Τα αποδυτήρια το όπλο του ΠΑΟΚ

Τα αποδυτήρια το όπλο του ΠΑΟΚ

Ο Νίκος Τοσκίτσης γράφει στο Onsports για την καλή ομάδα που έχει ο Δικέφαλος και την συζήτηση για το πρωτάθλημα.

Ένα από τα στοιχήματα που ήθελαν να κερδίσουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ φέτος ήταν τα ισορροπημένα αποδυτήρια, το καλό κλίμα μέσα στην καρδιά της ομάδας. Οι ποδοσφαιριστές που θα ερχόντουσαν δεν θα έπρεπε μόνο να ήταν καλοί στον αγωνιστικό χώρο αλλά και να έχουν χαρακτήρα τέτοιον ώστε ποτέ στο παρελθόν να μην έχουν δημιουργήσει προβλήματα. Κάθε μεταγραφικός στόχος ξεψαχνίστηκε ιδιαίτερα.

Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότεροι από αυτούς που ήρθαν είναι άνθρωποι με συζύγους και παιδιά. Ο Βλάνταν Ίβιτς ενδιαφέρθηκε πολύ για αυτόν τον τομέα. Ήθελε στα αποδυτήρια να υπάρχει σοβαρότητα και ωριμότητα. Μπορεί να μην ήρθαν σούπερ παικταράδες στην Τούμπα αλλά όλοι τους είναι έμπειροι παίκτες με αρκετά χρόνια στα γήπεδα, που έχουν περάσει από καλές ομάδες και σοβαρά πρωταθλήματα, ενώ και οι ίδιοι τους είχαν σημαντικό ρόλο στις ομάδες τους.

Ο ΠΑΟΚ αυτό το στοίχημα φαίνεται πως το κερδίζει. Την Κυριακή ο Βαρέλα έκανε μία μεγάλη γκάφα από την οποία προήλθε το γκολ του Παναιτωλικού. Παρόλο που αυτό το λάθος δεν στοίχισε στον Δικέφαλο ο έμπειρος αμυντικός δεν έδειξε αδιάφορος. Ήταν φανερά στεναχωρημένος και εκείνη την στιγμή που έγινε η φάση και μετά στα αποδυτήρια. Εκφράστηκε μάλιστα δημόσια για αυτό που συνέβη. Στην Γεωργία ο Τζάλμα δεν ήταν καλός και το παραδέχτηκε δημόσια. Οι παίκτες λοιπόν που έχουν έρθει "νιώθουν", δεν είναι αδιάφοροι. Δείχνουν ως τώρα να σέβονται τον εαυτό τους, την ομάδα, τον κόσμο και τους στόχους της. Το μεγάλο όπλο του ΠΑΟΚ φέτος είναι τα αποδυτήρια του. Αποδυτήρια που έφτιαξε ο προπονητής και όσοι βρίσκονται γύρω του. Όμως επειδή οι ισορροπίες είναι πάντα λεπτές θέλει μεγάλη προσοχή και πολύ δουλειά ώστε να παραμείνει η κατάσταση όπως έχει. Για αυτό και οι υπόλοιποι μέσα στον ΠΑΟΚ αλλά και όσοι βρίσκονται στο περιβάλλον του πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί στα σχόλια και στις κρίσεις του. Πρέπει να βοηθούν τους ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι για τα αποδυτήρια αντί να τους βάζουν εμπόδια.

Από εκεί και πέρα κάποιοι ξεκίνησαν να μιλούν για πρωτάθλημα. Δεν νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ έχει το ρόστερ για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι του λείπουν μπροστά δύο παίκτες υψηλού επιπέδου όπως για παράδειγμα είναι ο Λέο Μάτος στα άκρα της άμυνας. Οι ασπρόμαυροι έκαναν καλές μεταγραφές αλλά όχι την υπέρβαση. Μπορεί να φτάσει στον ΠΑΟΚ ότι έχει καλή ομάδα και καλό προπονητικό τιμ μπορεί όμως και όχι. Οπότε οι ασπρόμαυροι δεν μπήκαν στο πρωτάθλημα ως φαβορί και η συζήτηση για το πρωτάθλημα μπορεί να κάνει μόνο κακό στο τέλος αν δεν επιτευχθεί, κάτι που έχει αποδειχθεί πολλές φορές.


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved