Eπιστράτευση μπασκετικών!

Eπιστράτευση μπασκετικών!

Όσο η συμμαχία Λιόλιου Φασούλα σέρνει την Ομοσπονδία μας στα δικαστήρια με σκοπό να πάρει την εξουσία χωρίς εκλογές και να εμποδίσει τα μισά σωματεία να ψηφίσουν ο Άγγελος Παπανικολάου δείχνει το στόχο της επόμενης μέρας.

*Γράφει ο Δημήτρης Κυριακόπουλος

Eurobasket 2025 στην Ελλάδα και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 3on3 κάτω από την Ακρόπολη με σκοπό η Επίσημη Αγαπημένη να κερδίσει ένα ακόμα μετάλλιο και να μας κάνει όλους ξανά υπερήφανους.

Σε αυτή τη μάχη η Ομοσπονδία παρατάσσει τις παρακάτω δυνάμεις.

1. 960 ενεργά αθλητικά σωματεία (συγγνώμη κύριε Αυγενάκη)

2. 5.000 έως 7.000 αθλητικούς παράγοντες

3. 8.000 έως 10.000 ενεργούς προπονητές

4. Πάνω από 170.000 αθλητές

Σκοπός μας είναι όχι απλά να πάρουμε τη διοργάνωση αλλά να κερδίσουμε και ένα μετάλλιο και αυτό για να γίνει έχει δημιουργηθεί ένα σχέδιο, το οποίο είναι το πρόγραμμα που θα εφαρμόσει ο Άγγελος Παπανικολάου από την πρώτη ημέρα της εκλογής του, θα δημοσιευθεί τις επόμενες ημέρες αλλά σήμερα θα σας παρουσιάσω μερικές βασικές πληροφορίες που έχουν σχέση με το Eurobasket 2025 και την Επίσημη Αγαπημένη.

Τα σωματεία, οι Τοπικές Επιτροπές και οι Ενώσεις θα αλλάξουν στόχο, η διοργάνωση πρωταθλημάτων και η συμμετοχή των σωματείων μας σε αυτά θα γίνεται με μοναδικό σκοπό την ενίσχυση των Εθνικών Ομάδων.

Στην κορυφή είναι η Επίσημη Αγαπημένη όλων των Ελλήνων, οι Ενώσεις θα λειτουργούν ως Ακαδημίες της και τα σωματεία ως ακαδημίες των Ενώσεων.

Με απλά λόγια η κάθε Ένωση θα δώσει τεράστια βαρύτητα στις αναπτυξιακές ομάδες, θα ελέγχει όλους τους ταλαντούχους αθλητές της περιοχής ευθύνης της με προπονητές σε κάθε Νομό, με αρχιπροπονητή σε κάθε Ένωση και με Ομοσπονδιακούς Προπονητές που θα ελέγχουν ομάδες Ενώσεων.

Τα σωματεία θα λάβουν το Εθνικό Σχέδιο Ανάπτυξης το οποίο θα είναι υποχρεωμένα να τηρούν και οι Ενώσεις θα τυποποιήσουν τη λειτουργία τους έτσι ώστε να έχουν όλα τα παιδιά στην Ελλάδα ίσες ευκαιρίες.

Έχουμε μπροστά μας τέσσερα χρόνια και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για το μετάλλιο που όλοι μας ποθούμε. Αν η Ελληνική Κυβέρνηση μας βοηθήσει να πάρουμε τη διοργάνωση ( κύριε Αυγενάκη δεν εννοούμε και εσάς μέσα σε αυτούς που ζητάμε βοήθεια) είμαστε υποχρεωμένοι όχι μόνο να διοργανώσουμε ένα άριστο Πανευρωπαϊκό αλλά να βοηθήσουμε την Επίσημη Αγαπημένη να διακριθεί.

Σε αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανένας, δεν έχει σημασία τι ψήφισε το κάθε σωματείο στις εκλογές, σημασία έχει ότι ο Άγγελος Παπανικολάου έχει ένα σπουδαίο όραμα και εμείς ενωμένοι όλοι οι εργάτες του μπάσκετ ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνουμε, άλλωστε το έχουμε κάνει με τεράστια επιτυχία ξανά και ξανά…

Αν η Ελληνική Κυβέρνηση μας βοηθήσει εμείς θα τα καταφέρουμε.

*ΥΓ1 Όλες οι αναφορές στο μετάλλιο της Επίσημης Αγαπημένης είναι προϊόν πίεσης στον αρθρογράφο για λόγους ευπρέπειας και ταπεινότητας. Ξεκάθαρα επιθυμούσε να γράψει Κούπα και εννοούσε αυτή την κοντή, την ασημένια με το φαρδύ λαιμό και τα πολύχρωμα πετράδια γύρω από την κορυφή! Ξέρετε εσείς…

*ΥΓ2 Αν η Ελληνική Κυβέρνηση μας βοηθήσει να πάρουμε τη διοργάνωση εμείς οι 200.000 ενεργοί μπασκετικοί υποσχόμαστε ότι η Επίσημη Αγαπημένη θα μας αναγκάσει να εγκαινιάσουμε το σιντριβάνι της Πλατείας Ομονοίας…

* Ο Δημήτρης Κυριακόπουλος είναι παράγοντας του Πρωτέα Αθηνών και υποψήφιος στις εκλογές της ΕΟΚ με τον Άγγελο Παπανικολάου.



Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved