Μπρατσόλης: «Ο Μαρινάκης βοήθησε τις υποδομές της ΕΠΣ Πειραιά»

Μπρατσόλης: «Ο Μαρινάκης βοήθησε τις υποδομές της ΕΠΣ Πειραιά»


Για την συμπαράσταση της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην ΕΠΣΠ, μίλησε ο Στέλιος Μπρατσόλης, σε δηλώσεις που παραχώρησε στο Onsports.


O πρόεδρος της Ένωσης του Πειραιά, «έπλεξε» κατά σειρά, το εγκώμιο του Πέτρου Κόκκαλη του Σωκράτη Κόκκαλη και του Βαγγέλη Μαρινάκη, για την ηθική και υλική συμβολή τους, όπως χαρακτηριστικά είπε, προς την Ένωση.
Οι δηλώσεις του Στέλιου Μπρατσόλη, στο Onsports:
«Η σχέση που είχε πάντα η ΕΠΣΠ, έχει και προσδοκώ να έχει με τον Ολυμπιακό, είναι σχέση αξιοπρέπειας, αμοιβαίου σεβασμού και εμπιστοσύνης. Οφείλω να μην ξεχάσω και να σημειώσω άλλη μια φορά, την σημαντική, ηθική και υλική συμβολή της ΠΑΕ Ολυμπιακός, όταν ο Θεός πήρε κοντά του το 2000, τον Παναγιώτη Σαλπέα.

Η διοικητική ευθύνη της συνεργασίας για το καλό του Παμπειραϊκού ποδοσφαίρου στην Ένωσή μας, επελέγη με συναίσθημα σεβασμού και στον εκλιπόντα Παναγιώτη Σαλπέα.

Ο Ολυμπιακός ανέλαβε τότε την πρωτοβουλία και κάλεσε τη συνεργατική διοίκηση του 2000 που είχε επικεφαλής τον σεβαστό κύριο Νίκο Γιαννακόπουλο. Στη συνάντηση εκείνη ο κύριος Πέτρος Κόκκαλης εκ μέρους του Ολυμπιακού  μας δήλωσε την ηθική του βοήθεια και ταυτόχρονα διέθεσε ένα πολύ σεβαστό ποσό, που κράτησε ουσιαστικά όρθια την Ένωση και τις λειτουργίες της, σε μια εξαιρετικά δύσκολη στιγμή.
Ακολούθησε με την προεδρία του Νίκου Ανασόπουλου και με Γραμματέα εμένα, ακόμα πιο διευρυμένη συνεννόηση και συνεργασία.  Για το καλό των υποδομών και φυσικά του Πανελλαδικού ποδοσφαίρου με βάση τη λογική και φιλοσοφία που έχει η Ένωσή μας, για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου, με μέθοδο, σχεδιασμό και υπομονή από τα κάτω προς τα πάνω».

Για τον Σωκράτη Κόκκαλη, είπε:

«Ο Σωκράτης Κόκκαλης, το 2004, ενίσχυσε οικονομικά την Ένωσή μας, με το ποσό των 100.000 ευρώ, με αποτέλεσμα, μαζί με άλλες χορηγίες που βρέθηκαν (PUMA, GLOU, ΕΤΕΚΑ), κατορθώθηκε από την Ένωσή μας, να μην πληρώνουν τα σωματεία, γιατρούς και διαιτητές, έως το 2010. Παροχή πρωτοποριακή της ΕΠΣΠ, σε όλο το ερασιτεχνικό Ελληνικό ποδόσφαιρο της εποχής.
Οι οικονομικές δυσκολίες μετά το 2010, μας ανάγκασαν να περιορίσουμε αυτή την παροχή. Προσπαθούμε να καλύψουμε τουλάχιστον και όσο μπορούμε και για όσο ποσοστό έχουμε τη δυνατότητα, τους γιατρούς  των αγώνων των ποδοσφαιρικών μας διοργανώσεων. Εκεί που δεν σταματήσαμε να παρέχουμε τους γιατρούς και τους διαιτητές, είναι τα πρωταθλήματα των υποδομών μας».

