Η ανακοίνωση του ΟΤΕ TV για Champions και Europa League

Η ανακοίνωση του ΟΤΕ TV για Champions και Europa League

Ο OTE TV εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για την απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Champions League και του Europa League, την τριετία 2015-2018!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μόνο στον ΟΤΕ TV όλοι οι αγώνες του UEFAChampionsLeagueκαι του UEFAEuropaLeagueτην τριετία 2015-2018  

-Αποκλειστικά στον OTETV οι 133 από τους 146 αγώνες του UEFAChampionsLeague & οι υπόλοιποι 13 σε παράλληλη μετάδοση με κανάλι ελεύθερης μετάδοσης

-Αποκλειστικά στον OTETVόλοι οι αγώνες του UEFAEuropaLeague, μέχρι τον τελικό

15 Οκτωβρίου 2014

Ο OTETVυποδέχεται τις δύο κορυφαίες Ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις ποδοσφαίρου UEFA Champions League και UEFA Europa League στα κανάλια OTESPORT, από τον Ιούλιο του 2015. Ο ΟΤΕ TV εξασφάλισε, μετά από διαγωνιστική διαδικασία που ολοκληρώθηκε εχθές με την υπογραφή σχετικής συμφωνίας με την UEFA, τα δικαιώματα τηλεοπτικής μετάδοσης όλων των αγώνων των δύο διοργανώσεων για την τριετία 2015-2018.

Όλοι οι αγώνες και των δύο διοργανώσεων θα μεταδίδονται στα ανανεωμένα κανάλια OTESPORTζωντανά και σε υψηλή ευκρίνεια. Πιο συγκεκριμένα:

  • Στο ChampionsLeague, ο ΟΤΕ TVθα προβάλει:
    • Aποκλειστικά όλους τους αγώνες των Playoffτης διοργάνωσης και τις 2 αγωνιστικές ημέρες.
    • Αποκλειστικά, από την φάση των ομίλων μέχρι τον τελικό, όλους τους αγώνες της Τρίτης.
    • Αποκλειστικά, από την φάση των ομίλων μέχρι τον τελικό, όλους τους αγώνες της Τετάρτης, πλην ενός κάθε φορά που θα προβάλλεται σε παράλληλη μετάδοση από τον OTETVκαι ένα κανάλι ελεύθερης μετάδοσης (ο τελικός θα προβληθεί παράλληλα από κανάλι ελεύθερης μετάδοσης).
  • Στο EuropaLeague, ο ΟΤΕ TV έχει εξασφαλίσει σε αποκλειστικότητα και τους 204 αγώνες της διοργάνωσης μέχρι τον τελικό (ο τελικός θα παραχωρηθεί από τον ΟΤΕ TVγια παράλληλη προβολή σε κανάλι ελεύθερης μετάδοσης).

Ο Εκτελεστικός Γενικός Διευθυντής του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Ζαχαρίας Πιπερίδης, δήλωσε: «Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε τις κορυφαίες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις, ChampionsLeague και EuropaLeague στον ΟΤΕ TVαπό το 2015. Η προσθήκη των δύο διοργανώσεων στο πρόγραμμα του OTETV εντάσσεται στη στρατηγική μας για την περαιτέρω ποιοτική ανάπτυξη της συνδρομητικής τηλεόρασης μέσα από στοχευμένες επιλογές. Με το ChampionsLeague, το EuropaLeagueκαι τις άλλες κορυφαίες διεθνείς και ελληνικές διοργανώσεις που φιλοξενεί ο OTETV, οι συνδρομητές μας απολαμβάνουν με διαφορά το πλουσιότερο αθλητικό πρόγραμμα στη χώρα».

Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TVθα μπορούν να απολαμβάνουν τους αγώνες των καλύτερων ομάδων στον κόσμο σε ζωντανή μετάδοση, αλλά και ολοκληρωμένη αθλητική ενημέρωση μέσα από τα κανάλια OTESPORT, με την υποστήριξη της δημοσιογραφικής ομάδας του ΟΤΕ TV.  

