Ψάχνοντας τον αντι – Ιγκουαϊν

Ψάχνοντας τον αντι – Ιγκουαϊν

Το στραβοπάτημα της Ρεάλ με την ισοπαλία κόντρα στην ουραγό της βαθμολογίας Αλμερία, όχι μόνο άφησε τους Μαδριλένους τέσσερις βαθμούς πίσω από την Μπαρτσελόνα στη μάχη για τον ισπανικό τίτλο αλλά ήρθε να επιβεβαιώσει κάτι που συζητιέται εδώ και καιρό στη Μαδρίτη: η ομάδα βρίσκεται χωρίς σέντερ φορ.

Με τον Γκονσάλο Ιγκουαϊν εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν και τον Καρίμ Μπενζεμά να κάνει ότι μπορεί για να αποδείξει ότι.... δεν κάνει για τη Ρεάλ, ο Ζοσέ Μοουρίνιο ψάχνει απεγνωσμένα στην αγορά για να βρει έναν παίκτη που θα μοιραστεί το βάρος στο σκοράρισμα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Η μη χρησιμοποίηση του Μπενζεμά στο βασικό σχήμα κόντρα στην Αλμερία (έπαιξε στη θέση του ο Κακά, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να περνά στην κορυφή της επίθεσης) ήταν μία ακόμη ένδειξη ότι ο Πορτογάλος δεν τον υπολογίζει πια. Αν κι έχει δηλώσει ότι εκτιμάει το ταλέντο του, θεωρεί ότι δεν έχει το “φονικό” ένστικτο που απαιτείται από έναν σκόρερ. Και ο Γάλλος δεν έχει κάνει και καμιά χάρη στον εαυτό του με τις φετινές επιδόσεις του. Μόλις ένα γκολ στο ισπανικό πρωτάθλημα και συνολικά 9 στα 27 ματς που έχει παίξει με τη Ρεάλ.

Προσωπικά εκτιμώ τον Μπενζεμά αφάνταστα. Όχι τον Μπενζεμά που βλέπουμε αυτόν τον ενάμιση χρόνο στη Ρεάλ, αλλά αυτόν που θαυμάσαμε τα προηγούμενα χρόνια στη Λυών. Δεν θέλω να πιστέψω ότι τα “κυβικά” του είναι μόνο για το γαλλικό πρωτάθλημα και ότι δεν αντέχει στην πίεση του να αγωνίζεται στο ψηλότερο επίπεδο. Θεωρώ ότι είναι μία από αυτές τις περιπτώσεις όπου απλά δεν ταιριάζει η χημεία ενός παίκτη με μια ομάδα. Μπορεί απλά και να ήταν θέμα κακού “τάιμινγκ”. Πάντως, δεν θα με εκπλήξει καθόλου αν δούμε την καριέρα του νεαρού Γάλλου να  “εκτοξεύεται” ξανά όταν αποχωρήσει από τη Ρεάλ για λογαριασμό κάποιας άλλης μεγάλης ευρωπαϊκής ομάδας.

Το σίγουρο πια είναι ότι η Ρεάλ δεν ψάχνει για ένα “9” που θα αποκτηθεί ως μπακ απ του Μπενζεμά αλλά για έναν σταρ - σέντερ φορ που θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος της μαδριλένικης επίθεσης για το υπόλοιπο της σεζόν. Πολλά ονόματα έχουν ακουστεί, μεταξύ των οποίων είναι και αυτό του Φάνη Γκέκα, ενώ επισήμως η Ρεάλ υποστηρίζει ακόμα ότι ψάχνει για μία προσωρινή λύση. Η εμπλοκή που παρουσιάστηκε όμως στο θέμα της επιστροφής του Ρουντ Φαν Νίστελροϊ από το Αμβούργο φαίνεται πως μπορεί να οδηγήσει σε αλλαγή πολιτικής. Άλλωστε, το γεγονός ότι το πρώτο όνομα που φιγουράρει σήμερα στον ισπανικό Τύπο είναι αυτό το Κάρλος Τέβες (μια μεταγραφή που υπολογίζεται στα 40 εκατομμύρια ευρώ), μόνο τυχαίο δεν είναι!


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved