Τζόρνταν: «Προτιμώ το χρυσό από το... δαχτυλίδι»

Τζόρνταν: «Προτιμώ το χρυσό από το... δαχτυλίδι»

Ο ΝτεΑντρέ Τζόρνταν είναι πιστός οπαδός της θεωρίας, που «παρουσίασε» μόλις πριν λίγες ημέρες στο Ρίο ο Καρμέλο Αντονι.

Ο Αμερικανός πίβοτ των Κλίπερς, μιλώντας στο ESPN, τόνισε ότι η σημασία του Ολυμπιακού μεταλλίου είναι πολύ μεγαλύτερη από ένα δαχτυλίδι πρωταθλητή στο ΝΒΑ.

Κι αυτό ενώ στο ΝΒΑ, η προσπάθεια για τον τίτλο, απαιτεί 82 παιχνίδια στην κανονική περίοδο και τα πλέι-οφ.

«Το Ολυμπιακό μετάλλιο είναι πάνω από το δαχτυλίδι του ΝΒΑ», άρχισε να λέει. «Σίγουρα μπορεί να έχει πρόβλημα με αυτό που λέω, αλλά έτσι πιστεύω. Εδώ δεν παίζουμε μόνο ενάντια σε ομάδες από την Αμερική, αλλά κόντρα σε ομάδες από όλο τον κόσμο», συνέχισε. «Στο πρωτάθλημα υπάρχει πρωταθλητής κάθε χρόνο, αλλά εδώ είναι μια φορά κάθε τέσσερα χρόνια. Σκεφτείτε, είναι πολύ ιδιαίτερο».

Ο Τζόρνταν επέμενε στη θέση του και συνέχισε να υπερασπίζεται τον Καρμέλο Αντονι, ο οποίος θα μπορούσε να πάρει το τρίτο του χρυσό μετάλλιο και να γράψει ιστορία. «Εάν είσαι ο πρώτος που κάνει κάτι, γίνεσαι θρύλος».

Ο ΝτεΑντρέ Τζόρνταν, που έφτασε στο Λος Άντζελες πριν επτά χρόνια, δεν έχει καταφέρει ποτέ να στεφθεί πρωταθλητής ΝΒΑ. Παρά την καλή ομάδα τους, οι Κλίπερς έχουν ποτέ καταφέρει να περάσουν από το δεύτερο γύρο των πλέι-οφ, παρά την παρουσία τους στις πρώτες θέσεις στην κανονική περίοδο. Αν οι ΗΠΑ νικήσουν την Ισπανία, ο Τζόρνταν θα έχει κάνει ένα τεράστιο βήμα για το πρώτο του Ολυμπιακό μετάλλιο.Euro 2024, Γερμανία - Σκωτία 5-1: Αφιονισμένα… τα «πάντσερ» στην πρεμιέρα!
Euro 2024, Γερμανία - Σκωτία 5-1: Αφιονισμένα… τα «πάντσερ» στην πρεμιέρα!
LIVE CHAT, Γερμανία - Σκωτία 5-1 (Τελικό)
LIVE CHAT, Γερμανία - Σκωτία 5-1 (Τελικό)
Παναθηναϊκός AKTOR: Έφτασε τα 41 πρωταθλήματα και συνεχίζει
Παναθηναϊκός AKTOR: Έφτασε τα 41 πρωταθλήματα και συνεχίζει
Μπαρτζώκας: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό»
Μπαρτζώκας: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved