Με την ίδια λογική

Με την ίδια λογική

Φαβορί στον δεύτερο προκριματικό όμιλο Σερβία και Πορτογαλία, στις εκτός έδρας αναμετρήσεις με Λουξεμβούργο και Λιθουανία αντίστοιχα, μπορούν να ανεβάσουν και το σκοράρισμά τους.

Δεύτερος προκριματικός όμιλος του Euro 2020, η Πορτογαλία προέρχεται από την πρώτη της νίκη, μετά από δύο ισοπαλίες, το εμφατικό 4-2 επί της Σερβίας στο Βελιγράδι. Το συγκρότημα του Φερνάντο Σάντος βρήκε λύσεις εκτός του Κριστιάνο Ρονάλντο και στους Καρβάλιο, Γκέντες και Μπερνάντο Σίλβα, για να φτάσει στο ευρύ 4-2. Και εφόσον βρήκε τέσσερα γκολ κόντρα στην ισχυρή Σερβία, η λογική λέει πως δεν θα έχει πρόβλημα για κάτι ανάλογο κόντρα στην αδύναμη Λιθουανία. Το Over 2,5 στο 1,45 του ΟΠΑΠ αναζητείται και ως στήριγμα.

Για τον ίδιο όμιλο η Σερβία καλείται να αντιδράσει στην ήττα με 4-2 από την Πορτογαλία, έχει χάσει πολύ έδαφος στη μάχη της πρόκρισης δείχνοντας και αμυντικές αδυναμίες. Ως γνωστόν κουβαλάει και τη συντριβή με 5-0 από την Ουκρανία, σε τέσσερα ματς έχει δεχτεί 11 γκολ και οι αμυντικές αδυναμίες δεν είναι και ο καλύτερος «οδηγός» για την τρέχουσα προκριματική φάση. Εχει την ευκαιρία να αντιδράσει κόντρα στο Λουξεμβούργο, το Over 2,5 είναι στο συμπαθητικό 1,60 στον ΟΠΑΠ και μπορεί να αναζητηθεί.

ΠΡΟΤΑΣΗ

(21:45): ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Over 2,5 (1,45)
(21:45): ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ – ΣΕΡΒΙΑ: Over 2,5 (1,60)



Ένταση Μπαρτζώκα με Γκαρούμπα και μια ηλικιωμένη κυρία
Ένταση Μπαρτζώκα με Γκαρούμπα και μια ηλικιωμένη κυρία
Κρίσιμη συνάντηση με τους Μπακς για το μέλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο
Κρίσιμη συνάντηση με τους Μπακς για το μέλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο
Μεταγραφές, Ολυμπιακός: Θέλει σαν... τρελή Κωστούλα η Γουέστ Χαμ - Τι προσφέρει στον Έλληνα φορ
Μεταγραφές, Ολυμπιακός: Θέλει σαν... τρελή Κωστούλα η Γουέστ Χαμ - Τι προσφέρει στον Έλληνα φορ
Euroleague: Με Φουρνιέ ο Ολυμπιακός στο Game 4
Euroleague: Με Φουρνιέ ο Ολυμπιακός στο Game 4
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved