Από το ποδόσφαιρο στο… μπάντμιντον και το Moto GP, «Πάμε Στοίχημα» 20 χρόνια!

Από το ποδόσφαιρο στο… μπάντμιντον και το Moto GP, «Πάμε Στοίχημα» 20 χρόνια!

Δεν είναι λίγα όσα έχουν αλλάξει… δραματικά από την αρχή της χιλιετίας.

Για τους περισσότερους από εμάς το 2000 φαντάζει πολύ μακρινό – αρκεί να σκεφτούμε πως τότε ακόμα είχαμε στις τσέπες και τα πορτοφόλια μας δραχμές, περιμέναμε με ανυπομονησία τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας και… παίζαμε Πάμε Στοίχημα διαλέγοντας μεταξύ 75 αγώνων ποδοσφαίρου και μπάσκετ και έχοντας μόλις τρεις επιλογές: «Άσσος», «Δύο» και «x»! Ήταν τότε που παρουσιάστηκε το πρώτο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα και η μεγάλη του καινοτομία τότε ήταν πως ο παίκτης μπορούσε να ποντάρει ακόμα και πέντε λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα και επιπλέον μπορούσε άμεσα να υπολογίσει τα κέρδη του, σε περίπτωση που όντως προέβλεπε τα σωστά αποτελέσματα!

Από τότε μέχρι σήμερα όμως, από το Πάμε Στοίχημα του 2000 έως το Πάμε Στοίχημα του 2020, έχουν αλλάξει… τα πάντα, εκτός από την αγαπημένη συνήθεια να διαβάζουμε το κουπόνι και να ποντάρουμε στις καλύτερες αποδόσεις! Σήμερα λοιπόν το κουπόνι του Πάμε Στοίχημα, που κυκλοφορεί πια με τη μορφή πολυσέλιδου περιοδικού και είναι διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή online, δεν περιέχει μόνο αγώνες ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου και μπάσκετ, όπως εκείνο το αρχικό, αλλά συνολικά περισσότερα από 25 αθλήματα, μεταξύ των οποίων το μπάντιμιντον, το Moto GP, το σνούκερ, το bowls, το ράγκμπι, ακόμα και… τα νταρτς! Αξίζει να σημειωθεί πως οι αγώνες των ελληνικών πρωταθλημάτων εντάχθηκαν στο κουπόνι το 2005, ενώ σήμερα περιλαμβάνονται ματς και αθλητικά γεγονότα από ολόκληρο τον πλανήτη. Αξίζει λοιπόν να αφιερώσουμε λίγο χρόνο, να ενημερωθούμε για αυτά τα «παράξενα» αθλήματα, που είναι εν πολλοίς άγνωστα στο ελληνικό κοινό, ώστε να συμπεριλάβουμε και αυτά τα στοιχήματα στα επόμενα πονταρίσματά μας.

Μπάντμιντον: Στα ελληνικά λέγεται «αντιπτέριση», αλλά όλοι γνωρίζουν το άθλημα με τον διεθνή όρο «μπάντμιντον». Στην Ελλάδα οι περισσότεροι το μάθαμε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, όταν κατασκευάστηκε ειδικό γήπεδο για τα ματς και το οποίο σήμερα είναι δημοφιλέστατος χώρος φιλοξενίας θεαμάτων. Το άθλημα αυτό καθαυτό μοιάζει με παραλλαγή του τένις, όμως το μπαλάκι έχει «φτερά» και η τροχιά του θεωρείται «ασυνεπής». Στόχος των παικτών είναι να το χτυπήσουν για να φύγει γρήγορα, κάτι που δεν επιτυγχάνεται πολύ εύκολα λόγω ακριβώς αυτής της ιδιομορφίας με τα «φτερά».

ftera

Moto GP: Moto GP είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μοτοσικλέτας, μία από τις κορυφαίες διοργανώσεις για τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού που διεξάγεται κάθε χρόνο και περιλαμβάνεται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.

MotoGP

Σνούκερ: Ουσιαστικά πρόκειται για μία κατηγορία μπιλιάρδου, που παίζεται σε ορθογώνιο τραπέζι με πράσινη τσόχα και έχει τη φήμη «ευγενούς» σπορ. Οι παίκτες του είναι επίσημα ντυμένοι, ακόμα και με παπιγιόν, ενώ θεωρείται ότι είναι αξιόλογοι όχι μόνο για τη φυσική τους κατάσταση και τις νίκες τους, αλλά και για το ήθος τους.

snooker

Νταρτς: Τα γνωστά μας «βελάκια», όχι μόνο είναι άθλημα που περιλαμβάνεται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα, αλλά είναι και πολύ δημοφιλές. Δεν διαφέρει καθόλου με αυτό που παίζαμε όταν ήμασταν έφηβοι, καθώς μικρά βελάκια με μεταλλική άκρη, ρίχνονται σε έναν κυκλικό στόχο, το dartboard, όπως ονομάζεται. Οι ποικιλίες του παιχνιδιού είναι πολλές και οι κανόνες διαφέρουν και είναι πολύ ιδιαίτεροι, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως αν και τα Νταρτς θεωρούνται κατεξοχήν αγγλικό παιχνίδι, σήμερα παίζονται μετά μανίας σε πολλές χώρες του κόσμου.

darts

Bowls: Πρόκειται μάλλον για το πιο άγνωστο από τα αθλήματα του Πάμε Στοίχημα, αφού κατά κύριο λόγο παίζεται στη Νέα Ζηλανδία. Στόχος του αθλητή είναι να ρίξει τη μπάλα του όσο το δυνατόν πιο κοντά σε μια μικρότερη μπάλα που έχει τοποθετηθεί στο γήπεδο και λέγεται «jack» ή «kitty». Παίζεται σε γήπεδο με χορτάρι, που μπορεί να είναι εντελώς επίπεδο ή με «λακκούβες»!

bowls

Μια ακόμα πολύ ξεχωριστή ενότητα που περιλαμβάνεται στα ειδικά στοιχήματα του κουπονιού είναι και αυτή της διασκέδασης, καθώς πλέον μπορούμε να ποντάρουμε ακόμα και για τον νικητή της Eurovision ή σε δεκάδες άλλες επιλογές που μας δίνει το κουπόνι εκείνες τις ημέρες που όλη η Γηραιά Ήπειρος (τελευταία και η Αυστραλία) ασχολείται με τον δημοφιλέστατο διαγωνισμό τραγουδιού!

Σήμερα το Πάμε Στοίχημα περιέχει πάνω από 120.000 αγώνες στο pre match πάνω και πάνω από 200.000 live γεγονότα σε ετήσια βάση. Κάθε αγώνας ποδοσφαίρου δίνει πάνω από 250 αγορές και πάνω από 120 για το μπάσκετ. Είτε είμαστε λάτρεις της Super League, είτε του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, είτε του μπάσκετ, είτε του μπάντμιντον και του bowls, το Πάμε Στοίχημα έχει για εμάς ενδιαφέρουσες επιλογές και δεκάδες ευκαιρίες για κέρδη!


Τραγωδία στην Ιταλία: Πέθανε 26χρονος ποδοσφαιριστής – Έπαθε ανακοπή εν ώρα αγώνα
Τραγωδία στην Ιταλία: Πέθανε 26χρονος ποδοσφαιριστής – Έπαθε ανακοπή εν ώρα αγώνα
Αγώνες ρεβάνς στα προημιτελικά των Κυπέλλων Ευρώπης με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Αγώνες ρεβάνς στα προημιτελικά των Κυπέλλων Ευρώπης με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Μια γιορτή για το περιβάλλον στον Μαραθώνα διοργανώνει η ΜΚΟ WHY NOT
Μια γιορτή για το περιβάλλον στον Μαραθώνα διοργανώνει η ΜΚΟ WHY NOT
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (16/04) - Πού θα δείτε Champions League, Περιστέρι και Euroleague
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (16/04) - Πού θα δείτε Champions League, Περιστέρι και Euroleague
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved