Η Τσέλσι απειλεί τη Λίβερπουλ

Η Τσέλσι απειλεί τη Λίβερπουλ

Η ανανεωμένη, ενισχυμένη και άκρως φιλόδοξη Τσέλσι απειλεί ευθέως την πρωταθλήτρια Λίβερπουλ, στο μεγάλο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής στην Premier League, όλες οι προϋποθέσεις για το αμφίτερμα. Προβάδισμα Νάπολι στην πρεμιέρα, στην έδρα της Πάρμα.

Πρεμιέρα στη Serie A και για τη Νάπολι, παίζει εκτός έδρας με την Πάρμα και το συγκρότημα του Τζενάρο Γκατούζο θέλει να ξεκινήσει με το δεξί. Οι «παρτενοπέι» πέρυσι τερμάτισαν στην έβδομη θέση αλλά «χρύσωσαν» το χάπι με την κατάκτηση του κυπέλλου, έτσι βγήκαν στο Γιουρόπα Λιγκ. Η φετινή χρονιά βρίσκει τη Νάπολι ενισχυμένη στην επίθεση με την απόκτηση του Νιγηριανού φορ Οσίμχεν από τη Λιλ, σε αντίθεση με την Πάρμα του Φάμπιο Λιβεράνι, η οποία τελούσε υπό αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος και δεν προχώρησε σε κάποια προσθήκη, ενώ έχασε τον ηγέτη Κουλούσεβσκι, που μεταγράφηκε στη Γιουβέντους. Η Νάπολι είναι ποιοτικότερη ασφαλώς και μπορεί το διπλό, σε τιμή 1,60 στον ΟΠΑΠ.

Τσέλσι εναντίον Λίβερπουλ για τη δεύτερη αγωνιστική της Premier League, η φουριόζα ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ με τις ηχηρές μεταγραφές, θέλει να αποτελέσει σημαντικό «παίκτη» στη μάχη του τίτλου. Και μπήκε με το καλημέρα θετικά στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 3-1 εκτός έδρας της Μπράιτον, έδειξε τις επιθετικές της αρετές, φυσικά είχε και αμυντικές αδυναμίες, που την έφεραν προ των πυλών της ισοφάρισης. Ωστόσο το πρόσημο είναι θετικό και οι Λονδρέζοι μπορούν να απειλήσουν την πρωταθλήτρια Λίβερπουλ, η οποία στη δική της πρεμιέρα είδε και έπαθε για να κερδίσει τη νεοφώτιστη Λιντς, με το εντυπωσιακό 4-3. Και για τη Λίβερπουλ τα αμυντικά κενά ήταν εμφανή και η ομάδα του Κλοπ εκτέθηκε από τη Λιντς, πρόβλεψη είναι ότι θα δούμε παιχνίδι με ρυθμό και ευκαιρίες, το G/G στο 1,50 του ΟΠΑΠ είναι στήριγμα.

ΠΡΟΤΑΣΗ

(13:30): ΠΑΡΜΑ – ΝΑΠΟΛΙ: 2 (1,60)
(18:30): ΤΣΕΛΣΙ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: G/G (1,50)



Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved