Πιο δυνατές από τα προβλήματα

Πιο δυνατές από τα προβλήματα

Η Τότεναμ ξέμεινε από παίκτες στην επίθεση μετά τον τραυματισμό και του Σον, ωστόσο έχει μεγαλύτερη ευρωπαϊκή εμπειρία από την πρωτάρα Λειψία, αξίζει το ρίσκο στον καλοπληρωμένο άσο. Αρκετές απουσίες και για τη Βαλένθια ενόψει του αγώνα με την εξαιρετική αλλά άπειρη σε μεγάλα παιχνίδια στην Ευρώπη, Αταλάντα.

Η Τότεναμ πέρυσι εξέπληξε τους πάντες φτάνοντας στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου και υπέκυψε στην ανώτερη Λίβερπουλ. Η πορεία της πάντως στη φετινή σεζόν δεν είναι ανάλογη, τουλάχιστον σε ό,τι να κάνει με το πρωτάθλημα, έτσι μεσούσης της σεζόν προχώρησε σε αλλαγή προπονητή, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να αναλαμβάνει αντί του Μαουρίτσιο Ποκετίνο. Ο «δαιμόνιος» Πορτογάλος με πολλά προβλήματα τραυματισμών κατάφερε να προκριθεί στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και ενόψει του πρώτου αγώνα με τη Λειψία έχει σημαντικές απουσίες στην επίθεση, στην ήδη γνωστή του σούπερ σκόρερ Χάρι Κέιν προστέθηκε τελευταία ώρα και αυτή του φορμαρισμένου Σον, ο Κορεάτης υπέστη κάταγμα στο χέρι και θα λείψει από το υπόλοιπο της χρονιάς. Η Τότεναμ ωστόσο έχει ασφαλώς μεγαλύτερη ευρωπαϊκή εμπειρία από την πρωτάρα Λειψία, που δύσκολα θα διαχειριστεί τον τίτλο του φαβορί που ανέλπιστα απέκτησε. Θα ποντάρουμε στην εμπειρία της Τότεναμ και τον άσο, σε τιμή 2,50 στον ΟΠΑΠ.

Στον δεύτερο αγώνα της ημέρας, η Αταλάντα υποδέχεται στο ουδέτερο «Σαν Σίρο» του Μιλάνου τη Βαλένθια. Η ιταλική ομάδα, πρωτάρα στο θεσμό, είναι φαβορί για την πρόκριση λόγω της εξαιρετικής επίθεσης που διαθέτει αλλά και των προβλημάτων της Βαλένθια, η οποία ταξίδεψε στο Μιλάνο χωρίς οκτώ παίκτες. Οι πιο σημαντικές απουσίες είναι στην άμυνα, δεν υπολογίζονται οι βασικοί στόπερ Παουλίστα, Γκαράι, ωστόσο και οι ελλείψεις του σκόρερ Ροντρίγκο και του πολύτιμου χαφ Κοκλέν δεν έχουν μικρότερη βαρύτητα. Η Βαλένθια ωστόσο έχει πολύ μεγαλύτερη ευρωπαϊκή εμπειρία και παραστάσεις σημαντικών αγώνων από την πρωτάρα Αταλάντα, η οποία σκοράρει μεν με τρομερή ευκολία, ωστόσο επιτρέπει και στον αντίπαλο να παίζει και να δημιουργεί ευκαιρίες. Ο άσος είναι στο 1,60, προτιμότερο το ισόποσο 1,60 στο G/G, και η Βαλένθια θα βρει ευκαιρίες για να σκοράρει.

ΠΡΟΤΑΣΗ

(22:00): ΤΟΤΕΝΑΜ – ΛΕΙΨΙΑ: 1 (2,50)
(22:00): ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ: G/G (1,60)



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved