Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας: Με στόχο τη νίκη -πάση θυσία- οι ερυθρόλευκοι

Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας: Με στόχο τη νίκη -πάση θυσία- οι ερυθρόλευκοι

Χωρίς τον Ματιέ Βαλμπουενά δίνει ο Ολυμπιακός την τελευταία μεγάλη μάχη στους ομίλους του Champions League. Με νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα οι Πειραιώτες εξασφαλίζουν την  πρόκριση στους «32» του Europa League, κάτι που επιθυμούν διακαώς στο μεγάλο λιμάνι.

Εντούτοις ο Πέδρο Μαρτίνς έχει να αντιμετωπίσει έναν μεγάλο πονοκέφαλο, καθώς οι όποιες ελπίδες υπήρχαν να προλάβει ο Γάλλος μεσοεπιθετικός το τελευταίο παιχνίδι των ομίλων, χάθηκαν τη Δευτέρα, όταν ο Ματιέ Βαλμπουενά συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης στην πατρίδα του και κατά συνέπεια δεν προλαβαίνει να τεθεί στη διάθεση της ομάδας για το ματς της Τετάρτης. Αντιθέτως ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, που ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις τις προηγούμενες μέρες, αναμένεται να βρίσκεται στην αποστολή, έστω και ως λύση από τον πάγκο.

Παράλληλα στα… αυτιά των υπευθύνων του Ολυμπιακού φτάνουν οι σειρήνες από την Ευρώπη και τα μεταγραφικά δημοσιεύματα από την Αγγλία που αναφέρουν πως υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για βασικό παίκτη του Ολυμπιακού. Οι φετινές εμφανίσεις της ομάδας στο Champions League, ακόμα και αν δεν έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα για τους Πειραιώτες, έχουν αναγκάσει αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες να παρακολουθούν ορισμένους ποδοσφαιριστές των «ερυθρολεύκων». Ο λόγος γίνεται κυρίως για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ο Νορβηγός δεξιός μπακ που ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του όσο βρίσκεται στον Πειραιά, μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν, οι συζητήσεις του με τον Ολυμπιακό για νέο συμβόλαιο έχουν κολλήσει και οι μνηστήρες ολοένα και πληθαίνουν.

Κανείς δεν είναι αδιάφορος για το μεγάλο παιχνίδι του champions League ούτε στον Ερυθρό Αστέρα. «Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν για εμάς. Θα πρέπει να είμαστε όσο πιο συγκεντρωμένοι γίνεται για να τα καταφέρουμε. Ξέρουμε πως με νίκη ή ισοπαλία θα συνεχίσουμε στο Γιουρόπα Λιγκ και περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι», δήλωσε χαρακτηριστικά λίγο πριν το μας ο Πορτογάλος επιθετικός των Σέρβων Τομανέ.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε από την UEFA ο Ιταλός Ντανιέλε Ορσάτο, από την Elite κατηγορία. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Μανγκανέλι, Τζιαλατίνι, 4ος ο Ντοβέρι και στο VAR οι Γκουίντα, Καρμπόνε.

Μαζί μας στη μεγάλη μάχη του Ολυμπιακού για να συνεχίσει και το 2020 την ευρωπαϊκή του πορεία θα είναι και σε αυτό το ματς το Πάμε Στοίχημα, με πολλά ειδικά και συνδυαστικά στοιχήματα. Συγκεκριμένα ξεχωρίζουμε το ειδικό στοίχημα για το «Πότε θα γίνει Over 2,5» με αποδόσεις 6.85 για το «ΕΝΑΡΞΗ 2ΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ -59:59» και 5.75 για το «60:00-74:59», ενώ πολύ ενδιαφέρον έχει και το «Τελικό Αποτέλεσμα ή Over/Under 2,5» με το «2 Ή OVER 2.5» να δίνει 1.43, το «2 Ή UNDER 2.5» να δίνει 1.55 και το «X Ή UNDER 2.5» να δίνει 1.60. Παράλληλα στο κουπόνι του ματς ξεχωρίζουμε την επιλογή «31-ΗΜΙΧΡΟΝΟ» για το «ΛΕΠΤΟ 1ΟΥ ΓΚΟΛ», με απόδοση 4.35, αλλά και το «5.35» για το «ΛΕΠΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΓΚΟΛ» στο «61'-70'». Στο «ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΥΝΟΛΟ ΓΚΟΛ» ενδιαφέρουσα η επιλογή «ΑΚΡΙΒΩΣ 4 ΓΚΟΛ» με απόδοση 5.25 και στο «ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ» τις επιλογές «1-0» και «2-0» να δίνουν από 5.50. Πιθανότερος σκόρερ από την ομάδα του Ολυμπιακού θεωρείται ο Ελ Αραμπί με απόδοση 1.93 και ακολουθεί ο Γκερέρο με 2.35.

Από το συνδυαστικό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα, ξεχωρίζουμε το «Ο Ρ. ΣΕΜΕΔΟ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ» με απόδοση 8.00, το «ΛΕΠΤΟ 1ΟΥ ΓΚΟΛ 31-ΛΗΞΗ 1ου ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ OVER 4.5 ΚΟΡΝΕΡ ΣΤΟ 1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ» με 9.00, ενώ αν είστε διατεθειμένη για μεγάλα κέρδη, μην διστάσετε να ποντάρετε στο «Ο Γ. ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ 1ος ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ 4-1» με απόδοση 61.00!

Στους μεγάλους αγώνες το Πάμε Στοίχημα προσφέρει τεράστιες ευκαιρίες για κέρδη με περισσότερες από 200 επιλογές πονταρίσματος. Με την ανανεωμένη εφαρμογή του OPAPP, άλλωστε, μπορούμε να κάνουμε cash out και για τον αγώνα Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας και για όλα τα παιχνίδια και να πληρωθούμε σε οποιοδήποτε πρακτορείο ΟΠΑΠ.


Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved