Η Αίγινα φωνάζει για τη διαιτησία
SHARE

Η Αίγινα φωνάζει για τη διαιτησία

Πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Μιχελή στον αγώνα με τον Ερμή που έγινε την Τετάρτη (28/3) και των βοηθών του, Ιωαννίδη και Φουρναράκη, έχει η διοίκηση της Α.Ε. Αίγινας, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «stoplekto».

Η ιθύνοντες της νησιώτικης ομάδας, εξέδωσαν ανακοίνωση για το συγκεκριμένο θέμα, στην οποία αναφέρονται τα εξής:


«Το σημερινό παιχνίδι της 25ης Αγωνιστικής στο Δημοτικό Γήπεδο Αίγινας με τον Ερμή Κορυδαλλού αποτέλεσε μια πολύ μελανή σελίδα στην διαιτητική «ιστορία» του «απίθανου» διαιτητή Κου Μιχελή και των βοηθών του Κου Ιωαννίδη και Φουρναράκη.
Οι πολλές και λανθασμένες επιλογές τους σε ποσοστό 95% «συμπτωματικά» όλες κατά της ομάδας μας θεωρούμε ότι έπαιξαν πολύ καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του σημερινού αγώνα.
Εμείς ακολουθώντας πάντα μια συγκεκριμένη γραμμή στην πορεία μας κάθε Κυριακή μέσα στα γήπεδα, η οποία έχει ως γνώμονα το ήθος, την αξιοπρέπεια και το ευ αγωνίζεσθαι, θα θεωρήσουμε τους συγκεκριμένους διαιτητές κακούς, με σοβαρές ελλείψεις στην εφαρμογή βασικών στοιχείων της διαιτησίας ενός αγώνα όπως την εφαρμογή του οφσάιντ, την εφαρμογή του πειθαρχικού ελέγχου ισομερώς (κίτρινες κάρτες) και την εφαρμογή ποινών που πιθανόν κρίνουν ένα ποδοσφαιρικό αγώνα όπως ο καταλογισμός ενός πέναλτι. Πιστεύουμε λοιπόν «κακοί διαιτητές» και όχι «προκατειλημμένοι».
Επειδή λοιπόν σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που περνάμε όλοι μας , παίκτες , προπονητές και παράγοντες, αντιστεκόμαστε σθεναρά στις τεράστιες δυσκολίες της καθημερινότητας και συντηρούμε το αγαπημένο μας άθλημα που λέγεται ποδόσφαιρο, με μεγάλο κόπο , θα πρέπει να χρίζουμε και του απαιτούμενου ΣΕΒΑΣΜΟΥ. Σεβασμού που σήμερα ο Κος Μιχελής και η παρέα του άφησαν μάλλον στον Πειραιά πριν μπουν στο πλοίο.
Η Α.Ε Αίγινας θα συνεχίσει να υπηρετεί με σεβασμό τους θεσμούς και το Πειραϊκό ποδόσφαιρο όπως κάνει ανελλιπώς από το 1971 και ελπίζει στην ευαισθητοποίηση παντός υπευθύνου ώστε στα λίγα αλλά πολύ, πολύ σημαντικά παιχνίδια που απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος να μην υπάρξουν παρόμοια φαινόμενα που θα κλονίσουν την αξιοπιστία του Πειραϊκού Ποδοσφαίρου.

Τέλος θα θέλαμε να συγχαρούμε και ταυτόχρονα να ευχαριστήσουμε παίκτες και τεχνική ηγεσία του Ερμή Κορυδαλλού για την άψογη συμπεριφορά τους εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου και να τους ευχηθούμε ολόψυχα καλή συνέχεια».


Χωρίς άγχος η Εθνική
Χωρίς άγχος η Εθνική
Μίνι φεστιβάλ και #ΒeActive δράσεις από τις Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ
Μίνι φεστιβάλ και #ΒeActive δράσεις από τις Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ
Γιούρι Φιλίποφ: «Σε λάθος άνθρωπο έκαναν υποδείξεις!»
Γιούρι Φιλίποφ: «Σε λάθος άνθρωπο έκαναν υποδείξεις!»
Έρχεται ο 4ος Αρσάκειος Δρόμος
Έρχεται ο 4ος Αρσάκειος Δρόμος