Ο Μιλουτίνοφ βάζει τους αντιπάλους στα καλάθια και μας πάει ταμείο στο Pamestoixima.gr!

Ο Μιλουτίνοφ βάζει τους αντιπάλους στα καλάθια και μας πάει ταμείο στο Pamestoixima.gr!

Ο Γιάννης Γιαννούλας επιλέγει αποδόσεις από το Pamestoixima.gr, ο Ολυμπιακός διεκδικεί την έβδομη νίκη στα οκτώ τελευταία ματς στην Euroleague, με ενισχυμένες αποδόσεις και 0% γκανιότα στο Under/Over πόντων του φορμαρισμένου Νικόλα Μιλουτίνοφ.

 

Κείμενο: Ο Ολυμπιακός ανήκει στο γκρουπ των πιο φορμαρισμένων ομάδων στην Euroleague, μετρά έξι νίκες στα τελευταία επτά παιχνίδια και οι επιδόσεις του οφείλονται σε μεγάλο ποσοστό και στις επιδόσεις του Νικόλα Μιλουτίνοφ. Ο Σέρβος σέντερ ανήκει ίσως στους πιο dominant παίκτες της φετινής διοργάνωσης και τα νούμερά του είναι εξαιρετικά.

Μετρά 10,7 πόντους και 7,6 ριμπάουντ ανά παιχνίδι, έχει αναδειχθεί σε δύο αγωνιστικές MVP. Στη νίκη με 85-80 επί της Μπασκόνια, στην οποία σημείωσε 23 πόντους και μάζεψε 11 ριμπάουντ, συγκεντρώνοντας 33 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. Και στη νίκη με 69-60 επί της Μπαρτσελόνα, με τα αντίστοιχα νούμερα να είναι 18 πόντοι, 14 ριμπάουντ και 36 στο σύστημα αξιολόγησης.

Και στο αποψινό ματς με την ουραγό της διοργάνωσης Νταρουσάφακα, ο Ολυμπιακός είναι το λογικό φαβορί. Και ο Νικόλα Μιλουτίνοφ θα έχει πολλές πιθανότητες για να φτάσει πάλι σε σπουδαία ατομικά νούμερα και επιδόσεις. Το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα πιο ενισχυμένες αποδόσεις στο Under/Over πόντων του Σέρβου σέντερ, με 0% γκανιότα! Παράλληλα η νίκη των ερυθρολεύκων στο Pamestoixima.gr τιμάται στο 1,28.

Στην απόδοση της ημέρας του Pamestoixima.gr το Over/Under πόντων του Νικόλα Μιλουτίνοφ προσφέρεται με 0% γκανιότα και μπορεί να ξεπεραστεί με άνεση!

 

Μεγάλες ομάδες σε κρίση!

Την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου υπάρχει δράση και στην Jupiler League του Βελγίου, με τα μεγάλα ονόματα της χώρας να μπαίνουν στο παιχνίδι. Και να αναζητούν τρόπους για να προσεγγίσουν την μεγάλη έκπληξη της χρονιάς, η Γκενκ κάνει εξαιρετική πορεία και με επίδοση 12-6-1 βρίσκεται στην κορυφή με 42 βαθμούς, έχοντας στη δεύτερη θέση την Κλαμπ Μπριζ με 35 και την Αντερλεχτ πολύ πιο πίσω, στην έκτη θέση με 31.

Κλαμπ Μπριζ και Αντερλεχτ λοιπόν θέλουν να ανακτήσουν το χαμένο έδαφος και το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις στις νίκες τους στα αποψινά ματς της Jupiler League. Η Κλαμπ Μπριζ δοκιμάζεται στην έδρα της ουραγού Λόκερεν και έχει τον πρώτο λόγο, με το διπλό της σε τιμή 1,47 στο Pamestoixima.gr να είναι ελκυστικό! Μια Κλαμπ Μπριζ που μετρά μόλις δύο νίκες στα 10 πιο πρόσφατα ματς και στην έδρα της Λόκερεν θα προσπαθήσει να βάλει στοπ στον… κατήφορο.

Και αν η Κλαμπ Μπριζ τρέχει αρνητικό σερί, τα ίδια και χειρότερα συμβαίνουν στην άλλη μεγάλη ομάδα του Βελγίου, την Αντερλεχτ. Η οποία ηττήθηκε με 3-1 από την Μουσκρόν και συμπλήρωσε τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία ματς. Στη Μουσκρόν η Αντερλεχτ εμφανίστηκε με υπηρεσιακό τεχνικό, μετά την απόλυση του Βανχάεζενμπρουκ, ο οποίος πλήρωσε το μάρμαρο για τις κακές εμφανίσεις της ομάδας.

Ευκαιρία αντίδρασης για την Αντερλεχτ και το ματς με την αδύναμη Βάασλαντ Μπέβερεν προσφέρεται για επιστροφή στις νίκες. Το Pamestoixima.gr προσφέρει ενισχυμένες αποδόσεις τόσο στην επικράτηση της Αντερλεχτ, σε τιμή 1,40 όσο και στο να κλείσει προηγούμενη το πρώτο ημίχρονο, σε τιμή 1,77.

Ποικιλία στοιχημάτων, επιλογών και ενισχυμένων αποδόσεων, μια επίσκεψη στο Pamestoixima.gr θα σας πείσει, οι γιορτινές μέρες είναι ευκαιρία για ακόμα μεγαλύτερα κέρδη!


Δολοφονία Λυγγερίδη: Βαριές διώξεις για τους συλληφθέντες - Δικογραφία για 160 άτομα
Δολοφονία Λυγγερίδη: Βαριές διώξεις για τους συλληφθέντες - Δικογραφία για 160 άτομα
Μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατ. ευρώ  - Στις 21:15 η κλήρωση
Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατ. ευρώ  - Στις 21:15 η κλήρωση
Ολυμπιακός: Χωρίς Παπανικολάου κόντρα στην Μπαρτσελόνα - Ταξίδεψε στην Ισπανία ο Ουόκαπ
Ολυμπιακός: Χωρίς Παπανικολάου κόντρα στην Μπαρτσελόνα - Ταξίδεψε στην Ισπανία ο Ουόκαπ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved