Μαθήματα σεβασμού και το μπαλάκι στην… Euroleague

Μαθήματα σεβασμού και το μπαλάκι στην… Euroleague

Ο Γιάννης Κουβόπουλος γράφει για την νέα κίνηση καλής θέλησης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, λίγο πριν ξαναπατήσει ΟΑΚΑ ο Μάικ Τζειμς και την υποχρέωση της Euroleague να φερθεί αναλόγως

Η κόντρα της Euroleague με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και κατ’ επέκταση τον Παναθηναϊκό συνεχίζεται. Όμως, πλέον συνεχίζεται υπό άλλους όρους. Από τη μία έχουμε τον έξι φορές πρωταθλητή Ευρώπης και τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου να κάνει ότι απαιτείται για να μπει ένα τέλος σε αυτήν την κατάσταση και από την άλλη την Euroleague να συνεχίζει να τραβάει το σχοινί… Μήπως, όμως, έφτασε η ώρα ο Τζόρντι Μπερτομέου και οι συνεργάτες του να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, να βάλουν νερό στο κρασί τους και να λειτουργήσουν με γνώμονα το καλό της κοινοπραξίας και του Ευρωπαϊκού μπάσκετ;

Γιατί η αλήθεια είναι πως από την μία βλέπουμε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να έχει συμμορφωθεί πλήρως με την 100% άδικη και άνευ προηγουμένου τιμωρία του και να συνεχίζει να κάνει το καλύτερο στο αγωνιστικό κομμάτι για την ομάδα του, ενώ από την άλλη η διοργανώτρια αρχή συνεχίζει να είναι προκλητική. Από χθες το μεσημέρι όταν και έστειλε την φωτογραφία του αφεντικού του «τριφυλλιού» στους φύλακες των γηπέδων της διοργάνωσης για να του απαγορεύσουν την είσοδο, μέχρι και σήμερα το πρωί όταν κίνησε πειθαρχική διαδικασία επειδή ο Τσάβι Πασκουάλ και οι συνεργάτες του μαζί με τους παίκτες της ομάδας δεν βρέθηκαν στο παρκέ κατά την ανάκρουση του ύμνου της διοργάνωσης. Τη στιγμή, δηλαδή, που η ομάδα προσπαθούσε να δείξει την απόλυτη στήριξή της στην «οικογένειά» της η Euroleague συνέχιζε να προκαλεί.

Όλα είναι θέμα σεβασμού

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος όχι μόνο δεν απάντησε όχι μόνο δεν σήκωσε το γάντι, αλλά έριξε κι άλλο νερό στο κρασί του. Με γραπτή του δήλωση προχώρησε σε κινήσεις που αποδεικνύουν πως το μόνο που τον νοιάζει είναι το καλό του Παναθηναϊκού και του αθλήματος. Και πως αυτό που ζητάει είναι σεβασμός. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

Το δημοψήφισμα έγινε με την Μπασκόνια

Η στήριξη του ΟΑΚΑ στον αγώνα με την Μπασκόνια ήταν… καταλυτική για να ακυρωθεί το δημοψήφισμα. Ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ είναι αποφασισμένος να το πάει αγωνιστικά μέχρι τέλους. Είναι αποφασισμένος αυτή η σεζόν να γραφτεί στην ιστορία. Γι αυτό η μεταγραφή του Πέιν, γι αυτό η ανακοίνωση του Τζέιμς. Ο Παναθηναϊκός γίνεται πανίσχυρος στο παρκέ και ικανός να αντιμετωπίσει τις όποιος «τρικλοποδιές» (όπως είπε ο ίδιος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος) βρεθούν στον δρόμο του.

Η σειρά της Euroleague

Τα πράγματα είναι απλά. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε αυτό που έπρεπε. Και όχι μία φορά. Τώρα είναι η σειρά της Euroleague. Η οποία αν όντως κόπτεται για το καλό του μπάσκετ και της διοργάνωσης και δεν έχει εμπάθεια απέναντι στο πρόσωπο του αφεντικού του Παναθηναϊκού και της ίδιας της ομάδας, ΟΦΕΙΛΕΙ να ακολουθήσει το μονοπάτι που χάραξε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Η Euroleague έχει ανάγκη τον Παναθηναϊκό και η Euroleague είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή για τον Παναθηναϊκό. Αρκεί η συνεργασία αυτή να στηρίζεται σε αλληλοσεβασμό, εμπιστοσύνη και στέρεες βάσεις…
Το μπαλάκι πλέον είναι στο «στρατηγείο» της Euroleague στην Βαρκελώνη…

ΥΓ: Από τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Μαικ Τζειμς στον Παναθηναϊκό και θα εκδοθεί η επίσημη ανακοίνωση από την «πράσινη» ΚΑΕ θα μιλάμε την απόλυτη αλλαγή των ισορροπιών και δεδομένων στο αγωνιστικό κομμάτι της Euroleague. Είναι τελείως… άστοχο να κάνουμε συζητήσεις επί συζητήσεων για το αν ο Μαικ Τζειμς χωράει στην ομάδα του Παναθηναϊκού. Στην ομάδα του Πασκουάλ. Είναι δεδομένο πως η μεταγραφή του θα επιφέρει αλλαγές στον αγωνιστικό χάρτη του «τριφυλλιού» και πως θα γίνει νέας καταμερισμός ρόλων. Όμως είναι παίκτης πρώτης γραμμής. Υψηλοτάτου επιπέδου. Ξέρει τον Παναθηναϊκό. Ξέρει τον Πασκουάλ. Και «διψάει» για τίτλους. Ο Γιαννακόπουλος είναι αποφασισμένος να κάνει ότι χρειαστεί για να «κλείσει» την φετινή σεζόν πιο… ηδονικά ακόμα και από την περσινή.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δ. Γιαννακόπουλος: «Με Τζέιμς για το 7ο αστέρι»

Δ. Γιαννακόπουλος: «Με Τζέιμς για το 7ο αστέρι»

Θάνου: «Φαιδρό το κατηγορητήριο για Γιαννακόπουλο, ζητάμε την εξαφάνιση της ποινής»

Θάνου: «Φαιδρό το κατηγορητήριο για Γιαννακόπουλο, ζητάμε την εξαφάνιση της ποινής»

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Παναθηναϊκός: «Ανάβει φωτιές» η Mundo Deportivo για τον Φώτη Ιωαννίδη
Παναθηναϊκός: «Ανάβει φωτιές» η Mundo Deportivo για τον Φώτη Ιωαννίδη
ΑΕΚ - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
ΑΕΚ - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Ο «τελικός της χρονιάς» στην Μπολόνια για τον Παναθηναϊκό AKTOR - Η ώρα και το κανάλι
Ο «τελικός της χρονιάς» στην Μπολόνια για τον Παναθηναϊκό AKTOR - Η ώρα και το κανάλι
Σεπόλια: Ένοχος για βιασμό, αθώος για εμπορία ο Ηλίας Μίχος - Αθώα για μαστροπεία η μητέρα
Σεπόλια: Ένοχος για βιασμό, αθώος για εμπορία ο Ηλίας Μίχος - Αθώα για μαστροπεία η μητέρα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved