Το Κύπελλο στα Καλύβια με ήρωα τον Βασιλείου!

Το Κύπελλο στα Καλύβια με ήρωα τον Βασιλείου!

Επειτα από έναν εκπληκτικό τελικό που διαφήμισε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο των Τρικάλων, τα Μεγάλα Καλύβια κατέκτησαν το Κύπελλο νικώντας τα Μετέωρα στη διαδικασία των πέναλτι, με την κανονική διάρκεια του αγώνα και την παράταση να λήγουν με σκορ 2-2!

Τα Μετέωρα προηγήθηκαν μόλις στο 10' χάρη σε πανέμορφο γκολ του Κουβελά και κράτησαν το προβάδισμα μέχρι το 75' παρά τη σταδιακή άνοδο των Μεγάλων Καλυβίων. Η ισοφάριση ήρθε τελικά ένα τέταρτο πριν τη λήξη του ματς όταν έπειτα από κεφαλιά του Σκούφα, ο Μπόμπολας έδιωξε εντυπωσιακά, αλλά πέφτοντας στο έδαφος, η μπάλα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι καθώς πέρασε τη γραμμή.

Στα τελευταία λεπτά ο τελικός επεφύλασσε μεγάλες συγκινήσεις. Αφού έχασαν μια μεγάλη ευκαιρία με τον Σκρέκα στο 81', τα Μετέωρα πήραν εκ νέου κεφάλι στο σκορ στο 84' χάρη στην κεφαλιά του Γραβάνη. Πάνω που όλοι πίστεψαν ότι δεν θα υπήρχε δεύτερη αντίδραση από το Καλύβια, ο Νικολούσιος ισοφάρισε με τη σέντρα, εκμεταλλευόμενος την εξαιρετική ενέργεια του Παπαευθυμίου που πήρε τη μπάλα στο κέντρο του γηπέδου, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και την κατάλληλη στιγμή έβγαλε την ασίστ.

Ο τελικός οδηγήθηκε στην παράταση και από το δεύτερο κιόλας λεπτό του έξτρα χρόνου, οι ισορροπίες άλλαξαν, καθώς τα Καλύβια έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ρέππα (δεύτερη κίτρινη). Παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα, τα Μετέωρα δεν πέτυχαν το χρυσό γκολ και αιτία γι αυτό στάθηκε ο γκολκίπερ των Καλυβίων Κωνσταντίνου, που στο 115' νίκησε τον Σκρέκα σε μια φάση που ξεσήκωσε όλο το γήπεδο.

Εχοντας πλέον και την ψυχολογία με το μέρος του, ο Βασιλείου νίκησε στην πρώτη εκτέλεση πέναλτι τον Γραβάνη και ευστοχώντας στην τελευταία, χάρισε το Κύπελλο στα Καλύβια. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι νικητές του τελικού, που διαφήμισε το ποδόσφαιρο των Τρικάλων, αφιέρωσαν το Κύπελλο στον αδικοχαμένο Βαγγέλη Βαρμπομπίτη.

Τα πέναλτι

Γραβάνης (Μετέωρα): Απέκρουσε ο Βασιλείου
Νικολούσιος (Καλύβια) 1-0
Αυγέρος (Μετέωρα) 1-1
Κωστόπουλος (Καλύβια) 2-1
Παπαγεωργόπουλος (Μετέωρα) 2-2
Πράττας (Καλύβια) 3-2
Γκόβαρης (Μετέωρα) 3-3
Βαρμπομπίτης (Καλύβια) 4-3
Αγγελάκης (Μετέωρα) 4-4
Βασιλείου (Καλύβια) 5-4!!!

Οι συνθέσεις:

Μετέωρα (Χρ. Αντωνίου): Μπόμπολας, Τσίκαρης, Κουβελάς (77’ Νταλούκας), Τσιαντούλας (66’ Γιάννης), Σκρέκας, Αυγέρος, Γκόβαρης, Παπαγεωργόπουλος, Κωστής (87’ Μπανάσιος), Αγγελάκης, Γραβάνης

Μεγάλα Καλύβια (Γ. Παπαπαναγιώτου): Βασιλείου, Μπίχτας, Σκούφας, Μαγουλιώτης (113’ Πράττας), Οικονόμου (77’ Κωστόπουλος), Παπαευθυμίου, Γ. Κάβρας (66’Βαρμπομπίτης), Θ. Κάβρας, Ρέππας, Νικολούσιος, Καρανίκας

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: www.sporttrikala.gr



«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
Προκρίθηκε στο final-4 ο Ολυμπιακός
Προκρίθηκε στο final-4 ο Ολυμπιακός
Τένις: Αποσύρθηκε ο Αλκαράθ από το Masters της Ρώμης
Τένις: Αποσύρθηκε ο Αλκαράθ από το Masters της Ρώμης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved