Μπάσκετ: Αναβλήθηκε το Φάρος-Ηράκλειο

Η αναμέτρηση ανάμεσα στον Φάρο και τον Ηράκλειο στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 αναβλήθηκε λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στη Κρήτη.

Γρηγόρης Ραχωβίτσας
Μπάσκετ: Αναβλήθηκε το Φάρος-Ηράκλειο

Θύμα της κακοκαιρίας που επικρατεί στη χώρα μας από την Παρασκευή (6/1) έπεσε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Φάρο και το Ηράκλειο. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να ταξιδέψουν στη Κρήτη για τον σημερινό αγώνα, που ήταν προγραμματισμένος στις 5μ.μ. με αποτέλεσμα να αναβληθεί. Η διοργανώτρια αρχή θα ορίσει νέα ημερομηνία τις επόμενες μέρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο αγώνας Φάρος-Ηράκλειο που ήταν προγραμματισμένος να γίνει σήμερα (6/1, 17.00), στο πλαίσιο της 13ηςαγωνιστικής της Α2 Ανδρών, αναβάλλεται, καθώς εξαιτίας της κακοκαιρίας η ομάδα του Ηρακλείου δεν μπόρεσε να ταξιδέψει από την Κρήτη».

COMMENTS