κανά ύπνο. Αλλά όχι. Με τον Γιαννακόπουλο έχει χάσει τον ύπνο του. Τον έχει στοιχειώσει. Μιλάμε για μεγάλο πρόβλημα. Ο άνθρωπος πλέον δεν παίζεται. Το νέο πρόστιμο έχει φτάσει τα 180 χιλιάρικα και είναι ξεκάθαρο ότι πάει με γεωμετρική πρόοδο. Από το πρώτο 60άρι, ακολούθησε το 120άρι και τώρα το 180άρι.

Γελοία πράγματα. Ο Μπερτομέου θα πρέπει να κόψει τις… αηδίες και θα πρέπει να κοιτάξει τι θα κάνει για να κάνει το προϊόν του καλύτερο. Στην πρόσφατη σύσκεψη που έγινε στην Μαδρίτη μεταξύ των μετόχων της Euroleague μόνο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σηκώθηκε στα… μούτρα του και είπε τα πράγματα με το όνομά τους. Και αυτό τον… πόνεσε τον Ισπανό. Γιατί την ίδια ώρα όλοι οι άλλοι «κοκ ο κο». Όμως, τώρα που βλέπουν τι γίνεται έχουν ξεκινήσει και κράζουν. Η Εφές, η Χίμκι, η Ζαλγκίρις….

Ναι η Ζαλγκίρις η ομάδα που τάχθηκε ξεκάθαρα απέναντι στον Παναθηναϊκό. Τώρα ένιωσε στο… πετσί της την «κλοπή» απέναντι στον Ολυμπιακό και… μίλησε. Το «παιδί» μίλησε… Έστω και τώρα. Δεν πειράζει.  Και αντί, λοιπόν, ο Μπερομέου να ασχολείται με τους… ψιθύρους που έχουν γίνει φωνές και την χαμένη αξιοπιστία της διοργάνωσης την οποία υποτίθεται ότι διευθύνει, ασχολείται με τον Γιαννακόπουλο.

Ρε Τζόρντι, δεν πας για κανα ποτό να… χαλαρώσεις!


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
Σαρακοστή: Τα οφέλη της νηστείας για τον οργανισμό και τα δημοφιλέστερα τρόφιμα
Σαρακοστή: Τα οφέλη της νηστείας για τον οργανισμό και τα δημοφιλέστερα τρόφιμα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved