Νέες συλλήψεις για παράνομο τζόγο στη Θεσσαλονίκη

Νέες συλλήψεις για παράνομο τζόγο στη Θεσσαλονίκη

Τρία άτομα οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα.

Μάστιγα για την κοινωνία της συμπρωτεύουσας.

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η μεγάλη επιχείρηση-«σκούπα» της Ελληνικής Αστυνομίας για την πάταξη του παράνομου τζόγου. Ύστερα από έφοδο σε κατάστημα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης εξαρθρώθηκε «μίνι» καζίνο, όπου διεξάγονταν παράνομα τυχερά παιχνίδια τύπου «φρουτάκια». Οι επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ. και οι συλλήψεις για υποθέσεις παράνομου τζόγο στην πόλη της Θεσσαλονίκης και στη Βόρεια Ελλάδα γενικότερα, αυξάνονται συνεχώς. Η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανελέητο «κυνηγητό» στην προσπάθεια να αντιμετωπιστεί ένα μείζον πρόβλημα της τοπικής κοινωνίας. Αξίζει να σημειωθεί, ότι περισσότερες από 35 συλλήψεις έχουν πραγματοποιηθεί σε πόλεις και περιοχές της Β. Ελλάδας από την αρχή του έτους.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., για την υπόθεση συνελήφθησαν 31χρονη, υπήκοος Βουλγαρίας, και δύο θαμώνες- παίκτες, ηλικίας 37 και 38 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα παίγνια. Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Στο κατάστημα είχαν εγκατασταθεί δύο ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι οποίοι εμφάνιζαν στην οθόνη τους τυχερά παιχνίδια τύπου «φρουτάκια» και μονάδες πονταρίσματος που υποδήλωναν τη δυνατότητα οικονομικής συναλλαγής.

Στη διάρκεια της έρευνας που διεξήγαγε η ΕΛ.ΑΣ. βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• κεντρική μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή (server),
• Δύο ηλεκτρονικοί υπολογιστές, με τα παρελκόμενά τους
• 1.625 ευρώ

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρεται:

«Από την Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, στο πλαίσιο ελέγχων για τη βεβαίωση παραβάσεων που αφορούν τη διεξαγωγή παράνομων τυχερών παιγνίων, εντοπίστηκε, την Τρίτη 6 Μαρτίου 2018, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, κατάστημα όπου διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν 31χρονη, υπήκοος Βουλγαρίας, ως προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος και (2) θαμώνες- παίκτες, ηλικίας 37 και 38 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα παίγνια, ενώ σε βάρος του 37χρονου θα ακολουθηθεί διαδικασία διοικητικής απέλασης, καθώς διέμενε παράνομα στη χώρα μας.

Ειδικότερα, ύστερα από έρευνα που έγινε στο κατάστημα, διαπιστώθηκε ότι είχαν εγκατασταθεί (2) ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι οποίοι εμφάνιζαν στην οθόνη τους το τυχερό παίγνιο «φρουτάκια» και μονάδες πονταρίσματος που υποδήλωναν τη δυνατότητα οικονομικής συναλλαγής.

Αναλυτικότερα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

κεντρική μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή (server),
(2) ηλεκτρονικοί υπολογιστές, με τα παρελκόμενά τους και
(1.625) ευρώ.

Οι κατηγορούμενοι με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης».



Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved