Γαλλία: Συνάντηση Μακρόν με Πέρεθ για Εμπαπέ
Eurokinissi

Γαλλία: Συνάντηση Μακρόν με Πέρεθ για Εμπαπέ

Αυτή την Τρίτη έχει προγραμματιστεί ένα γεύμα στα Ηλύσια για τον εορτασμό των 120 χρόνων από τη δημιουργία της FIFA (ιδρύθηκε στις 21 Μαΐου 1904), του κυβερνώντος σώματος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου που έχει παράρτημα στο Παρίσι.

Στην εκδήλωση θα δώσουν το «παρών» οι επτά ομοσπονδίες (Γαλλία, Βέλγιο, Δανία, Ολλανδία, Ισπανία, Σουηδία και Ελβετία) που υπέγραψαν την πράξη δημιουργίας του διεθνούς φορέα.

Σε αυτό το γεύμα όμως είναι καλεσμένοι κι άλλοι επισκέπτες, συμπεριλαμβανομένου του προέδρου της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Πέρεθ. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η γαλλική εφημερίδα Equipe, ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν θα εκμεταλλευτεί το γεγονός για να μιλήσει κατ’ ιδίαν με τον επικεφαλής των «Μερένχες», με θέμα την «απελευθέρωση» του Κιλιάν Εμπαπέ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, ο πιθανός μελλοντικός προορισμός του αστέρα που αποχωρεί από την Παρί Σεν Ζερμέν, έστειλε επιστολή στη Γαλλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για να δηλώσει ότι δεν θα αποδεσμεύσει κανέναν παίκτη για τη διοργάνωση των Αγώνων, από τη στιγμή που αυτή δεν εμπίπτει στις ημερομηνίες της FIFA για τους συλλόγους.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ζητήσει επίσης αυτή την εξαίρεση και για άλλους Γάλλους διεθνείς της Ρεάλ Μαδρίτης, συμπεριλαμβανομένων των Καμαβινγκά, Τσουαμενί ή Μεντί.

Από την αρχή, ο Εμανουέλ Μακρόν υποσχέθηκε ότι θα έκανε τα πάντα ώστε η Γαλλία και η Ολυμπιακή ομάδα, με επικεφαλής τον Τιερί Ανρί, να έχουν το καλύτερο δυνατό σύνολο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μένει να δούμε αν ο Πέρεθ θα υποχωρήσει.



Ατρόμητος: Έκανε Game On σε νέα συνεργασία
Ατρόμητος: Έκανε Game On σε νέα συνεργασία
Euroleague, Ολυμπιακός - Ντουμπάι BC: Με πολλά προβλήματα για την επιστροφή στις νίκες
Euroleague, Ολυμπιακός - Ντουμπάι BC: Με πολλά προβλήματα για την επιστροφή στις νίκες
Η σεζόν MVP από το…πρωί φαίνεται
Η σεζόν MVP από το…πρωί φαίνεται
Ο Τζιάνι Ινφαντίνο ζήτησε να στηρίξει το ποδόσφαιρο την προσπάθεια εκεχειρίας στη Γάζα
Ο Τζιάνι Ινφαντίνο ζήτησε να στηρίξει το ποδόσφαιρο την προσπάθεια εκεχειρίας στη Γάζα
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Σύγχυση με τον τελικό σε 2 δόσεις του Exathlon ενώ στο Χ πανηγύρισαν τη νίκη της Στέλλας Ανδρεάδου