Η ποινή του Ιωνικού, το… φάγωμα Σταυρόπουλου και η άρνηση Μπαρτζώκα με Λαρεντζάκη!

Η ποινή του Ιωνικού, το… φάγωμα Σταυρόπουλου και η άρνηση Μπαρτζώκα με Λαρεντζάκη!

H «Extra πάσα» αναλύει όσα συμβαίνουν όχι μόνο εντός, αλλά και εκτός γραμμών

- Ακόμη δεν έχει προσδιοριστεί, αλλά πιθανότατα την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στον ΕΣΑΚΕ, όπου θα συζητηθούν όλα τα ανοικτά θέματα που αφορούν το νέο πρωτάθλημα και ίσως το ζήτημα του Ιωνικού Νικαίας. Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης αναμένεται να φτάσει η απόφαση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, όπου θα εισηγείται την αποβολή της ομάδας από την Basket League. Εάν και εφόσον επιβεβαιωθούν οι ψίθυροι του τελευταίου διαστήματος, όσον αφορά το θέμα του μετοχικού κεφαλαίου της ΚΑΕ, τότε η ποινή είναι αυστηρή. Προβλέπει αφαίρεση έξι βαθμών, άμεση αποβολή από το πρωτάθλημα και πρόστιμο ύψους 50.000 ευρώ!!!

- Στον ΠΑΟΚ έχουν βαλθεί να απομακρύνουν το Νίκο Σταυρόπουλο και να αναλάβει άλλος τον ρόλο του General Manager στην ομάδα. Ο «Μάτζικ» από την μεριά του δεν ανοίγει τα χαρτιά του και δεν λέει το παραμικρό. Ούτε επιβεβαιώνει, ούτε διαψεύσει το γεγονός. Εκείνος που θέλει όμως να τον «φάει» και να αναλάβει τον ρόλο του παλιού παίκτη του «δικεφάλου», χρησιμοποιεί και τους οργανωμένους. Το θέμα έχει… ζουμί και το παρακολουθούμε από πολύ κοντά. Εντάξει κυρ Απόστολε;

- Το θέμα του Αντώνη Κόνιαρη και της παραχώρησης του φαίνεται ότι δεν θα είναι απλό για τον Ολυμπιακό. Όπως ισχυρίζονται άνθρωποι που παρακολουθούν το ζήτημα εκ του σύνεγγυς, ο διεθνής πλέι μέικερ δεν θα παραχωρηθεί μέχρι να ξεκαθαρίσει το ζήτημα της συμμετοχής η όχι των «ερυθρολεύκων» στο ελληνικό πρωτάθλημα! Αν δεν παίξουν οι Πειραιώτες στην Basket League, ο Κόνιαρης θα παραχωρηθεί με την μορφή δανεισμού, εάν όμως επιστρέψουν θα μείνει. Αυτό έχει πει και ο Μπαρτζώκας.

- Ένας ακόμη παίκτης που δεν είναι σίγουρος για τον Ολυμπιακό είναι ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Ο διεθνής γκαρντ που ανακοινώθηκε από τους «ερυθρόλευκους» δεν είναι στα πλάνα του Γιώργου Μπαρτζώκα και όπως φαίνεται θα φύγει πριν καν βάλει την φανέλα της ομάδας!

- Το θέμα της φορολογίας εκκρεμεί στον ΕΣΑΚΕ. Το έγγραφο έφτασε στο Υπουργείο Οικονομικών από τα γραφεία της Λίγκας για μείωση στην φορολογία, προκειμένου να «αναπνεύσουν» οι ΚΑΕ και εκτιμάται πως σύντομα θα υπάρξει λύση από τον κ. Χρήστο Σταϊκούρα.

Ο πασέρ…



Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved