Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή: Στήριξη από την Ολυμπία Οδό
SHARE

Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή: Στήριξη από την Ολυμπία Οδό

Την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή και Ομάδα στο δρόμο της για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες το 2016 στο Ρίο θα ενισχύσει η Ολυμπία Οδός, μέσω χορηγικής συνεργασίας στην κατηγορία «Επίσημος Υποστηρικτής».

Όπως τόνισε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, Γιώργος Φουντουλάκης: «Ο κοινός μας δρόμος προς το Ρίο με την Ολυμπία Οδό, σηματοδοτεί την σύμπραξη μας με μια σημαντική εταιρία που θα μας επιτρέψει να στηρίξουμε σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό τους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες με αναπηρία στην πρόκρισή και συμμετοχή τους στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ριο το 2016. Τα επόμενα δύο χρόνια και μέχρι και τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016 είναι ιδιαίτερα κρίσιμα και σημαντικά για την προετοιμασία και τη συμμετοχή των αθλητών μας σε Ευρωπαϊκούς, Παγκόσμιους αγώνες και διεθνείς διοργανώσεις, έτσι ώστε να διεκδικήσουν την πρόκριση τους στους Παραολυμπιακούς Αγώνες. Επιδίωξη μας είναι και με τη βοήθεια της Ολυμπίας Οδού να δώσουμε την ευκαιρία σε όσο το δυνατόν περισσότερους αθλητές και αθλήτριες να διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, να αγωνιστούν και να κατακτήσουν μετάλλια για την Ελλάδα. Με αρωγό την Ολυμπία Οδό έχουμε σαν επιπλέον  στόχο  να διαδώσουμε το Παραολυμπιακό κίνημα στην Ελλάδα μέσα και από εκπαιδευτικά προγράμματα».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ολυμπίας Οδού, Παναγιώτης Παπανικόλας, αναφερόμενος στη συνεργασία, σημείωσε: «Οι αθλητές με αναπηρία είναι συνάνθρωποί μας που έχουν καταφέρει να αναμετρηθούν με τα όριά τους και σε πολλές περιπτώσεις να τα υπερβούν. Με το παράδειγμά τους, ακυρώνουν κάθε δικαιολογία που σε στιγμές δοκιμασίας μας κάνει να εγκαταλείπουμε μια προσπάθεια. Αποδεικνύουν πώς δεν είναι δυνατό μόνο αυτό που δεν θέλουμε πολύ! Γι΄αυτό το λόγο, το μήνυμα του Παραολυμπιακού Κινήματος είναι τόσο σημαντικό. Γιατί φέρνει στο προσκήνιο αυτό που είναι απαραίτητο σε κάθε ανθρώπινη δραστηριότητα: τη θέληση και την ανάληψη ευθύνης. Είναι μεγάλη τιμή για μας, τους ανθρώπους της Ολυμπίας Οδού, να στεκόμαστε δίπλα σε αυτούς τους αθλητές. Θα διανύσουμε μαζί τους το δρόμο της προετοιμασίας μέχρι τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016. Δεσμευόμαστε να είμαστε πάντα καλός αγωγός του Παραολυμπιακού μηνύματος στις κοινές μας δράσεις.

Η εταιρία ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε. είναι η εταιρεία που έχει αναλάβει την υλοποίηση της Σύμβασης Παραχώρησης που αφορά στον σχεδιασμό, την χρηματοδότηση, την κατασκευή και λειτουργία του αυτοκινητόδρομου Ελευσίνα– Κόρινθος- Πάτρα- Πύργος- Τσακώνα. Είναι από τα σημαντικότερα έργα στρατηγικής σημασίας, καθώς συνδέει την πρωτεύουσα της χώρας με τη σημαντικότερη πύλη της Ελλάδας στην Ευρώπη, το λιμάνι της Πάτρας.

Αποκαλυπτικός Ντέκο για τον τελικό του Euro 2004 (video)
Αποκαλυπτικός Ντέκο για τον τελικό του Euro 2004 (video)
Παναθηναϊκός: Επιστροφή με… Μακέντα
Παναθηναϊκός: Επιστροφή με… Μακέντα
Η αποκάλυψη για την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς»: «Αν τα βρούμε με το κανάλι, θα το δούμε…»
Η αποκάλυψη για την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς»: «Αν τα βρούμε με το κανάλι, θα το δούμε…»
Τρελή πρόταση για Σαμπάολι!
Τρελή πρόταση για Σαμπάολι!


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies