Πρωτέας Βούλας: Κτιστάκης αντί Δάγλα

Πρωτέας Βούλας: Κτιστάκης αντί Δάγλα

Στην αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας του προχώρησε ο Πρωτέας Βούλας, αντικαθιστώντας τον Αλέκο Δάγλα με το Γιάννη Κτιστάκη.

Τη λύση της συνεργασίας τους με τον Αλέκο Δάγλα, ύστερα από τέσσερα χρόνια κοινής πορείας, ανακοίνωσαν από το συγκρότημα της Βούλας. Οι δύο πρόσφατες ήττες τους από το Ελληνικό και τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών δυσαρέστησαν τη διοίκηση, που αποφάσισε να αναζητήσει τον αντικαταστάτη του. Δεν άργησε, μάλιστα, να τον βρει στο πρόσωπο του Γιάννη Κτιστάκη, ο οποίος και ανακοινώθηκε αργά σήμερα το βράδυ (26/01).

Η ανακοίνωση για τον Αλέκο Δάγλα: «Μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα της ομάδας μας με ΑΕΣΕΛ και Παναθηναϊκό η διοίκηση του ΑΕΟ Πρωτέα Βούλας προχώρησε  στη λύση της συνεργασίας με τον κ. Αλέκο Δάγλα. Ο πρόεδρος Δ.Σ. του Πρωτέα Βούλας Χρ. Βασιλειάδης δήλωσε: «Ο Αλέκος Δάγλας είναι συνυφασμένος με την πρόσφατη ιστορία του γυναικείου τμήματος του Πρωτέα Βούλας και ο αρχιτέκτονας των σύγχρονων επιτυχιών μας. Ανέλαβε την ομάδα ουσιαστικά υποβιβασμένη το 2011 και την οδήγησε στον ιστορικό τελικό Κυπέλλου με τον τότε Κυπελλούχο Ευρώπης Αθηναϊκό, χάνοντας τον αγώνα στις λεπτομέρειες. Η ομάδα ξαναχτίστηκε από την αρχή και ακολούθησαν οι επιτυχίες της επανόδου της ομάδας μας στην Α1 και η ιστορική κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας το 2012-13, καθώς και η περσινή κατάκτηση της 2ης θέσης στο Πρωτάθλημα Α1. Η συμβολή του Αλέκου Δάγλα στο σημερινό οργανωτικό και αγωνιστικό επίπεδο του Πρωτέα Βούλας υπήρξε καθοριστική και η συνεργασία μας υποδειγματική. Χωρίζουμε σαν φίλοι κι επιθυμούμε ο Αλέκος να μείνει κοντά στον Πρωτέα, την ομάδα της γειτονιάς του και -ελπίζουμε- της καρδιάς του. Ευχαριστούμε τον coach Αλέκο Δάγλα για όλα όσα έκανε για εμάς τα τελευταία τέσσερα χρόνια, και του ευχόμαστε από καρδιάς κάθε επιτυχία στο μέλλον».

Η ανακοίνωση για το Γιάννη Κτιστάκη: «Ο ΑΕΟ Πρωτέας Βούλας ανακοινώνει τη συνεργασία του με τον προπονητή κ. Γιάννη Κτιστάκη, ο οποίος αναλαμβάνει το γυναικείο τμήμα του συλλόγου. Ο κ. Κτιστάκης έχει εργαστεί στο γυναικείο τμήμα του Αθηναϊκού την περίοδο 2010-2011 όπου έχει υπάρξει νταμπλούχος, ήταν άμεσος συνεργάτης του  Κώστα Μίσσα στην εθνική ομάδα Ανδρών U20, η οποία το 2010 κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, στην Κροατία. Έχει διατελέσει συνεργάτης του Κώστα Πετρόπουλου στην Εθνική Ανδρών U20 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2000, στα Σκόπια, ενώ έχει εργαστεί ως πρώτος προπονητής στην Εθνική Γυναικών, καθώς και στους Αμπελοκήπους, το Μαρούσι, τον Πανελλήνιο, τον Ηλυσιακό, το Αιγάλεω, το Παγκράτι και την ΑΕΚ ως τελευταίο σταθμό».



Αλόνσο: «Όλοι θέλουν να νικήσουν τη Λεβερκούζεν»
Αλόνσο: «Όλοι θέλουν να νικήσουν τη Λεβερκούζεν»
Στοχεύουν... Παρίσι και ευρωπαϊκά μετάλλια οι τοξοβόλοι μας
Στοχεύουν... Παρίσι και ευρωπαϊκά μετάλλια οι τοξοβόλοι μας
Ολυμπιακός: Χωρίς Λαρεντζάκη η προετοιμασία για το Game 5 με την Μπαρτσελόνα
Ολυμπιακός: Χωρίς Λαρεντζάκη η προετοιμασία για το Game 5 με την Μπαρτσελόνα
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι: Η ενημέρωση του Κάτας για Μπόλντγουιν, Σόρκιν και Ντι Μπαρτολομέο
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι: Η ενημέρωση του Κάτας για Μπόλντγουιν, Σόρκιν και Ντι Μπαρτολομέο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved