Ρίο 2016: Πατάει Ελλάδα η «χρυσή» Άννα!
Η Άννα Κορακάκη επανέρχεται σήμερα στην Ελλάδα, καθώς αναμένεται η ώρα άφιξής της στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» κατά τις 11:40 π.μ.
Η σπουδαία αθλήτρια της σκοποβολής που κέρδισε δύο μετάλλια (ένα χρυσό και ένα χάλκινο) στη σκοποβολή είναι έτοιμη να επιστρέψει στην πατρίδα, καθώς αυτή τη στιγμή ταξιδεύει με προορισμό την Αθήνα και το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».
Η 20χρονη αναμένεται στην πρωτεύουσα λίγο πριν τις 12 μ.μ. (11:40) ενώ τέσσερις ώρες αργότερα θα πετάξει για το αεροδρόμιο Μακεδονία προκειμένου να ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές.
Σύμφωνα με την κατάταξη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αθλητικής Σκοποβολής, αυτή τη στιγμή η Άννα Κορακάκη βρίσκεται στην 5η θέση στα 25 μέτρα με πιστόλι, δηλαδή στο αγώνισμα στο οποίο πήρε το Χρυσό Μετάλλιο. Και 4η στην δοκιμασία των 10 μέτρων με αεροβόλο πιστόλι, στην οποία η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατέκτησε το Χάλκινο Ολυμπιακό μετάλλιο.