Ο ΟΤΕ TV προσφέρει το πιο ολοκληρωμένο και ποιοτικό αθλητικό πρόγραμμα στην ελληνική αγορά, με κορυφαίες διοργανώσεις σε ποδόσφαιρο (πχ BarclaysPremiereLeague, LaLiga, Bundesliga, SerieA, Κύπελλο Ελλάδας, FootballLeague), μπάσκετ (NBA, ACB, Lega Basket κα), τένις (ATP World Tour Masters 1000, ATP World Tour 500 & 250 κα) και μηχανοκίνητο αθλητισμό (Formula 1, Moto GP, WRC κα). Μέσα από τα αθλητικά κανάλια ΟΤΕ SPORT, οι συνδρομητές του απολαμβάνουν πάνω από 50 ζωντανές μεταδόσεις την εβδομάδα και πλούσια αθλητική ενημέρωση μέσα από τις αθλητικές εκπομπές του ΟΤΕ TV.

Ο OTETV συνεχώς εμπλουτίζει το αθλητικό του πρόγραμμα με ποιοτικές επιλογές για το φίλαθλο κοινό, ενώ σύντομα θα διαθέσει 2 νέα αθλητικά κανάλια και θα αναβαθμίσει όλα τα κανάλια OTESPORT σε highdefinition.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Γραφείο Τύπου

Δ/νση Εταιρικής Επικοινωνίας ΟΤΕ

Τηλ. 210-6117434

Fax. 210-6115825

E-mail: media-office@ote.gr

Αναλυτικά, οι διοργανώσεις που φιλοξενεί ο ΟΤΕ TV μέσα από τα αθλητικά κανάλια OTESPORT:

  • Στο ποδόσφαιρο, ο ΟΤΕ TVμεταδίδει ζωντανά και σε υψηλή ευκρίνεια τα μεγάλα ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα (Αγγλικό, Ισπανικό, Ιταλικό και Γερμανικό) και Κύπελλα (Ισπανίας, Γερμανίας, Ιταλίας, Γαλλίας και Βραζιλίας) και από τις ελληνικές διοργανώσεις, το Κύπελλο και την Football League. Επίσης, έχει εξασφαλίσει τη μετάδοση των προκριματικών αγώνων του Euro 2016.
  • Στο μπάσκετ, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV απολαμβάνουν τις καλύτερες διοργανώσεις, όπως το NBA, το ισπανικό ACB και το ιταλικό Lega Basket, ενώ πρόσφατα προστέθηκαν και οι εντός έδρας αγώνες του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ για το πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ.
  • Στο τένις, ο OTETVφιλοξενεί το σύνολο των τουρνουά ATP World Tour Masters 1000, με τα ΑTP World Tour Finals, τα ATP World Tour 500 και τα σημαντικότερα ATP World Tour 250, τα WTA International Εvents, καθώς και τα τουρνουά Grand Slam, Australian Open, Roland Garros και U.S.Open μέσα από τα κανάλια Eurosport.
  • Επίσης, ο OTE TV μεταδίδει σε high definition όλες τις κορυφαίες διοργανώσεις μηχανοκίνητου αθλητισμού, Formula 1, Moto GP, WRC και FIA World Rallycross.
  • Ο ΟΤΕ TV καλύπτει επίσης σπουδαία πρωταθλήματα σε βόλεϊ, χάντμπολ, κτλ, όπως: CEV Champions League, Bundesliga Handball και EHF Champions League.


Παραμένει και τη σεζόν 2024/25 στη Νεπτούνας ο Βόβορας
Παραμένει και τη σεζόν 2024/25 στη Νεπτούνας ο Βόβορας
Θρήνος στο NBA: Πέθανε στα 33 του ο Ντάριους Μόρις
Θρήνος στο NBA: Πέθανε στα 33 του ο Ντάριους Μόρις
LaLiga: Η Τζιρόνα έστεψε Πρωταθλήτρια τη Ρεάλ Μαδρίτης – Έφτασε τα 36 τρόπαια η «βασίλισσα»
LaLiga: Η Τζιρόνα έστεψε Πρωταθλήτρια τη Ρεάλ Μαδρίτης – Έφτασε τα 36 τρόπαια η «βασίλισσα»
Οι κληρώσεις στα προκριματικά του EURO σε Εθνική Νέων κι Εθνική Παίδων
Οι κληρώσεις στα προκριματικά του EURO σε Εθνική Νέων κι Εθνική Παίδων
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved