ΕΠΣΜ: «Προκλητική και ανιστόρητη η απόφαση για τα μπαράζ»

ΕΠΣΜ: «Προκλητική και ανιστόρητη η απόφαση για τα μπαράζ»

Επιστολή στην ΕΠΟ απέστειλε η ΕΠΣ Μακεδονίας για τη συγκρότηση των ομίλων των μπαράζ για τη Γ’ Εθνική, εκφράζοντας την αντίθεσή της.

Μετά την ανακοίνωση από την ΕΠΟ των 14 ομίλων στους οποίους θα συμμετέχουν τα σωματεία των ΕΠΣ και θα διεκδικήσουν την άνοδό τους στη Γ’ Εθνική, η ΕΠΣ Μακεδονίας έστειλε την παρακάτω επιστολή στην ΕΠΟ και διαμαρτύρεται για τη συγκρότησή τους και ζητάει την άμεση ανάκλησή τους.
 
Αναλυτικά η επιστολή:

«ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΠΡΟΣ
Την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία

κ. Πρόεδρε,

Με έκπληξη, αλλά και αγανάκτηση, πληροφορηθήκαμε την απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠΟ, με την οποία αποφασίσατε και τοποθετήσατε τα δύο σωματεία της Ένωσής μας, τα οποία θα αγωνιστούν, διεκδικώντας την άνοδό τους στη νέα Γ΄ Εθνική, ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΟΜΙΛΟ.

Η παραπάνω απόφασή σας, πέραν των πολλών ερωτηματικών που γεννά, είναι τελείως ανεδαφική, προκλητική και ανιστόρητη.

Ειλικρινά, δεν κατανοούμε το σκεπτικό του καταρτισμού του 2ου και 9ου ομίλου, στους οποίους συμμετέχουν τα σωματεία των τριών ιδρυτριών Ενώσεων (Μακεδονίας, Αθηνών και Πειραιά). Ενώ δίνετε τη δυνατότητα σε ΔΥΟ σωματεία των ιδρυτριών Ενώσεων να συμμετέχουν στους αγώνες μπαράζ για την άνοδό τους στη Γ’ Εθνική κατηγορία, την ίδια στιγμή, τα τοποθετείτε στον ΙΔΙΟ ΟΜΙΛΟ, αφαιρώντας, αυτόματα, τη δυνατότητα και το δικαίωμα στο ένα εξ αυτών να ανέλθει στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Σας θυμίζουμε, αν το έχετε ξεχάσει, πως στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, συμμετέχουν και αγωνίζονται πλέον των 200 σωματείων στα ανδρικά πρωταθλήματα και πλέον των 560 σωματείων στα παιδικά πρωταθλήματα.

Επειδή η παραπάνω απόφασή σας είναι παντελώς αβάσιμη, πρόχειρη και επιδερμική, θίγει δε και προσβάλλει, σε μέγιστο βαθμό, την ιστορία και τη δυναμική της Ένωσής μας.

Γι’ αυτό, σας καλούμε να ανακαλέσετε, άμεσα, την παραπάνω προκλητική απόφασή σας και να τοποθετήσετε τα δύο σωματεία της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ σε διαφορετικούς ομίλους, ώστε να δοθεί η δυνατότητα σ’ αυτά να διεκδικήσουν ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ την πρώτη θέση στον όμιλό τους και, συνεπώς, την άνοδό τους στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Για το Δ.Σ. της ΕΠΣ Μακεδονίας

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Ευάγγελος Γραμμένος Παναγιώτης Γιουρούκαλης».



ΑΕΚ: Την Πέμπτη (24/07) στην Αθήνα ο Μάριν, δηλώθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα στη θέση του Οντουμπάτζο
ΑΕΚ: Την Πέμπτη (24/07) στην Αθήνα ο Μάριν, δηλώθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα στη θέση του Οντουμπάτζο
Παναθηναϊκός: Το video συσπείρωσης ενόψει της ρεβάνς
Παναθηναϊκός: Το video συσπείρωσης ενόψει της ρεβάνς
Μητσοτάκης σε Εθνική Ομάδα Γυναικών Πόλο: Μας γεμίσατε χαρά και υπερηφάνεια!
Μητσοτάκης σε Εθνική Ομάδα Γυναικών Πόλο: Μας γεμίσατε χαρά και υπερηφάνεια!
EuroLeague: Στο Άμπου Ντάμπι τα Final Four 2027 και 2029
EuroLeague: Στο Άμπου Ντάμπι τα Final Four 2027 και 2029
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved