Βλάχος: «Μπορούμε και ψηλότερα»

Βλάχος: «Μπορούμε και ψηλότερα»

Την αισιοδοξία του πως ο Εθνικής μπορεί να φθάσει ακόμα ψηλότερα, στο μέλλον, εξέφρασε ο Βαγγέλης Βλάχος.

Οι Πειραιώτες επιβλήθηκαν στην παράταση του Αετού, σε συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε από buzzer beater του Ανδρόνικου Γκιζογιάννη. Ο νέος τεχνικός τους μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για την τελευταία, συγκλονιστική, νίκη τους αλλά και για τους στόχους που υπάρχουν στο φετινό πρωτάθλημα της Α2. Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βαγγέλης Βλάχος

Για την εκτός έδρας νίκη τους, στην παράταση, επί του Αετού: «Έγινε εντυπωσιακό κι ωραίο παιχνίδι για τον κόσμο. Εμείς, παρότι παίζουμε με δύο απώλειες, βγάζουμε μεγάλη ένταση και ενέργεια. Κόντρα στον Αετό βγάλαμε κάποιες αυτοκτονικές τάσεις, όμως στο τέλος παίξαμε ένα σύστημα γρήγορο που έχουμε και καταφέραμε να βρούμε το τρίποντο του Γκιζογιάννη. Ήταν καταπληκτικό παιχνίδι κι άξιζαν τα παιδιά τη νίκη, γιατί το πάθος του Αετού ήταν μεγάλο, καθώς κινδυνεύει και παλεύει για να μείνει στην κατηγορία. Σε όλα τα σημεία του παιχνιδιού αντέξαμε κι ακόμα όταν βρεθήκαμε πίσω βρήκαμε το ψυχικό σθένος για να γυρίσουμε».

Για το φετινό ρόστερ του Εθνικού: «Πιστεύω είμαστε πάρα πολύ καλή ομάδα και πιστεύω ότι μπορούμε να φθάσουμε ακόμα ψηλότερα. Παρά τις τέσσερις ήττες που έχει η ομάδα, και βρέθηκε από τις δύο πρώτες θέσεις στην έκτη, εγώ θεωρώ ότι μπορούμε να βρεθούμε ακόμα ψηλότερα».

Για την ύπαρξη κάποιου συγκεκριμένου στόχου: «Η φιλοσοφία μας είναι να πηγαίνουμε Σάββατο με Σάββατο και θα δούμε στην πορεία εάν γίνεται να αλλάξει ο στόχος. Ας κερδίζουμε τα παιχνίδια και στην πορεία θα δούμε, γιατί ακόμα υπάρχει μεγάλη πορεία στο πρωτάθλημα».

Για τη συνεργασία του με τον Εθνικό: «Είναι ομάδα υγιής και η διοίκηση καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια τα τελευταία χρόνια. Η διοίκηση μαζί με την καλή δουλειά προπονητών και παικτών έχουν καταφέρει να φέρουν την ομάδα από τα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΝΑ στην Α2. Όπως έχω ξαναπεί, η θέση του προπονητή στον Εθνικό είναι πόστο που κάθε τεχνικός θα ήθελε να βρίσκεται. Το ευχάριστο είναι ότι υπάρχει πολύ καλό ρόστερ, με εξαιρετικά παιδιά, και με εμπειρία. Με τέτοιους παίκτες μπορείς να συνεννοηθείς γρήγορα κι αυτός είναι ο λόγος που σε τόσο μικρό διάστημα παίζουμε καλά».



Ως πότε μπορούν να κάνουν διακοπές όσοι πήραν επιταγές κοινωνικού τουρισμού για το 2023
Ως πότε μπορούν να κάνουν διακοπές όσοι πήραν επιταγές κοινωνικού τουρισμού για το 2023
Premier League: Συνέχεια στο… μαρτύριο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Premier League: Συνέχεια στο… μαρτύριο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Serie A: Βήμα Champions League η Αταλάντα
Serie A: Βήμα Champions League η Αταλάντα
Ολυμπιακός: Πονοκέφαλος με Ορτέγκα ενόψει Άστον Βίλα
Ολυμπιακός: Πονοκέφαλος με Ορτέγκα ενόψει Άστον Βίλα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved