Βρίσκει ξανά ρυθμό η Κολωνία

Βρίσκει ξανά ρυθμό η Κολωνία

Συνεχίζεται σήμερα η Bundesliga με τις ομάδες να τα δίνουν για να πάρουν τη νίκη.

Ίσως και να μην έκανε καλό στην Κολωνία η διακοπή της Bundesliga μιας και πάνω που βρήκε ρυθμό ήρθε το «λουκέτο». Στα οχτώ ματς που έχει δώσει μέσα στο 2020, μετρά πέντε νίκες και τρεις ήττες, οι οποίες έχουν προέλθει από τις Ντόρτμουντ (5-1), Μπάγερν (1-4) και Γκλάντμπαχ (2-1). Από εκεί και πέρα δεν αποτελεί κρυφό μυστικό ότι η Μάιντζ φέτος είναι μία από τις πιο «άοσμες» και αδιάφορες ομάδες της Μπουντεσλίγκα. Από τις αρχές της φετινής σεζόν βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, όντας οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης. Στην παρούσα φάση, η απόστασή της από την 16η θέση είναι τέσσερις βαθμοί. Κατάφερε και «έχτισε» αυτή τη μικρή διαφορά χάρη στη βελτιωμένη εικόνα που έδειξε στα πέντε τελευταία της ματς πριν τη διακοπή, στα οποία μέτρησε δύο νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και μία ήττα. Η επιλογή μας θα είναι ο άσος από το συγκεκριμένο ματς.

Αναμφίβολα μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής αγωνιστικής περιόδου είναι η Ουνιόν Βερολίνου. Έχοντας σταθερή απόδοση στην πλειοψηφία των αγώνων της, κατάφερε με σχετική άνεση να εξασφαλίσει -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- την παραμονή της στην Μπουντεσλίγκα, μετά την παρθενική της σεζόν σε αυτή. Το τελευταίο διάστημα πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος είχε μία μικρή πτώση στην απόδοσή της, μετρώντας τρεις ήττες στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Οι δύο ήταν σερί και με το ίδιο σκορ (3-1), από Μπάγερ Λεβερκούζεν και Φράιμπουργκ. Ίσως η τελευταία ομάδα που θα ήθελε τη διακοπή του πρωταθλήματος σε αυτό το σημείο της σεζόν, θα ήταν η Μπάγερν Μονάχου. Πριν το αναγκαίο lockdown λόγω του κορονοϊού, οι Βαυαροί ήταν ασταμάτητοι. «Τρέχουν» αήττητο σερί 15 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, την ώρα που έχουν κερδίσει στα 10 από τα 11 τελευταία τους παιχνίδια στην Μπουντεσλίγκα. Βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 55 βαθμούς, στο +4 από την 2η Μπορούσια Ντόρτμουντ και στο +5 από την 3η Λειψία. Εντυπωσιακή εκτός έδρας, έχει κερδίσει και στα πέντε τελευταία της ταξίδια. Δεν θέλει σε καμία περίπτωση να «στραβοπατήσουν» στην έδρα των νεοφώτιστων, οι οποίοι οι αλήθεια είναι ότι στο ματς του πρώτου γύρου τους δυσκόλεψαν αρκετά, παρά τη νίκη τους με 2-1.

Η Σεούλ δεν έκανε καλή εκκίνηση στο πρωτάθλημα, αφού στη πρεμιέρα της, ηττήθηκε εκτός έδρας 3-1 από τη Γκανγκβόν. Έτσι έδειξε για ακόμα μία χρονιά, την αφέλεια της στην αμυντική λειτουργία της και στο πόσο εύκολα δέχεται γκολ. Στη βαθμολογία βρίσκεται στην 9η θέση της κατάταξης. Σήμερα πρώτο παιχνίδι στην έδρα της και θέλει να παρουσιαστεί έτοιμη και να πάρει τη νίκη, ώστε να ανέβει η αυτοπεποίθηση της για τους επόμενους αγώνες στο πρωτάθλημα. Η Γκουανγζού τη προηγούμενη αγωνιστική δεν κατάφερε να ξεκινήσει με νίκη τη προσπάθεια της στο νέο πρωτάθλημα, αφού ηττήθηκε εντός έδρας 0-2 από τη Σεονγκνάμ. Έτσι μπήκε με το αριστερό στο νέο «μαραθώνιο» και πρέπει να «συνέλθει» άμεσα, εάν δεν θέλει να χαθεί από νωρίς ο στόχος της που είναι η τετράδα του πρωταθλήματος. Στη βαθμολογία είναι στη 12η θέση της κατάταξης. Σήμερα στοχεύει σε ένα μεγάλο διπλό, σε μία έδρα όπου δυσκολεύεται αρκετά και να ξεχάσει την απρόσμενη ήττα της πρεμιέρας.

ΚΟΛΩΝΙΑ-ΜΑΙΝΤΖ 1 2.00
ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ G/G 1.90
ΣΕΟΥΛ-ΓΚΟΥΑΝΓΖΟΥ OVER 2.5 1.95



Το ESPN αποθεώνει το ΟΑΚΑ και τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού (vid)
Το ESPN αποθεώνει το ΟΑΚΑ και τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού (vid)
Ο Ερντογάν παρακολούθησε τον Παναθηναϊκό AKTOR κι επικοινώνησε με τον Αταμάν για συγχαρητήρια
Ο Ερντογάν παρακολούθησε τον Παναθηναϊκό AKTOR κι επικοινώνησε με τον Αταμάν για συγχαρητήρια
Ρώμη: Προπονήθηκε με τον Ράφα Ναδάλ ο Στέφανος Τσιτσιπάς (vids)
Ρώμη: Προπονήθηκε με τον Ράφα Ναδάλ ο Στέφανος Τσιτσιπάς (vids)
Νέα... επιδρομή Αφρικανικής σκόνης
Νέα... επιδρομή Αφρικανικής σκόνης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved