Εσύ ποια μέθοδο πληρωμής προτιμάς για online gaming;
SHARE

Εσύ ποια μέθοδο πληρωμής προτιμάς για online gaming;

Δεν χρειάζεται να είναι κανείς ειδικός για να γνωρίζει σήμερα πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν τα e-shops και το gaming και betting στην καθημερινότητα μας.

Δεν απαιτείται τραπεζικός λογαριασμός ώστε να εκδώσετε μια δική σας προσωπική κάρτα. Επίσης διασφαλίζει την ανωνυμία καθώς μπορείς και εισπράττεις τα κέρδη σου με το να δίνεις απλά τον αριθμό την κάρτας και τίποτε περισσότερο. Είτε θέλετε να παίξετε ή να ψωνίσετε σε σύνδεση στο διαδίκτυο, η κάρτα χρησιμοποιήσετε με ευκολία καθώς αποτελεί και την ασφαλέστερη λύση συναλλαγών. Οι παρακάτω λόγοι μαρτυρούν γιατί η προπληρωμένη κάρτα, που σας επιτρέπει να πληρώνετε στο Internet ανώνυμα, είναι η ιδανικότερη λύση αυτή την στιγμή.

Καταρχήν μπορείτε να την προμηθευτείτε σε χιλιάδες σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα & την Ευρώπη. Μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά ή χρεωστική κάρτα. Το κοντινότερο σε εσάς καταστήματα μπορείτε να εντοπίσετε με απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο.

Ως καταναλωτές, εύκολα βρίσκουμε λύσεις πληρωμής αρχικά με πιστωτική κάρτα. Εναλλακτικά όμως, υπάρχουν τρόποι πληρωμής με online λογαριασμούς είτε προπληρωμένες κάρτες που μπορεί να βρει κανείς ακόμη και σε καταστήματα ψιλικών της γειτονία! Έχετε την επιλογή μεταξύ προπληρωμένης κάρτας αξίας 10, 15, 20, 25, 30, 50 ή 100 ευρώ. Στην Ευρώπη, η πληρωμή με ευρώ είναι δυνατή επίσης και στις Η.Π.Α. , Καναδά και το Μεξικό με τα αντίστοιχα ποσά σε δολάρια. Λαμβάνετε το δελτίο με το 16-ψήφιο κωδικό PIN. Τον πληκτρολογείτε στο κατάστημα όπου θέλετε να ψωνίσετε ή να παίξετε. Και έχετε πληρώσει. Χωρίς αποκάλυψη των προσωπικών σας στοιχείων και χωρίς τραπεζικό λογαριασμό.

Από την άλλη πλευρά λειτουργούν ταυτόχρονα και προς το συμφέρον των διαχειριστών online καταστημάτων καθώς διασφαλίζουν το κομμάτι των πληρωμών αποφεύγοντας φαινόμενα όπως οι απάτες με πλαστές πιστωτικές κάρτες, καθυστερήσεις εμβάσματος είτε επιστροφές προϊόντων που έχουν αποσταλεί με αντικαταβολή. Καλή διασκέδαση με το κεφάλι σας ήσυχο.

Διαγράφονται αμφισβητούμενες οφειλές προς ασφαλιστικά ταμεία
Διαγράφονται αμφισβητούμενες οφειλές προς ασφαλιστικά ταμεία
Παναθηναϊκός: «Μπήκε» ο Γιόχανσον
Παναθηναϊκός: «Μπήκε» ο Γιόχανσον
Παναθηναϊκός: Αποχωρεί ο Σιφναίος
Παναθηναϊκός: Αποχωρεί ο Σιφναίος
Συγκλονίζει ο Τσιτσιπάς: «Χάρη σε εσάς μπόρεσα να ονειρευτώ»!
Συγκλονίζει ο Τσιτσιπάς: «Χάρη σε εσάς μπόρεσα να ονειρευτώ»!


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies