Βρήκαμε τον Παππά ας τον… θάψουμε τώρα
Για μία ακόμα φορά ο Νίκος Παππάς είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, όχι για τις μπασκετικές του ικανότητες, αλλά και την εξω…σχολική του συμπεριφορά.
Το θέμα έχει δύο όψεις και αν θέλουμε να είμαστε εντάξει απέναντι στους εαυτούς μας, πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να τις «μελετήσουμε» και τις δύο. Και να μη σταθούμε στη μία που βολεύει τους περισσότερους. Για να τσουβαλιάσουν και να το παίξουν καθώς πρέπει…
Λοιπόν, έχουμε και λέμε. Ο Παππάς την είπε με πολύ άσχημο τρόπο στον τεχνικό του Φάρου και της Εθνικής ομάδας για την απόφαση του Θανάση Σκουρτόπουλου να μην τον καλέσει στην Εθνική ομάδα. Λάθος του, αλλά…. Αλλά έχει κάθε δικαίωμα ο Παππάς (και ο κάθε Παππάς στη θέση του) να αισθάνεται αδικημένος. Είναι στην καλύτερή του φάση, αξίζει και με το παραπάνω να βρίσκεται στην Εθνική και έπρεπε να είναι στην Εθνική. Τέλος. Μιλάμε για μπάσκετ. Όχι για να παντρέψουμε την κόρη μας….
Έχει καταντήσει γελοία η ιστορία με τον Παππά. Καλά έκανε και δεν έδωσε το χέρι του στον Ζούρο. Από τη στιγμή που ο ίδιος ο παίκτης θεωρεί πως ο άλλοτε τεχνικός της Εθνικής δεν του φέρθηκε σωστά καλά έκανε και δεν του έδωσε το χέρι. Βέβαια, οι περισσότεροι, οι… γραμματείς κι οι φαρισαίοι θα ήθελαν να του έδινε το χέρι και ας μην το πίστευε. Αρκεί να γινόταν ο Παππάς… δημοσιοσχετίστας. Αυτό τους αρέσει.
Πάμε και στον τσακωμό με τον Μπουρούση. Και γι αυτό ο Παππάς φταίει. Λες και κάθε μέρα δεν πλακώνονται σε όλες τις ομάδας. Όποιος λέει το αντίθετο όχι μόνο δεν έχει παίξει οποιοδήποτε άθλημα, αλλά δεν ξέρει καν πως γράφεται η λέξη… αποδυτήρια. Μπορεί να μην έχουν ιδέα, αλλά είναι πρώτοι στο να κρίνουν, στο να σχολιάζουν και να «θάβουν» προσωπικότητες.
Όσο για την ανάρτησή του στο instagram. Μέγα λάθος. Όχι γιατί είπε αυτό που πιστεύει για μια συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων (στην οποία ανήκει και ο υπογράφων), αλλά γιατί…τσουβάλιασε. Το καλύτερο που θα είχε να κάνει είναι τα… δείξει σε όλους εκείνους που όλα αυτά τα χρόνια ασχολούνται με το που πήγε, τι έκανε, πότε βγήκε, τι ήπιε, τι έφαγε και τον κράζουν ασύστολα. Και μετά στο face to face τον… αποθεώνουν.
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.