Μπορεί το πρωτάθλημα αν...

Μπορεί το πρωτάθλημα αν...

Ο Νίκος Τοσκίτσης γράφει στο Onsports για τον φετινό ΠΑΟΚ με το ποιοτικό ρόστερ που χρειάζεται μόνο συσπείρωση για να τα καταφέρει.

Δεν είναι τυχαίο αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες. Βλέπετε ο ΠΑΟΚ διαθέτει την καλύτερη ομάδα απ΄ όλους στην Ελλάδα, έχει ενισχυθεί με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, είναι έτοιμος για μεγάλα πράγματα και κάποιοι για προσωπικούς λόγους προσπαθούν να κρατήσουν τον Δικέφαλο χαμηλά.

Πρέπει όλοι να συσπειρωθούν δίπλα στον Βλάνταν Ίβιτς, το προπονητή που και πέρσι στα play off και τώρα δείχνει μία μοναδική για τους ασπρόμαυρους σοβαρότητα και δίπλα στον Λούμπος Μίχελ, που κατάφερε να δημιουργήσει ένα σύνολο με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά παικτών, οι δύο τους δέχονται ανελέητο πόλεμο.

Μάλιστα η μη απόκτηση του σέντερ φορ για την οποία δεν ευθύνονται οι ίδιοι, αφού ο Σλοβάκος είχε κλεισμένο τον Άλβαρο Βάσκεθ, ήταν η αιτία να πυροδοτηθεί ακόμη περισσότερο το κλίμα, σε μία εποχή που κανονικά το μόνο που θα έπρεπε να είχαν όλοι στο μυαλό τους, είναι το πως θα κατατροπώσουν τους αντιπάλους εξ Αθηνών. Κι όμως ο ΠΑΟΚ για άλλη μία φορά τα βάζει με τον ΠΑΟΚ !

Η μη απόκτηση φορ δεν λέει κάτι καθώς και πέρσι ήρθε ο Μπερμπάτοφ και δεν έγινε τίποτα. Η ξαφνική δυσλειτουργία σε μία περίοδο που όλα δουλεύανε ρολόι και η πιθανότητα τριβών στα εσωτερικά του ΠΑΟΚ και μεταξύ των ανθρώπων κλειδιών είναι το μεγάλο πρόβλημα που πρέπει να αποφευχθεί. Έγραψα και προχθές ότι ο Δικέφαλος παραμένει ασόβαρος. Μπορεί όμως να σοβαρευτεί! Τόσου μήνες ήταν ιδιαίτερα σοβαρός άλλωστε και για αυτό δημιουργήθηκε αυτή η ομάδα που πιστέψετε με έχει ήδη τρομάξει τους από κάτω.

Όμως από εκεί που φοβούνται τον Δικέφαλο με όσα έγιναν τι τελευταίες ημέρες στο τέλος πάλι θα γελάνε. Διότι αν στραβώσει κάποιο αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να το αντιμετωπίσει και να αντεπεξέλθει. Για να το κάνει αυτό όμως και να ξεκινήσει την επίθεση του προς τα έξω, θα πρέπει να είναι ισχυρός και ενωμένος μέσα από τα δικά του τείχη. Αν μπορεί ο οργανισμός ΠΑΟΚ να νικήσει τις εσωτερικές παθήσεις του, τότε είναι σίγουρο πως θα... δείρει πολύ κόσμο αυτό το σύνολο που έχει δημιουργήσει ο Βλάνταν Ίβιτς που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από κανένα άλλο στην Ελλάδα και μπορεί να χτυπήσει στα ίσια στο πρωτάθλημα!


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Παναθηναϊκός AKTOR: Ξεσήκωσε το ΟΑΚΑ ο Κέντρικ Ναν!
Παναθηναϊκός AKTOR: Ξεσήκωσε το ΟΑΚΑ ο Κέντρικ Ναν!
Παναθηναϊκός Aktor: Καζάνι που… βράζει το ΟΑΚΑ
Παναθηναϊκός Aktor: Καζάνι που… βράζει το ΟΑΚΑ
Στο "σφυρί" η Χρυσή Μπάλα του Μαραντόνα απ' το 1986
Στο "σφυρί" η Χρυσή Μπάλα του Μαραντόνα απ' το 1986
NBA: Νέο συμβόλαιο με τους Μάβερικς υπέγραψε ο Κιντ
NBA: Νέο συμβόλαιο με τους Μάβερικς υπέγραψε ο Κιντ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved