Χέρι - χέρι Ελλάς και Ατρόμητος
Καμία αλλαγή δεν παρουσιάστηκε στην κορυφή της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Κορινθίας, μια και Ελλάς Βέλου και Ατρόμητος συνέχισαν με νίκες.
Οι δύο πρωτοπόροι, συνέχισαν με «διπλά». Αρχικά, η Ελλάδα Βέλου που… οδηγεί την κούρσα επικράτησε με 4-0 του Αετού Κρυονερίου, ενώ ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου, που έπεται με έναν βαθμό, πήρε το «τρίποντο» με 1-0 κόντρα στον ΠΑΣ Κλένια.
Από εκεί και πέρα, ξεχώρισε η νίκη του Πανσολυγειακού με 3-0 επί του Ηρακλή Ξυλοκάστρου και η επικράτηση της Προοδευτικής με 5-3 απέναντι στους Αγίους Θεοδώρους.
Σημαντική βαθμολογική… ανάσα πήρε ο ΑΟ Σπαθοβουνίου, μια και επικράτησε στο ντέρμπι της… ουράς με 1-0 της Δάφνης και βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Με «τριάρα» συνέχισε ο Σαρωνικός, που επικράτησε με 3-0 του Ηρακλή Λεχαίου, ενώ ο Ολυμπιακός Λουτρακίου νίκησε με 1-0 του Πανευρωστινιακού και ο Νέος Αστέρας Δερβενίου με 2-0 τον Ισθμιακό.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής
Αετός Κρυονερίου – Ελλάς Βέλου 0-4
Προοδευτική Κορ. – Άγιοι Θεόδωροι 5-3
Δάφνη Εξαμ. – ΑΟ Σπαθοβουνίου 0-1
Σαρωνικός – Ηρακλής Λεχαίου 3-0
Νέος Αστέρας Δερβενίου – Ισθμιακός 2-0
Πανσολυγειακός – Ηρακλής Ξυλοκάστρου 3-0
Ολυμπιακός Λουτρακίου – Πανευρωστινιακός 1-0
ΠΑΣ Κλένια – Ατρόμητος Χιλιομοδίου 0-1