Στη συνέχεια ο κ. Μπρατσόλης αναφέρθηκε στον σημερινό πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Για την κάλυψη των αναγκών που είχαμε στα πρωταθλήματα των υποδομών μας, απευθυνθήκαμε στον σημερινό πρόεδρο του Ολυμπιακού, κύριο Μαρινάκη, ο οποίος με τον ίδιο σεβασμό και διάθεση και χωρίς δεύτερη σκέψη, παρείχε την αγωνιστική περίοδο 2011-2012, το ποσό των 20.000 ευρώ. Με αυτόν τον τρόπο καλύφθηκαν οι ανάγκες των σωματείων και των υποδομών τους, για πληρωμή των γιατρών και των διαιτητών στους αγώνες τους.

Επιπλέον, ο κύριος Μαρινάκης, δείχνοντας τον σεβασμό και την ευαισθησία του προς τις υποδομές του ερασιτεχνικού Πειραιά, προσκάλεσε δύο φορές την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, χιλιάδες παιδιά με τους συνοδούς τους, να παρακολουθήσουν δωρεάν τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Την 1η προσκάλεσε 3.000 παιδιά και τη 2η 500 παιδιά.

Πλέον των ανωτέρω, ο κύριος Μαρινάκης, διέθεσε στον ποδοσφαιρικό Πειραιά, δύο χρονιές, πέρυσι και φέτος, το ιστορικό «Γεώργιος Καραϊσκάκης» δωρεάν, με αποτέλεσμα να πατήσουν τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές του Πειραιά. Του Εθνικού, της Προοδευτικής, του Ατρόμητου Πειραιά και του Κερατσινίου και να δώσει τη δυνατότητα, πέρυσι και φέτος σε χιλιάδες φίλους και καλεσμένους του ερασιτε3χνικού ποδοσφαίρου να νιώσουν ηθική ικανοποίηση, παρακολουθώντας και τους δύο αυτούς εξαίρετους αγώνες, ότι η προσπάθεια που καταβάλλουν για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου από τα κάτω προς τα πάνω, τυγχάνει την αναγνώριση και τον σεβασμό από τον πρωταθλητή Ολυμπιακό.

Όπως μας μετέφερε ο διευθύνων της Καραϊσκάκης Α.Ε., κ. Βασιλειάδης,  στην τελευταία γιορτή της ΕΠΣΠ, προς τιμή του ζευγαριού του Τελικού 2011-2012, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, έχει τη θέληση και του χρόνου, ο Τελικός να γίνει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Με βάση τα ανωτέρω, οφείλω ως πρόεδρος της ιστορικής ΕΠΣΠ, να δηλώσω με κάθε ειλικρίνεια, ότι το ευχαριστώ προς τον Ολυμπιακό που εκφράζω εκ μέρους του ποδοσφαιρικού Πειραιά, είναι δίκαιο και αντιστοιχεί σ’ αυτή την ισότιμη αξιοπρεπή και γεμάτη αθλητική περιεχόμενο συνεννόηση και συνεργασία που έχει  η ΕΠΣΠ με τον Ολυμπιακό διαχρονικά.

Ευχόμαστε σταθερές και διαρκείς επιτυχίες στον πρωταθλητή μας, με την παράλληλη ευχή, στην ενδεκάδα του να αγωνίζονται σιγά, σιγά, και βήμα, βήμα, σταθερά όλο και περισσότερα Ελληνόπουλα και φυσικά παιδιά από τα φυτώρια των ποδοσφαιρικών μας σωματείων.
Αυτό θα είναι μια πραγματική δικαίωση του ερασιτεχνικού ποδοσφαιρικού Πειραιά, αλλά και Πανελλαδικού ποδοσφαιριστές, με μεγάλες προδιαγραφές ανάπτυξης.
Καλό Πάσχα με το νου και την καρδιά για όλους όσους αγαπούν τον αθλητισμό, τον ερασιτεχνισμό και το καλύτερο συνεχώς αύριο του Ελληνικού ποδοσφαίρου».    
  



ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ
Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ετοιμοπόλεμοι οι «πράσινοι» διεθνείς, αποφόρτιση ο Σπόραρ - Εκτός ο Μπάμπα
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ετοιμοπόλεμοι οι «πράσινοι» διεθνείς, αποφόρτιση ο Σπόραρ - Εκτός ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved