«Καλό» Over 2,5 στην Κοπεγχάγη

«Καλό» Over 2,5 στην Κοπεγχάγη

Συνεχίζεται η δράση στο Nations League, με τον αγώνα Δανίας-Βελγίου στο επίκεντρο. Νέος προπονητής στη Δανία με επιθετική φιλοσοφία, γνωστή η επιθετική ισχύς του Βελγίου, η αξία βρίσκεται στο Over 2,5 σε τιμή 1,70.

Δυνατό παιχνίδι στην Κοπεγχάγη μεταξύ της Δανίας και του Βελγίου. Η Δανία πήρε την πρόκριση για την τελική φάση του Euro 2020 με απολογισμό 4-4-0, στην τεχνική ηγεσία ωστόσο δεν συνεχίζει ο προπονητής των επιτυχιών Αγκε Χαρέιντε, το συμβόλαιο του οποίου δεν ανανεώθηκε. Στη θέση του προσλήφθηκε ο Κάσπερ Χιούλμαντ, προπονητής με άκρως επιθετική φιλοσοφία και αναμένεται να το δούμε άμεσα στην ομάδα της Δανίας. Για το Βέλγιο φυσικά τα λόγια περιττεύουν, έκανε 10 νίκες στα προκριματικά του Euro 2020 και είναι στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης της FIFA. Το Over 2,5 σε τιμή 1,70 στον ΟΠΑΠ είναι άκρως ικανοποιητικό.

Στο Οπορτο η Πορτογαλία θα υποδεχτεί την Κροατία, σε ένα αρκετά αμφίρροπο παιχνίδι. Η κάτοχος του Nations League, πάντα σε μια αμυντικογενή λογική, με τον Φερνάντο Σάντος στην τεχνική ηγεσία, έχει αμφίβολο τον Κριστιάνο Ρονάλντο και ενδεχομένως να παρθεί η απόφαση και να προφυλαχθεί. Από την πλευρά της η Κροατία είναι στην Πορτογαλία χωρίς τους ηγετικούς μέσους Λούκα Μόντριτς και Ιβαν Ράκιτιτς, είναι το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν και για τις δύο εθνικές και περιμένουμε να μην παρθούν ιδιαίτερα ρίσκα. Το Under 2,5 πληρώνει 1,65 στον ΟΠΑΠ.

ΠΡΟΤΑΣΗ

(21:45): ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ: Under 2,5 (1,65)
(21:45): ΔΑΝΙΑ – ΒΕΛΓΙΟ: Over 2,5 (1,70)



Ολυμπιακός: Στη λίστα της Μίλαν για το καλοκαίρι ο Πιρόλα
Ολυμπιακός: Στη λίστα της Μίλαν για το καλοκαίρι ο Πιρόλα
Ρεπόρτερ Ρίβερ Πλέιτ: «Ο Παναθηναϊκός έστειλε πρόταση για Αντίνο»
Ρεπόρτερ Ρίβερ Πλέιτ: «Ο Παναθηναϊκός έστειλε πρόταση για Αντίνο»
Άρης: Πρόβλημα με Μισεουί, ακολούθησε θεραπεία
Άρης: Πρόβλημα με Μισεουί, ακολούθησε θεραπεία
Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Δεν θα ζητήσω ανταλλαγή, δεν είναι στη φύση μου»
Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Δεν θα ζητήσω ανταλλαγή, δεν είναι στη φύση μου»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved