Ο Ιτούδης παίρνει μαζί του τον Παπαδόπουλο!

Ο Ιτούδης παίρνει μαζί του τον Παπαδόπουλο!

H «Extra πάσα» αναλύει όσα συμβαίνουν όχι μόνο εντός, αλλά και εκτός γραμμών

Ο Δημήτρης Ιτούδης μπορεί να βρήκε άμεσο συνεργάτη στην Εθνική ομάδα τον Σωτήρη Μανωλόπουλο, που «έτρεξε» το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στα «παράθυρα» για το Παγκόσμιο Κύπελλο όμως, μετά την αποχώρηση του Ανδρέα Πιστιόλη, που ανέλαβε την Γαλατασαράϊ, δεν έχει εκ δεξιών του στην ΤΣΣΚΑ.

Σύμφωνα με την «Extra πάσα», ο Δημήτρης Ιτούδης θα έχει δίπλα του από το τέλος της σεζόν, είτε παραμείνει στην ΤΣΣΚΑ, είτε επιλέξει να φύγει και να πάει σε άλλη ομάδα, τον Κώστα Παπαδόπουλο. Ο συνεργάτης του Ηλία Ζούρου, που είναι και μέλος του τεχνικού επιτελείου της Εθνικής ομάδας των Ανδρών, θα ακολουθήσει τον ομοσπονδιακό προπονητή.

Ο Δημήτρης Ιτούδης εκτιμά τον Παπαδόπουλο και θα είναι ο εκ δεξιών του από το καλοκαίρι, είτε μείνει στην ΤΣΣΚΑ με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο, είτε επιλέξει να λύσει την συνεργασία του.

Αυτή τη στιγμή κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί και τα πάντα είναι ρευστά για την επόμενη ημέρα του Δημήτρη Ιτούδη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο άμεσος συνεργάτης του σε συλλογικό επίπεδο θα είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Οι προτάσεις για Φλιώνη και η ΑΕΚ

Ο Δημήτρης Φλιώνης υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2025 με την ΑΕΚ κάνοντας την έκπληξη. Ο πλέι μέικερ του «δικεφάλου» που κάνει μια πολύ καλή σεζόν, είχε ήδη δεχθεί προτάσεις από άλλες ομάδες για να συνεχίσει την καριέρα του, αλλά παραμένει στην ΑΕΚ, καθώς αισθάνεται καλά με τον Στέφανο Δέδα στην άκρη του πάγκου.

Κουίζ: Ποιος παίκτης έμεινε στον δρόμο!

Παίκτης της Basket League μια ημέρα πριν τα παιχνίδια της 18ης αγωνιστικής βρέθηκε στο δρόμο! Ναι καλά διαβάζετε, του ζητήθηκε να φύγει από το ξενοδοχείο όπου διέμενε, γιατί ήταν απλήρωτο. Η ομάδα είχε ξεχάσει να πλήρώσει την διαμονή του αθλητή εδώ και πολύ καιρό. Με συνέπεια να βγει στο δρόμο με τις αποσκευές του. Αν αυτό δεν είναι ξεφτίλα για το μπάσκετ, τότε τι είναι;

Ο πασέρ...



Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved