«Ουσία και θέαμα»
Το Ρέθυμνο παίζει εξαιρετικό μπάσκετ και βρίσκεται πολύ κοντά στην άνοδο στα μεγάλα… σαλόνια με τον Γιώργο Κούμουλο να παραμένει προσγειωμένος.
Ο αρχηγός της ομάδας της Κρήτης τόνισε πως το Ρέθυμνο περνάει περίοδο φορμαρίσματος, αλλά θα πρέπει να γίνει πιο σκληρό στη συνέχεια: «Η ομάδα διανύει μία περίοδο φόρμας μέσα στο γήπεδο και αυτό φαίνεται. Κερδίζει τα παιχνίδια και παίζει παράλληλα και θεαματικό μπάσκετ. Σημασία έχει να έρχονται οι 2 βαθμοί. Ο Αμύντας είναι μία σκληρή ομάδα, όπου έχει κράμα αθλητών με ταλέντο και εμπειρία. Είδαμε την περασμένη αγωνιστική να κερδίζει το τρένο της Δράμας.
Ήμασταν σοβαροί και εμείς. Στο β’ ημίχρονο αλλάξαμε κάποια πράγματα. Στοχεύσαμε στους ψηλούς, με δεδομένο ότι είχε τρία φάουλ ο Βαρδαβάς, βάλαμε και κάποια σουτ και νομίζω πήραμε την διαφορά. Έχουμε τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια και θα πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί. Για να κερδίσεις εκτός έδρας θα πρέπει να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος και να παλέψεις όλα τα παιχνίδια».