«Ξέρουμε τη συνταγή»

«Ξέρουμε τη συνταγή»

Η Ολυμπιάδα Πατρών υποβιβάστηκε στη Β’ Εθνική κατηγορία με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Μάρκο Θεοδωράκη να είναι αισιόδοξος για το μέλλον.

Ο Θεοδωράκης μίλησε στον «ΣΠΟΡ ΦΜ ΠΑΤΡΑΣ 96.3» και τόνισε αναλυτικά για τον υποβιβασμό της ομάδας και το μέλλον της: «Ήταν κάτι που ετοιμαζόμασταν και περιμέναμε, ο υποβιβασμός της ομάδας. Ήταν ένα ενδεχόμενο που επαληθεύτηκε. Μέχρι πρότινος, η ΚΑΕ, είχε καταντήσει το τμήμα μπάσκετ μαγαζάκι του ενός. Οι αιτίες για τον υποβιβασμό της ομάδας, είναι πολλές αλλά επιτρέψτε μου να μην σχολιάσω τι έφταιξε. Δεν θα ήταν σωστό, αυτή την ώρα. Εμείς σαν διοίκηση κάναμε ότι ήταν δυνατό τόσο στα λόγια, όσο και στις πράξεις. Άλλοι δεν το έκαναν…

Από την οικογένεια της Ολυμπιάδας, σας διαβεβαιώνω, ότι κανείς δεν χάρηκε με τον υποβιβασμό της ομάδας. Όταν το 2003 παραδώσαμε την ομάδα στην ΚΑΕ, είχε κερδίσει και τον σεβασμό και την αξιοπιστία της. Αυτός είναι ο στόχος μας… Να επιστρέψουν αυτά τα στοιχεία στο τμήμα. Όπως είναι δεδομένο, ότι η ομάδα θα γυρίσει στη φυσική της έδρα. Το κλειστό γήπεδο στην περιοχή Ταραμπούρα.

Ακόμα είναι νωρίς να μιλάμε για στόχους και όλα τα υπόλοιπα. Πολύ νωρίς. Όμως, μέλημά μας, σαν διοίκηση, είναι να επανέλθει η ηρεμία στο τμήμα, να ευθυγραμμιστεί με τα υπόλοιπα κομμάτια του συλλόγου και την φιλοσοφία που διέπεται από τις καλές συνθήκες που έχουμε δημιουργήσει. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Ήδη από την Κυριακή, έχουμε σηκώσει τα μανίκια και ασχολούμαστε με την οργάνωση του τμήματος.

Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι πρωταρχικός μας στόχος είναι να εξυγιανθεί οικονομικά η ομάδα, γιατί υπάρχουν οφειλές από παλιά. Δεν θα έχουμε υπερβάσεις, λόγω και της οικονομικής κρίσης. Δεν είναι αυτοσκοπός η επάνοδος στην Α2. Η διοίκηση ξέρει τη συνταγή. Να σας θυμίσω, ότι στα μέσα της δεκαετίας του 90’, η ομάδα «έπεσε» από την Γ’ Εθνική στο τοπικό, κάθισε εκεί 4-5 χρόνια, ωρίμασε, έγιναν οι κατάλληλες συνθήκες και έπειτα έκανε το «ξεπέταγμά» της μέχρι την Α1 Εθνική».



Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved