Τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό στο χορτάρι και το Pamestoixima.gr

Τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό στο χορτάρι και το Pamestoixima.gr

Πέμπτη με Europa και έντονο ελληνικό χρώμα: ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός ρίχνονται στη μάχη, ελπίζοντας ότι το τέλος της βραδιάς θα τους βρει νικητές και ότι θα δουν και τα δικά τους ονόματα στην κλήρωση για την επόμενη φάση του Europa League.

Και μπορεί το Europa μην έχει την αίγλη του Champions League, αλλά ποιος μπορεί να αντισταθεί στο «γλυκό πειρασμό» της συμμετοχής στην Ευρώπη και τη νέα χρονιά; Άσε που ποτέ δεν ξέρεις πόσο ψηλά και πόσο μακριά μπορεί να σε πάει…

Πέμπτη 13/12, 19:55: ΠΑΟΚ – ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ

Τα έφερε από δω ο ΠΑΟΚ, τα έφερε από κει, έκανε τη ζωή του στην αρχή εύκολη κερδίζοντας τη ΜΠΑΤΕ μέσα στη Λευκορωσία και μετά είπε να κάνει «χαρακίρι» χάνοντας δυο φορές από τη Βίντι, πρώτα εντός και μετά εκτός. Πήγε και στο Λονδίνο και έχασε από την Τσέλσι κι εκεί που λες «όλα τέλειωσαν», τελικά έχασε αλλά δεν «χάθηκε»: ο ποδοσφαιρικός θεός φαίνεται ότι τον αγαπά, όλα τα αποτελέσματα έκατσαν έτσι όπως τον βόλευαν και του δόθηκε μια τελευταία ευκαιρία να καθαρίσει τις μουντζούρες στον όμιλο και να κάνει το σωστό, έστω και στα «χασομέρια»: να κερδίσει τη ΜΠΑΤΕ κι αν και η Τσέλσι κάνει το χρέος της και κερδίσει τη Βίντι, τότε ο ΠΑΟΚ, έστω και με τις δυο νίκες επί της ΜΠΑΤΕ, θα περάσει ως δεύτερος από τον όμιλο και θα συνεχίσει στην Ευρώπη και τη νέα χρονιά. Αρκεί να εμφανίσει στην Ευρώπη το «ελληνικό του πρόσωπο», αυτό που του έχει προσφέρει μόνο νίκες στην Τούμπα και να μην κοιτάξει το ματς με τους Λευκορώσους αφ’ υψηλού, όπως έκανε πριν λίγες εβδομάδες με τους Ούγγρους της Βίντι.

Πολιορκητικός κριός στην προσπάθειά του να γκρεμίσει την άμυνα της Μπάτε, θα είναι φυσικά ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς. Αυτός έχει πιο συχνά από κάθε άλλον ραντεβού με το γκολ, αυτός βρίσκεται πάντα στην κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή, αυτός χρειάζεται να έρθει ελάχιστες φορές σε επαφή με τη μπάλα για να τη στείλει στα δίχτυα. Ο Σέρβος έχει μια ερωτική σχέση με τα γκολ και το Pamestoixima.gr επιβραβεύει τα «ποδοσφαιρικά ρομάντζα» και – μεταξύ άλλων - σας καλεί να μαντέψετε αν ο Πρίγιοβιτς θα πετύχει το πρώτο γκολ (5,00) της αναμέτρησης.

Πέμπτη 13/12, 19.55: Βίντι – Τσέλσι

Την ώρα που ο ΠΑΟΚ θα προσπαθεί να κάνει τη δουλειά του, θα έχει το αυτί «στο ραδιοφωνάκι» για να μαθαίνει τι γίνεται στην Ουγγαρία – «ραδιοφωνάκι», τρόπος του λέγειν αυτή την εποχή, αλλά έτσι το μάθαμε παλιά, τότε που δεν υπήρχε ίντερνετ και παράλληλες τηλεοπτικές μεταδόσεις, οπότε μας έμεινε κουσούρι… Εν πάσει περιπτώσει, ο ΠΑΟΚ την ώρα που θα κοιτάξει πώς θα ζευγαρώσει τις νίκες του επί της ΜΠΑΤΕ, θα περιμένει την Τσέλσι να νικήσει τη Βίντι. Με τα «δεύτερα;» Με τα «δευτερότριτα»; Με αυτούς τέλος πάντων που θα επιλέξει ο Σάρι να βάλουν φανέλα βασικού, σε ένα ματς όπου η Τσέλσι δεν έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά παράλληλα αυτοί που θα παίξουν έχουν μεγάλο «ενδιαφέρον» να αρπάξουν την ευκαιρία από τα μαλλιά, να νικήσουν και να «φωνάξουν» στον προπονητή τους ότι αξίζουν κι άλλες ευκαιρίες, ακόμα και σε πιο απαιτητικά παιχνίδια.

Στο Pamestoixima.gr θα βρείτε αποδόσεις για όλα τα γούστα: αν θα σκοράρουν και οι δυο, over και under, αποτέλεσμα ημιχρόνου και τελικό αποτέλεσμα, ποια ομάδα θα πετύχει το πρώτο γκολ και δεκάδες ακόμα πολύ ενδιαφέρουσες επιλογές.

Πέμπτη 13/12, 22:00, Ολυμπιακός – Μίλαν

Ο Ολυμπιακός έκανε το χρέος του στα δυο ματς με τη Ντουντελάνζ, έφερε ισοπαλία στο Φάληρο με τη Μπέτις, στάθηκε καλά σε Ιταλία και Ισπανία χωρίς ωστόσο να βρει εκεί κάποιον βαθμό ή βαθμούς και πλέον έχει φέρει το παιχνίδι στο δικό του τερέν: στο «Καραϊσκάκης» θα υποδεχθεί την «ξεπεσμένη Βασίλισσα» Μίλαν, κυνηγώντας μια νίκη με διαφορά δυο τερμάτων, ώστε να την αφήσει στην τρίτη θέση κι εκείνος να μπει στην κλήρωση για την επόμενη φάση του Europa. Εύκολο; Όχι; Ακατόρθωτο; Επίσης όχι – στο Μιλάνο, για περισσότερα από 60 λεπτά, ο Ολυμπιακός είχε στριμώξει τη Μίλαν στη γωνία, μέχρι να καταφέρουν οι Ιταλοί να κάνουν την ανατροπή.

Το βασικό πρόβλημα του Ολυμπιακού, από το ξεκίνημα σχεδόν της χρονιάς, ήταν και παραμένει το γκολ. Τα κάνει όλα σωστά ή σχεδόν σωστά στο παιχνίδι, τρέχει πολύ, δημιουργεί φάσεις, παράγει παιχνίδι, έχει ιδέες, έχει δύναμη στις στατικές φάσεις , αλλά του λείπει το γκολ. Και το «εύκολο γκολ» και το «δύσκολο γκολ» και γενικά το γκολ. Και όλο αυτό, δεν είναι προφανώς μοναδική ευθύνη του εκάστοτε φορ, αλλά και των εξτρέμ που παίζουν δεξιά κι αριστερά του και του παίκτη που παίζει πίσω και αυτών που έρχονται από τον άξονα: λες κι έχουν τσακωθεί όλοι τους με το τέρμα, φτάνουν απέναντι από τον αντίπαλο γκολκίπερ και βλέπουν το τέρμα σαν κουμπότρυπα, σαν να πρέπει να περάσουν την κλωστή μέσα από το «κεφάλι» της βελόνας. Δουλεύει ο Μαρτίνς πάνω σε αυτό, αλλά μέχρι το Γενάρη που θα μπορεί να κάνει μεταγραφή πολλά πράγματα δεν μπορεί να κάνει. Να μπει μέσα να κλωτσήσει ο ίδιος τη μπάλα στην αντίπαλη εστία; Αν μπορούσε, θα το είχε κάνει… Αυτό που μπορείτε να κάνετε εσείς, είναι να μπείτε στο Pamestoixima.gr, να βάλετε όλη τη θετική σας ενέργεια και να πιστέψετε ότι ο Γκερέρο θα σκοράρει (3,50) κάποια στιγμή στο παιχνίδι – αν το πιστέψετε εσείς, τότε μπορεί να το πιστέψει και ο ίδιος. Θα βρείτε αυτό και δεκάδες ακόμα στοιχηματικές επιλογές, για ένα πραγματικά ενδιαφέρον παιχνίδι.



ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
Παναθηναϊκός AKTOR: "Πληγώθηκε" από τα λάθη του και από τους διαιτητές και break η Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: "Πληγώθηκε" από τα λάθη του και από τους διαιτητές και break η Μακάμπι
Χαμός στο NBA: Ο αδερφός του Γιόκιτς έριξε μπουνιά σε θεατή στο Νάγκετς – Λέικερς (video)
Χαμός στο NBA: Ο αδερφός του Γιόκιτς έριξε μπουνιά σε θεατή στο Νάγκετς – Λέικερς (video)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved