Πολλά γκολ στο Τορίνο

Πολλά γκολ στο Τορίνο

Κρίσιμη είναι η «μάχη» της Γιουβέντους με τον Ολυμπιακό για την δεύτερη αγωνιστική του Champions League.

Η «Γηραιά Κυρία» προέρχεται από την ήττα 3-0 στην πρεμιέρα από την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» και κόντρα στους Πειραιώτες αναζητά το… ξέσπασμα με το οποίο θα… επιστρέψει στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Όπως είναι κατανοητό, το παιχνίδι αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία για το σύνολο του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Είναι χαρακτηριστικό οτι οι «μπιανκονέρι» στην άνετη επικράτηση με 4-0 επί της Τορίνο δεν είχαν βασικά στελέχη στη σύνθεσή τους ούτως ώστε να είναι ξεκούραστα για το ματς με τους «ερυθρόλευκους». Από την άλλη, οι Πειραιώτες είναι εδώ και καιρό σε αγωνιστική κρίση, η οποία εντάθηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και την ήττα 3-2 για την Super League και την αντικατάσταση του Μπέσνικ Χάσι από τον Τάκη Λεμονή. Αναμένονται πολλά γκολ στο ματς και θα ποντάρουμε στο σύνολο τερμάτων 4-6.

Στην Ελβετία, η Βασιλεία θα παίξει με την Μπενφίκα. Οι γηπεδούχοι δεν φαίνεται να διαθέτουν τόσο καλή ομάδα όσο παλαιότερα. Στον αντίποδα, οι «αετοί» της Λισαβόνας χρειάζονται τη νίκη μετά την εντός έδρας αποτυχία της πρεμιέρας και την ήττα στο «Ντα Λουζ» από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Θα ποντάρουμε στο «διπλό».

Η πρότασή μας:
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 4-6 ΓΚΟΛ 2,35
ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ 2 2,20



Φεύγει από το Μεξικό ο Σέρχιο Ράμος που θέλει να παίξει στο Μουντιάλ!
Φεύγει από το Μεξικό ο Σέρχιο Ράμος που θέλει να παίξει στο Μουντιάλ!
AEK: Ο Γιόβιτς έδωσε όλες τις απαντήσεις σε μια ιστορική βραδιά στη Λεωφόρο
AEK: Ο Γιόβιτς έδωσε όλες τις απαντήσεις σε μια ιστορική βραδιά στη Λεωφόρο
Καρέτσας στο «The Athletic»: «Ήξερα ότι νιώθω περισσότερο Έλληνας»
Καρέτσας στο «The Athletic»: «Ήξερα ότι νιώθω περισσότερο Έλληνας»
Τάισον σε Τζήμα: «Adelfe sagapo» (pic)
Τάισον σε Τζήμα: «Adelfe sagapo» (pic)
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved