Tον «έχει» και τον… παραέχει!

Tον «έχει» και τον… παραέχει!

Ο Νικόλας Βασιλαράς γράφει στο Onsports για τα «αν» που μπορούν να βγάλουν νικητή τον Παναθηναϊκό

Οι μέρες ζυγώνουν, η τρέλα, το πάθος και η αγωνία φουντώνουν. Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό φτάνει και πάμε να μπούμε και από εδώ στο κλίμα.

Σε ότι αφορά την κατάκτηση του τίτλου με μαξιλάρι το +6 αλλά και μια σειρά από λόγους που ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ (μέχρι και οι εισαγγελείς…) γνωρίζει ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί. Για το ματς της Κυριακής θα διαφωνήσω, δεν τίθεται καν τέτοιο θέμα.

Ο Παναθηναϊκός έχει όλα τα φόντα να το πάρει το παιχνίδι, να πλησιάσει στους τρεις και… «Και τι;» θα αναρωτηθούν οι περισσότεροι. Το πιθανότερο είναι η ζωή να συνεχιστεί και ο πρώτος να παραμείνει πρώτος. Το είπε και ο Αλαφούζος προ ημερών. Δεν αρκεί να έχεις καλή ομάδα για να πάρεις το πρωτάθλημα ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Σε άλλες χώρες αυτό μπορεί να φτάνει και να περισσεύει.

Η μεγαλύτερη ζημιά που θα τους κάνεις όταν είσαι κοντά τους θα είναι να τους ΕΚΘΕΤΕΙΣ. Να τους κάνεις να ανακαλύπτουν κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο για να παραμείνουν πρώτοι. Εν ολίγοις με τις υπάρχουσες συνθήκες δύσκολα τους προσπερνάς, αν και ποτέ μη λες ποτέ…

Και το λέω αυτό και για κάποιους δικούς μας φίλους. Που θεωρούν ότι «χάνεται το πιο εύκολο πρωτάθλημα», «με δυο μεταγραφές το παίρναμε σίγουρα» και δεν συμμαζεύεται. Καταρχήν οι μεταγραφές που έκανε ο Παναθηναϊκός ΗΔΗ φαίνονται μέσα στο γήπεδο. Ο Ταυλαρίδης καιρό τώρα, ο Νίνης την περασμένη Κυριακή, αλλά και ο Χάρης που θέλει το χρόνο του και πιστεύω πως θα κάνει τη διαφορά. Δεν αρκούν όμως μόνο οι μεταγραφές.

Μήπως δεν έκανε ο ΠΑΟΚ δυο κινήσεις που τις πλήρωσε ένα σκασμό λεφτά; Ε και; Εσύ θα παλεύεις να βάλεις γκολ με το πόδι, ο άλλος θα παίζει ποδόσφαιρο με τα… χέρια. Και όταν εσύ θα παίζεις με το πόδι (Πέτριτς) θα σου σφυρίζει χέρι πριν βάλεις γκολ (Ατζαγκούν). Θα παίζει και όποτε γουστάρει γιατί όταν κουράζεται θα τον ξεκουράζει η ΕΠΟ, η Λίγκα, ο Θεός ο ίδιος. Θα τα σπάει και θα πληρώνει όσα εσύ για ένα υβριστικό σύνθημα. Θα βγαίνει λάδι όποιος σε αδικεί και όποιος τον ευνοεί κοκ. Πλάκα κάνουμε τώρα; Όταν λυθούν όλα αυτά (που ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ) μιλάμε και για μπαλίτσα…  

Πάμε στο θέμα μας γιατί ξεφύγαμε. Φυσικά και μπορεί να κερδίσει την Κυριακή ο Παναθηναϊκός. Ειδικά στη Λεωφόρο όπου παίρνει τεράστια δύναμη από τον κόσμο του και γίνεται «άλλη» ομάδα. Αν είναι αυτός που πρέπει και αν δεν εμφανιστεί κανένας καμικάζι θα το πάρει το ματς. Το πιστεύω και το λέω. Και αν για το πρώτο θεωρώ ότι δεν θα υπάρχει θέμα, το δεύτερο δεν μπορώ να το διαβεβαιώσω και με καίει περισσότερο από κάθε άλλο.

Και κάτι τελευταίο αλλά ιδιαιτέρως σημαντικό. ΠΡΟΣΟΧΗ. Μεγάλη προσοχή απ’ ΟΛΟΥΣ. Τη Λεωφόρο και τα μάτια μας. Δεν απαντάμε σε ΚΑΜΙΑ πρόκληση απ’ όπου κι αν αυτή προέρχεται. Δημιουργούμε τη γνωστή ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ατμόσφαιρα και «σπρώχνουμε» το Τριφύλλι. Τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους.,



Υποψήφια η Βαρκελώνη για το επόμενο Final 4
Υποψήφια η Βαρκελώνη για το επόμενο Final 4
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Παναγιώτης Γκιώνης πάει Παρίσι με ιστορική επίδοση!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Παναγιώτης Γκιώνης πάει Παρίσι με ιστορική επίδοση!
Πολύ καλό ξεκίνημα θερινής περιόδου για τον Καραλή
Πολύ καλό ξεκίνημα θερινής περιόδου για τον Καραλή
Τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για τον Χουάνκαρ
Τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για τον Χουάνκαρ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved