Lunar Dance: Η επικοινωνία μεγαλώνει …έξυπνα παιδιά!
Ήλιος στον Σκορπιό/Σελήνη στους Διδύμους
Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012
Καταρχάς καλό μήνα! Τι ευχάριστη μέρα, αλήθεια, να ξεκινά ο καινούργιος μήνας με μια Σελήνη στον ανάλαφρο και χαριτωμένο Δίδυμο! Μια μέρα που μπορούμε να γελάσουμε, να παίξουμε και γιατί όχι μέσα από την δική μας ζωντανή διάθεση να γίνουμε παιδιά ή να συνδεθούμε με τα παιδιά μας. Ο Ήλιος στον Σκορπιό φέρνει την ουσία στο επίκεντρο και ίσως όλη αυτή η διαδικασία παιχνιδιού με τα παιδιά μας, μπορεί να έχει και ουσιαστικά αποτελέσματα στην διαμόρφωση του χαρακτήρα τους για να αντιμετωπίσουν την ζωή.
Ο Ερμής, κυβερνήτης του ζώδιου των Διδύμων, καθώς και πλανήτη του λόγου και της επικοινωνίας, θα μας βοηθήσει στις δραστηριότητες της ημέρας.
Να θυμάστε ότι είστε οι πρώτοι δάσκαλοι για τα παιδιά σας. Πριν πατήσουν το πόδι τους σε μια τάξη, είστε εσείς που τους έχετε μάθει τα βασικά της γλώσσας και της μάθησης. Από τις λέξεις που χρησιμοποιείτε και τις δραστηριότητες που τους προσφέρετε στο καθημερινό πρόγραμμα σας, εμπλουτίζεται την εμπειρία τους να αντιμετωπίζουν την ζωή.
Διαβάστε περισσότερα στο www.astrology.gr στο θέμα: Lunar Dance: Η επικοινωνία μεγαλώνει …έξυπνα παιδιά!