Άλλος φταίχτης τώρα;

Άλλος φταίχτης τώρα;

H «Extra πάσα» αναλύει όσα συμβαίνουν όχι μόνο εντός, αλλά και εκτός γραμμών

Έχουμε και λέμε: Ο Ηρακλής με το ενάμισι πόδι εκτός κατηγορίας, ο Ιωνικός με τα… σωληνάκια τα οποία ψάχνει κάποιον να βρει για να του τα τραβήξει και να λυτρωθεί, η ΑΕΚ έφτασε τα 18 ban και την κυνηγούν να πληρωθούν, ο Άρης τα ίδια, οι υπόλοιποι; Χτυπάνε το κεφάλι τους που ανοίχτηκαν και δεν είδαν φράγκο από το στοίχημα.

Που είναι οι φωστήρες που μας έλεγαν πως είναι χάλια η Basket League επειδή λέει, έλειπε ο Θρύλος;
Λες και τους είπε κανείς να φύγουν, αλλά τέλος πάντων. Τώρα που γύρισε; Γιατί ρε παιδιά πάμε κατά διαόλου;
Αλλά τώρα βρήκαμε άλλον να φταίει. Ναι δεν το ξέρετε; Ο Γαλατσόπουλος! Αυτός τώρα φταίει για όλα. Και λένε δεξιά και αριστερά ότι μόνο ο Λιόλιος μπορεί να φτιάξει τα πράγματα, να απογειώσει το άθλημα.
Είναι που στην Α2 ΜΟΝΟ δύο ομάδες παίζουν με εφήβους και μαζεύουνε σε κάθε ματς σαραντάρες και στην Α1 γυναικών διεξάγεται πρωτάθλημα με 8 ομάδες…

Ζει ο Κότζακ;

Επιστροφές- καταστροφές μαθαίνουμε ότι ονειρεύονται κάποιοι. Ο λόγος για τον Ανδρέα τον Βαρδάλο που ζήτησε μόνος του να φύγει από την ενεργό δράση και μάλιστα στην τελευταία του χρονιά έπαιζε τα ματσάκια του στην Α1.

Τώρα όμως το… ψάχνει να γυρίσει. Πως; Ένας Θεός ξέρει. Ή μάλλον και κάποιος άλλος και θα σας το εξηγήσουμε. Ο Βαρδάλος είναι από την Πάτρα. Βασικά από την Κεφαλονιά, αλλά έχει μετεγκατασταθεί διαιτητικά εκεί.

Έτρεξε ο Ανδρέας, έλιωσε παπούτσια προεκλογικά, τον έφαγαν τα καράβια πέρα δώθε στην Κεφαλονιά και ο πρόεδρος βγήκε. Ε, τώρα ζητάει μια χάρη. Έκανε την αίτηση επανεγγραφής στον Σύνδεσμο διαιτητών Αχαΐας και ζήτησε βοήθεια από ψηλά για να γίνει δεκτή η αίτηση. Και λένε ότι τα κατάφερε!

Τώρα για να τον ξαναδούμε στα παρκέ κομματάκι δύσκολο, αφού έχει ξεπεράσει το όριο ηλικίας. Μπορεί να τον δούμε όμως σύντομα (αν κι εφόσον) παρατηρητή διαιτησίας ή μπορεί και μέλος της νέας ΚΕΔ του χρόνου.
Αν δεν τα καταφέρει, τότε μπορεί να επαναπροσληφθεί ως προπονητής στα τμήματα υποδομής της ομάδας της Basket League. Ποιάς; Στον επόμενο πασέρ…

Σερίφης!

Κι αυτός ο Παντελίδης τι θέλει και ρωτάει; Αφού βλέπει ότι ο Νίκος Πιτσίλκας έρχεται σε δύσκολη θέση, κωλύεται να του απαντήσει, εκνευρίζεται και τον κόβει από την τηλεδιάσκεψη της ΚΕΔ με τους διαιτητές.

Ο Κυριάκος Παντελίδης στην τελευταία τηλε-συνάντηση των διαιτητών με την ΚΕΔ ρώτησε τον Λαρισαίο: «Κύριε Νίκο δεν μου απαντήσατε στα τρία ερωτήματα που σας έκανα την προηγούμενη φορά».

Τον είχε ρωτήσει για το πότε θα γίνουν τα αγωνιστικά τεστ των διαιτητών, τα οποία λένε οι «κακές γλώσσες» θα γίνουν όταν είναι σε θέση να τα περάσουν κάποιοι συγκεκριμένοι. Μπορεί να είναι fake news και δεν τα υιοθετούμε φυσικά…

Και τι έκανε ο γίγαντας; Έκλεισε το μικρόφωνο του Παντελίδη, τον απέκλεισε από την υπόλοιπη τηλεδιάσκεψη και με βλοσυρό ύφος του είπε: «Εσύ δεν θα ξαναμιλήσεις ποτέ»!

Παιδιά, εσείς οι υπόλοιποι, αρχίστε να του λέτε στις τηλεδιασκέψεις «και πόσο καλός είναι ο Βασίλης και πόσο ωρίμασε διαιτητικά και τι διαιτητάρα είναι» για να σας αφήνει ο μπαμπάς να συμμετέχετε…

Όλα αυτά ο «ισχυρός άνδρας» του Προμηθέα τα ξέρει; Του τα λένε; Τον ενδιαφέρουν ή (και καλά) δεν ασχολείται με αυτά τα θέματα;

Θα του τραβήξει το αυτί του Πιτσίλκα ή θα τον αφήσει να κάνει τον σερίφη;

Ο πασέρ...

 



EOKAN: «Καμία ενημέρωση για θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδας»
EOKAN: «Καμία ενημέρωση για θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδας»
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ
Η «απάντηση» της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η «απάντηση» της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Super League: Πρωτάθλημα… μέσης ταχύτητας
Super League: Πρωτάθλημα… μέσης ταχύτητας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved