ΜΒΑ in Sports Management: Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα και μάθε από τους καλύτερους!

ΜΒΑ in Sports Management: Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα και μάθε από τους καλύτερους!

Το πρώτο μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Ελλάδα που συνδέει τον τομέα του αθλητισμού με την αγορά και την εκπαίδευση είναι πραγματικότητα.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και το IST College διοργανώνουν τον δεύτερο κύκλο του προγράμματος ΜΒΑ in Sports Management, με σκοπό να δημιουργήσουν απόφοιτους άριστα καταρτισμένους, με βαθιά γνώση στο αντικείμενο, που θα στελεχώσουν τον ελληνικό αθλητισμό, ανεβάζοντας το επίπεδο σε όλες τις εκφάνσεις του. Αν είσαι από αυτούς που θεωρούν τον αθλητισμό το μεγάλο τους πάθος, αν ασχολείσαι καθημερινά με τα σπορ, αλλά δεν είχες την ευκαιρία μέχρι τώρα να εργαστείς στον τομέα αυτό, τώρα έχεις την ευκαιρία, όχι μόνο να σπουδάσεις το αντικείμενο που λατρεύεις, αλλά και να αποκτήσεις όλα τα φόντα για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία, αμέσως μετά.

Έμπειρα στελέχη με τεχνογνωσία και ήθος, με επαγγελματική εμπειρία στον χώρο του ελληνικού αθλητισμού και με βαθιά αγάπη για το αντικείμενο διδάσκουν στο ΜΒΑ in Sports Management για να καταρτίσουν ανθρώπους που μοιράζονται την ίδια αγάπη και έχουν όραμα να δημιουργήσουν ένα καλύτερο μέλλον για τον χώρο αυτό: Να βελτιώσουν τις υπάρχουσες συνθήκες και δομές, να δημιουργήσουν ευκαιρίες και να τις εκμεταλλευτούν στο έπακρο και, σε κάθε περίπτωση, να σέβονται τόσο τους αθλητές όσο και τους φιλάθλους, που είναι εξίσου ενεργά μέλη της έννοιας του αθλητισμού.

Συνδυάζει θεωρία με επισκέψεις στο «πεδίο»

Για το σκοπό αυτό, στο πλαίσιο του προγράμματος, εκτός από την αυτή καθαυτή τη διδασκαλία διοργανώνεται η συμμετοχή των σπουδαστών σε μια σειρά από αθλητικές δράσεις. Έτσι χτίζουν εμπειρία ενώ αποκτούν επαφές, που θα φανούν πολύ χρήσιμες όταν πλέον βγουν στην αγορά εργασίας. Κατά τη διάρκεια του 1ου κύκλου του μεταπτυχιακού, οι σπουδαστές πήραν μέρος στο 5ο XMAS Tournament της Ακαδημίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της ΚΑΕ Περιστέρι Winmasters, παρακολούθησαν workshop με στελέχη της ΠΑΕ ΟΦΗ και επισκέφθηκαν αγώνες του Παναθηναϊκού ΑΟ. Τέτοιου είδους δράσεις βοήθησαν τους σπουδαστές να δουν τι είναι και πώς εφαρμόζεται η διαχείριση αθλητικών εγκαταστάσεων, η οργάνωση και λειτουργία των ακαδημιών, η στρατηγική προσέλκυσης χορηγιών, το αθλητικό marketing αλλά και η εμπειρία του φιλάθλου (fan experience & engagement).

Με τον τρόπο αυτό, το ΜΒΑ in Sports Management προσφέρει μια άμεση εικόνα της πραγματικής κατάστασης στον χώρο του αθλητισμού, παράλληλα με την εκπαίδευση στους σπουδαστές, δημιουργώντας με τον τρόπο αυτό στελέχη που μπορούν άμεσα να αξιοποιηθούν στον τομέα τους. Η πρωτοβουλία αυτή έχει εξάλλου απώτερο στόχο τη συνολική βελτίωση του ελληνικού αθλητισμού και τη στελέχωσή του με μορφωμένους επαγγελματίες, που έχουν ηθικές αξίες και προάγουν την ισότητα, την εξάλειψη του ρατσισμού και της βίας, την εταιρική κοινωνική ευθύνη και τα οποία θα «χτίσουν» ένα υγιές περιβάλλον στο οποίο θα βρίσκουν χώρο να αναπτυχθούν εξίσου υγιείς εταιρίες.

Το ΜΒΑ in Sports Management από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και το IST College, είναι το πρώτο μεταπτυχιακό πρόγραμμα που συνδέει τον αθλητισμό με την εκπαίδευση και την αγορά και ήρθε για να μείνει και να αλλάξει τα πράγματα!

*Εγγραφές για τον δεύτερο κύκλο έως τις 31 Ιανουαρίου



Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved