Λύνουν τις διαφορές τους

Λύνουν τις διαφορές τους

Μπαρτσελόνα και Ρεάλ μετά από μια αναβολή τον περασμένο Οκτώβριο θα τα πουν… επιτέλους στο πρώτο φετινό clasico. Προβάδισμα για τη Γιουβέντους στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σαμπντόρια.

Μπαρτσελόνα εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης, το μεγάλο clasico του ισπανικού πρωταθλήματος, διεξάγεται στο «Καμπ Νου» σε κλίμα έντασης, λόγω των εκδηλώσεων διαμαρτυρίας των διαδηλωτών Καταλανών, που ζητούν την αυτονομία της Καταλονίας. Το ματς είχε αναβληθεί τον Οκτώβριο για τους ίδιους λόγους, πλέον θα διεξαχθεί υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, σε μια πρωτόγνωρη κίνηση και για να αποφευχθούν περαιτέρω προβλήματα, οι αποστολές των δύο ομάδων κατέλυσαν στο ίδιο ξενοδοχείο και θα αναχωρήσουν την ίδια ώρα για το γήπεδο.

Στο αγωνιστικό του κομμάτι, οι δύο ομάδες πάνε στο ντέρμπι ισόβαθμες στην κορυφή με 35, μετά τις ισοπαλίες που έφεραν στο σαββατοκύριακο. Η Μπαρτσελόνα πήρε το 2-2 από την πάντα δύσκολη έδρα της Σοσιεδάδ, ακόμα πιο δραματικό ήταν το 1-1 που απέσπασε η Ρεάλ από τη Βαλένθια, ισοφαρίζοντας στο 95’ με τον Μπενζεμά. Στην έδρα της φέτος η Μπαρτσελόνα αλλάζει πρόσωπο προς το καλύτερο και φέρνει τα παιχνίδια στα μέτρα της, έχει εξαιρετική πρόσφατη παράδοση με τη Ρεάλ και 14 νίκες στα 22 τελευταία ματς στο πρωτάθλημα, θα της δώσουμε την πρώτη τύχη στο 1,75 του ΟΠΑΠ.

Η Γιουβέντους πέρασε ένα μικρό διάστημα ντεφορμαρίσματος, παραχωρώντας 2-2 στη Σασσουόλο και γνωρίζοντας την πρώτη φετινή ήττα σε όλες τις διοργανώσεις, το 3-1 από τη Λάτσιο. Κατόπιν έδειξε να συμμαζεύεται, επικράτησε 2-0 της Λεβερκούζεν για το Τσάμπιονς Λιγκ και την Κυριακή δεν είχε πρόβλημα κόντρα στην Ουντινέζε, άνετη νίκη με 3-1, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να επιστρέφει σε παραγωγικές εμφανίσεις, σημειώνοντας δύο γκολ. Η Γιούβε έπιασε και πάλι την κορυφή, ισόβαθμη με την Ιντερ στους 39, έχει τον πρώτο λόγο στο εκτός έδρας ματς με τη Σαμπντόρια. Μια Σαμπντόρια που μετά από κακή εμφάνιση πήρε το ντέρμπι με την Τζένοα (1-0), σκοράροντας στη μία και μόνη ευκαιρία που δημιούργησε. Το διπλό στο 1,45 στον ΟΠΑΠ.

ΠΡΟΤΑΣΗ

(19:55): ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: 2 (1,43)
(21:00): ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΡΕΑΛ: 1 (1,73)



Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved