Η κάμψη της Κολωνίας

Η κάμψη της Κολωνίας

Πλέον επηρεασμένη από τη διακοπή του πρωταθλήματος είναι η Κολωνία, η Λειψία έχει τον πρώτο λόγο για την εκτός έδρας νίκη. Προβάδισμα για την Ααρχους στο παιχνίδι με την Οντένσε για το δανέζικο πρωτάθλημα.

Στο πρωτάθλημα Δανίας η Ααρχους με το 1-1 που παραχώρησε στη Ράντερς, στο εξ’ αναβολής παιχνίδι της Πέμπτης, εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα πλέι-οφ για την έξοδο στην Ευρώπη, τσέκαρε μια θέση στην πρώτη εξάδα. Και με το πλεονέκτημα του ενός επιπλέον αγώνα στα πόδια της, υποδέχεται την Οντένσε, με στόχο να διασφαλίσει και την 3η θέση της κανονικής περιόδου, αυξάνοντας τις πιθανότητες για να βγει στο Γιουρόπα Λιγκ. Η Οντένσε επιστρέφει στη δράση αλλά πλέον χωρίς ελπίδα για την πρώτη εξάδα, πριν τη διακοπή δεν είχε νίκη σε εννιά παιχνίδια, επιβεβαιώνοντας μια παρατεταμένη αγωνιστική κρίση. Το κίνητρο στην πλευρά της γηπεδούχου Ααρχους, σε τιμή 2,05 στον ΟΠΑΠ ο άσος.

Στην Μπουντεσλίγκα η Κολωνία ανήκει στις ομάδες που η διακοπή του πρωταθλήματος τις επηρέασε αποφασιστικά. Μετά την επιστροφή στη δράση μετρά δύο ισοπαλίες και μία ήττα, με 7 γκολ στο παθητικό της, σε σχετικά βατό πρόγραμμα. Εχασε έτσι τις ρεαλιστικές ελπίδες που είχε για την έξοδο στην Ευρώπη και πρέπει να κοιτάει πια και πίσω της, για να μην μπλέξει στη μάχη της παραμονής. Και ο αποψινός αντίπαλος δεν είναι και από τους πιο βατούς, η Λειψία μετά τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου θέλει να επιστρέψει στην πρώτη τετράδα της εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ. Προέρχεται από το 2-2 με την ανεβασμένη Χέρτα, η ντεφορμέ Κολωνία ωστόσο «προσφέρεται» για την επιστροφή στις επιτυχίες. Το διπλό στο 1,50 του ΟΠΑΠ.

ΠΡΟΤΑΣΗ

(21:00): ΑΑΡΧΟΥΣ – ΟΝΤΕΝΣΕ: 1 (2,05)
(21:30): ΚΟΛΩΝΙΑ – ΛΕΙΨΙΑ: 2 (1,50)

 



ΑΕΚ: Παραμένει εκτός ο Μουκουντί
ΑΕΚ: Παραμένει εκτός ο Μουκουντί
Γκριμάου: «Ο μεγαλύτερος αγώνας που έχουμε δώσει φέτος»
Γκριμάου: «Ο μεγαλύτερος αγώνας που έχουμε δώσει φέτος»
Παναθηναϊκός Aktor: Σλούκας σημαίνει… Final-4
Παναθηναϊκός Aktor: Σλούκας σημαίνει… Final-4
Παναθηναϊκός Aktor: Τα 11 +1 Final-4 του “τριφυλλιού”
Παναθηναϊκός Aktor: Τα 11 +1 Final-4 του “τριφυλλιού”
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved