Γκολ στο ντέρμπι τίτλου

Γκολ στο ντέρμπι τίτλου

Ντόρτμουντ και Μπάγερν διεκδικούν τον τίτλο και το μεταξύ τους ντέρμπι θα έχει ρυθμό και γκολ, με ελκυστικές αποδόσεις αυτό να συμβεί στο δεύτερο ημίχρονο. Φαβορί η άκρως φορμαρισμένη Λεβερκούζεν στο ματς με τη Βόλφσμπουργκ.

Τρίτη αγωνιστική μετά την επανέναρξη στην Μπουντεσλίγκα, εμβόλιμα ματς και τι ματς απόψε Τρίτη. Ντέρμπι κορυφής, ντέρμπι τίτλου στο άδειο ασφαλώς «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ», η Ντόρτμουντ των 57 βαθμών υποδέχεται την πρωτοπόρο Μπάγερν των 61, παίζοντας ουσιαστικά τα ρέστα της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Επτά αγωνιστικές απέμειναν για το φινάλε και οι δύο καλύτερες ομάδες της Μπουντεσλίγκα μπήκαν πολύ δυνατά μετά την επιστροφή στη δράση, με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς. Η Ντόρτμουντ σκόραρε 6 φορές στις νίκες επί των Σάλκε (4-0) και Βόλφσμπουργκ (2-0), η Μπάγερν μετά το άνετο 2-0 επί της Ουνιόν Βερολίνου βρήκε άλλα πέντε γκολ στο 5-2 επί της Αϊντραχτ. Περιμένουμε παιχνίδι με ρυθμό και γκολ, παίρνουμε το ρίσκο του να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο, σε τιμή 2,10 στον ΟΠΑΠ.

Δίπλα στις Ντόρτμουντ και Μπάγερν υπάρχει η εξίσου φορμαρισμένη Μπάγερ Λεβερκούζεν. Οι «ασπιρίνες» μπήκαν δυναμικά μετά την επιστροφή στη δράση, με δύο εκτός έδρας νίκες επί των Βέρντερ (4-1) και Γκλάντμπαχ (3-1), δείχνοντας την επιθετική τους ισχύ. Και η Μπάγερ κατάφερε να πατήσει «πόδι» στην πρώτη τετράδα του Τσάμπιονς Λιγκ, επιβεβαιώνοντας τη φόρμα της, μετρά 12 νίκες στα τελευταία 13 επίσημα παιχνίδια σε κάθε διοργάνωση. Αντίπαλος η Βόλφσμπουργκ, που προέρχεται από την ήττα με 2-0 από την Ντόρτμουντ, είναι αξιόμαχη ομάδα αλλά κόντρα σε αυτή τη Λεβερκούζεν, ακόμα και ανώτερες ομάδες θα είχαν δύσκολο έργο. Ο άσος σε τιμή 1,70 στον ΟΠΑΠ.

ΠΡΟΤΑΣΗ

(19:30): ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΜΠΑΓΕΡΝ: G/G 2ου ημιχρόνου (2,10)
(21:30): ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΒΟΛΦΜΣΜΠΟΥΡΓΚ: 1 (1,70)



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved