«Μαγειρεύουν»… σκάνδαλα με τον Αθλητικό Νόμο;

«Μαγειρεύουν»… σκάνδαλα με τον Αθλητικό Νόμο;

Η καθυστέρηση της ψήφισης του περιβόητου Αθλητικού Νόμου έχει  εγείρει σειρά ερωτηματικών με την οσμή … σκανδάλων να είναι ιδιαιτέρως έντονη.

Εδώ και πάρα πολύ καιρό, μέσα σε όλα, είμαστε εν αναμονή του περιβόητου Αθλητικού Νόμου. Ενός νόμος που… προπαρασκευάζεται με ρυθμούς… χελώνας και είναι στα… σκαριά εδώ και πάρα, πάρα πολύ καιρό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν και τα νέα χρονοδιαγράμματα ο «νομοθέτης» μέχρι τις 10 Νοεμβρίου οφείλει να έχει έτοιμο τον νέο Νόμο και να τον καταθέσει στις Ομοσπονδίες, έτσι ώστε να υπάρξει ο αμοιβαίος διάλογος. Ένας διάλογος που θα έχει ως στόχο να διορθωθούν οι ατέλειες, να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές και να μπορέσει να παρουσιαστεί στη Βουλή, με όσο το δυνατόν λιγότερες ενστάσεις.


Και αυτό  είναι το επόμενο βήμα. Αφότου «νομοθέτης» και Ομοσπονδίες τα βρουν μεταξύ τους να περάσει ο Νόμος από την Ολομέλεια της Βουλής και να ψηφιστεί. Αν βασιστούμε στο χρονοδιάγραμμα και θεωρήσουμε πως στις 10 Νοεμβρίου ο Νόμος θα είναι έτοιμος προς μελέτη, τότε γίνεται κατανοητό ότι πάρα πολύ δύσκολα θα μπορέσει να ψηφιστεί μέσα στο τρέχον έτος.


Σωρεία ερωτηματικών


Και αυτή η καθυστέρηση εγείρει σωρεία ερωτηματικών, με την οσμή των… σκανδάλων να είναι ιδιαιτέρως έντονη. Προς τι όλη αυτή η καθυστέρηση και η αναβλητικότητα; Γιατί ο Αθλητικός Νόμος δεν μπορούσε να είναι έτοιμος μέσα στο καλοκαίρι, ώστε να… υποδεχτεί τα πρωταθλήματα που ξεκίνησαν για την νέα σεζόν; Γιατί για μία ακόμα φορά οι υπεύθυνοι αποδείχτηκαν  ασυνεπείς;


Νόμος «παραμύθι»;
Μήπως η ιστορία αυτή με τον Αθλητικό Νόμο είναι ένα μεγάλο… παραμύθι; Μια.. φούσκα η οποία θα σκάσει σε λίγο καιρό. Γιατί αν ο οποιοσδήποτε μελετήσει καλά τις λεπτομέρειες θα δει ότι αυτή η καθυστέρηση που παρατηρείται… βολεύει. Αν μέχρι  1/01 /2015 δεν έχει ψηφιστεί ο Αθλητικός Νόμος τότε είναι πολύ πιθανό να μην ψηφιστεί ποτέ. Όπως όλα δείχνουν η μη εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας θα μας οδηγήσει αυτόματα σε Βουλευτικές Εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ αυτήν την στιγμή να προπορεύεται σε όλα τα γκάλοπ. Κάτι που σημαίνει αλλαγή Κυβέρνησης, αλλαγή πολιτικής και…. Νόμων. 


Ότι και να γίνει όμως, ο κόσμος πρέπει  να μάθει γιατί η ψήφιση του συγκεκριμένου Νόμου έχει αρχίσει και θυμίζει έντονα την κατασκευή του γεφυριού της Άρτας. Γιατί στην εκκίνηση όλων των φετινών πρωταθλημάτων ο Νόμος αυτός δεν ήταν έτοιμος;



Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved