Η «βασίλισσα» και οι «δράκοι» (video+photos)

Η «βασίλισσα» και οι «δράκοι» (video+photos)

Εξαιρετικά εντυπωσιακή είναι η νέα εμφάνιση που θα χρησιμοποιήσει φέτος η Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League. Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης και η adidas παρουσίασαν την εμφάνιση της «βασίλισσας» που υπογράφει ο διάσημος σχεδιαστής Γιόγκι Γιαμαμότο

Ο Ιάπωνας πρωτοπόρος της μόδας και επί πολλά χρόνια συνεργάτη της εν λόγω εταιρείας αθλητικών ειδών στην συγκεκριμένη δημιουργία του έχει σκοπό να αναδείξει δύο βασικά στοιχεία των αξιών της Ρεάλ. Το μεγαλείο και την αποφασιστικότητα. Τα στοιχεία αυτά συμβολίζονται από δύο μυθικά τέρατα που προέρχονται από την παράδοση της Ανατολής και είναι ραμμένα στο μπροστινό μέρος της νέας εμφάνισης:
• Ο Βασιλιάς Δράκος συμβολίζει το μεγαλείο, τη δόξα και τη δύναμη της ομάδας.

• Tο Πουλί Δράκος, ένα ζώο που καταφέρνει να επιζεί ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες, αντιπροσωπεύει την αντοχή και την αποφασιστικότητα της ομάδας στην προσπάθειά της για τη νίκη.

1real0000


Η εμφάνιση είναι μαύρη, το αγαπημένο χρώμα του Yamamoto, με λευκές λεπτομέρειες που της δίνουν ένα διαχρονικό και κομψό look με τα δύο χρώματα φυσικά να αντιπροσωπεύουν εκείνα της ομάδας.

Real-Madrid-14-15-Third-KitsGoalkeeper 2  Real-Madrid-14-15-Third-KitsGoalkeeper 1

Από τεχνολογικής πλευράς, η εμφάνιση ενσωματώνει την επαναστατική τεχνολογία adizero™ που βοηθά τους παίκτες να φτάνουν στο μάξιμουμ της απόδοσής τους καθώς το εξαιρετικά ελαφρύ ύφασμα επιτρέπει στο σώμα να αναπνέει καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, χαρίζοντας ταυτόχρονα ασύγκριτη ελευθερία κινήσεων και άνεση, χωρίς να μειώνεται η ελαστικότητα και η αντοχή της φανέλας.

1re43434555555


Έτσι φέτος τα μεγάλα αστέρια της «βασίλισσας» (Κριστιάνο Ρονάλντο, Γκάρεθ Μπέιλ, Καρίμ Μπενζεμά αλλά και οι νεοφερμένοι Τζέιμς Ροντρίγκεζ και Τόνι Κρόος θα φορέσουν την εν λόγω εμφάνιση στην προσπάθεια της να παραμείνει στο θρόνο της και να γίνει η πρώτη ομάδα που κατακτά δυο συνεχόμενες χρονιές το σημαντικότερο ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Real-Madrid-14-15-Third-Kit-Official 2

Πέρα από την adizero εκδοχή της εμφάνισης που θα φορεθεί από τους παίκτες στο γήπεδο, μια ειδική έκδοση αποτελούμενη από 1500 φανέλες θα διατεθεί από επιλεγμένα καταστήματα παγκοσμίως σε αποκλειστική χειροποίητη συσκευασία. Οι ειδικές φανέλες θα φέρουν την υπογραφή του σχεδιαστή και τον αριθμό 3. Η νέα εμφάνιση θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως την Τρίτη 26 Αυγούστου.

1shioes


Ταυτόχρονα, κυκλοφορεί και η νέα ειδική έκδοση του ποδοσφαιρικού παπουτσιού Yohji Yamamoto adizero f50. Η νέα έκδοση του παπουτσιού θα είναι διαθέσιμη σε δυο εντυπωσιακά χρώματα, μπλε και πράσινο, και συνδυάζει τα παραδοσιακά σχεδιαστικά στοιχεία της Άπω Ανατολής με τη σύγχρονη ιαπωνική sci-fi κουλτούρα, δημιουργώντας μια πνευματική σχέση μεταξύ του παρελθόντος και του μέλλοντος.

Η «βασίλισσα» και οι «δράκοι» (video+photos)



Ως πότε μπορούν να κάνουν διακοπές όσοι πήραν επιταγές κοινωνικού τουρισμού για το 2023
Ως πότε μπορούν να κάνουν διακοπές όσοι πήραν επιταγές κοινωνικού τουρισμού για το 2023
Premier League: Συνέχεια στο… μαρτύριο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Premier League: Συνέχεια στο… μαρτύριο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Serie A: Βήμα Champions League η Αταλάντα
Serie A: Βήμα Champions League η Αταλάντα
Ολυμπιακός: Πονοκέφαλος με Ορτέγκα ενόψει Άστον Βίλα
Ολυμπιακός: Πονοκέφαλος με Ορτέγκα ενόψει Άστον Βίλα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved